HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 27., csütörtök 9:30
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 27., csütörtök 9:27
Kiváncsi vagyok, hogy Isco leigazoláas után mennyire forszírozzák Bale megszerzését.
kapor_89 ; ezzel kapcsolatban pont ma jelent meg egy cikk az AS-en, ami nagyjából egybecseng az általad írtakkal! Ami pedig Balet illeti, nincs elfelejtve --> az elnök és a vezetés (a spanyol szurkolókról már nem is beszélve) az elsők között akarja és a tegnapi ebéden Ancelotti is áldását adta a bizniszre, sőt kifejezetten örülne neki: "Ha megtudod szerezni, természetesen jöjjön! Nagyon jó a srác!"Perezen látszik, hogy sok Real szurkoló kikezdte a csapatot. Idén nagyon sikertelenek voltunk, semmi sem jött össze. Egy nagy klubnál, ilyenkor törvényszerű egy-két nagy név azonnali leigazolása a kedélyek megnyugtatása végett, de nálunk csak az derült ki, hogy nincs edzőnk. Utána lecsúsztunk Neymarról is, ami valljuk be őszintén, szerintem mindenkinek fájt. Nagyon furcsálom Perez újdonsült nyilatkozatait, ahogy elkotyogja előre a bejelentést, de a fentiek után ez talán nem is meglepő. Kellett Nekünk valami, ami megnyugvásra ad okot.
Én személy szerint nagyon örülök Isconak, és az eddigi spanyolosításnak.
Remélem elfelejtjük, 25 évesen még mindig Brazíliában futkorászik és ehhez képest az ára is horror 20-25 milla körül!Vajon ma hány Paulinhos cikk lesz a fejes gólja után?
HozzászólásSzerző: XIII » 2013. június 27., csütörtök 9:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 27., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 27., csütörtök 9:13
Isco, Casemiro, Carvajal nagyjából ugyanannyiért, mint Di MaríaAzért kemény, hogy elpengettünk ~40 milliót 3 21 éves suhancra...
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 27., csütörtök 9:13
Mai viszonylatban ez egyáltalán nem sok, ebből a 3-ból 2 pedig hiányposztra érkezett. Isco is egy olyan csapatrészre, ahol gyenge a konkurencia Kaká és Özil személyében. Ráadásul nagy valószínűséggel az első nem marad, bár pont Ancelotti miatt van esély a maradására.Kerlon írta:Azért kemény, hogy elpengettünk ~40 milliót 3 21 éves suhancra...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 27., csütörtök 9:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 27., csütörtök 8:56
Nagy munka folyik a középpálya megerősítésére. Ezt olvasni mindenfele. Bízom a vezetőségben, és valamilyen barokkos okból kifolyólag még Gündoganban is.Az égető problémák viszont még mindig nincsenek megoldva.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. június 27., csütörtök 8:52
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. június 27., csütörtök 8:39
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 27., csütörtök 8:38
és még mindig nincs július, jól állunk időben is24 órán belül Ancelott és Isco. Dógózzá Pérez!
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 27., csütörtök 8:36
Vajon ma hány Paulinhos cikk lesz a fejes gólja után?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 27., csütörtök 8:23
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 27., csütörtök 8:01
Egyébként velük tényleg hatalmas ötlet volt volt ilyen szerződést kötni, jól csinálta Perez. Tőlük amúgy is nehéz vásárolni, mert nem sok szükségük van pénzre, ők kis túlzással bármikor és bárkit kivásárolnának tőlünk, ha akarnak, plusz a csillagos égig fel is verhetik egy játékos árát, akit Real is, meg ők is akarnak. Így egyik sem történik meg.Toky írta:PSG mögött egy sejk áll, ahogy a City mögött is
És ez is egész sokat változtat a dolgokon. Ezt én sem tudtam, és jól jön azért, mert valljuk be, vannak, és lesznek is ott olyan játékosok, akik esetleg jól jöhetnének, ha nem is feltétlen idén (zbs. Lucas, Verratti, igaz jelen pillanatban Cityből most egyet se bírnék mondani, akit szeretnék ide)Toky írta:A megnemtámadási -tudtommal- nem azt jelenti, hogy soha többet nem igazolunk tőlük, hanem hogy nem a hátuk mögött csináljuk, és ha nemet mondanak, akkor nem erőltetjük játékoson keresztül.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 27., csütörtök 6:57
jobb szélen játszott Tello.___Samy___ írta:ott is a bal oldalon játszott, nem? vagy én emlékszem rosszul?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 27., csütörtök 1:07
Ha, nem sérül meg akkor nem fog. Canalesben is sokkal több van, de sajnos a sérülések tönkretették a karrierjét. Pato eset...el magico írta: Remélem nem jut Canales sorsára
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 27., csütörtök 0:53
nekem is CSAK ez jár a fejemben.......Remélem nem jut Canales sorsára
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 27., csütörtök 0:21
Ugye még véletlenül sem a PSG volt az (újságok szerint), aki komoly összegeket ajánlgatott Ronaldonak nem is olyan régen. Ami miatt akár húzódhatnak is a tárgyalások. Tedd fel a kérdést, hogy mi van, ha ők már nem csalogatják Ronaldot. Lehet végre hajlani fog a reklámbevételek elosztására? És Verratti szerződésében valószínűleg nincs kivásárlási záradék, a játékos sem igen akar lépni, csak több fizetést szeretne, így elég nehéz -ha nem lehetetlen- dolgunk lett volna eleve.szilamer írta:Kössünk szerintem még a fél világgal megnem támadási babám fülét jó???
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 27., csütörtök 0:04
tello a jobbszélen nyomta.Kerlon írta:Hát én Tellot láttam azon az oldalon szerencsétlenkedni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 27., csütörtök 0:01
Hát én Tellot láttam azon az oldalon szerencsétlenkedni.___Samy___ írta:ott is a bal oldalon játszott, nem? vagy én emlékszem rosszul?de az EB-n jobbon játszott.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem