Másnaposan, ittasan viszont a sajtburi meg a big mac csúszik nagyon.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 13., szombat 15:37
HozzászólásSzerző: füst » 2015. június 13., szombat 15:36
Olcsó és szar, de legalább nagy.Ja, hát hambi az Marika néni, gondolkodás nélkül. Jó béke burger 1000 Ft, nem egyszerű letolni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 13., szombat 15:33
Van több ilyen amerikai kajálda az országban mindenfelé , nem tudom ez milyen, nem is erre fel mondom csak a többivel amit próbáltam már, ilyen "amerikai" kajázó, egy gondom van ,hogy köszönő viszonyban sincsenek az amerikai burgerekkel pl. Volt szerencsém kint enni Amerikában, lehet sznob dolog de azóta nem is csúsznak le a gagyibb hamburgerekRemy írta: Amerikai hamburgeres
Nem tudom, hogy van-e Pesten ilyen, de ha igen, akkor próbáld ki. Szerintem brutál király. Nem nagyon vagyok oda a hamburgerért, de ez nagyon durván adta.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 13., szombat 15:24
Láttam olyan embert, aki Domestost ivott...és semmi baja nem lett, gondolom a sok alkohol semlegesítette.Azt már inkább el se mesélem, mikor ez a srác, annyira készen volt, hogy testápolóval ette a virslit....![]()
![]()
![]()
![]()
Szerintetek melyik a legjobb pizza/hamburger budapesten?
Na az minden, csak nem hamburger.Ja, hát hambi az Marika néni, gondolkodás nélkül. Jó béke burger 1000 Ft, nem egyszerű letolni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 13., szombat 15:17
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 13., szombat 15:16
Az nem igaz, hogy a legjobb pizza, de szerintem a Pizzaboytól éri meg a legjobban rendelni mert van egy glitch a weboldalukon amit 2-3 éve használunk ki lazánfiore írta:Ha már úgyis kaja téma van.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 13., szombat 15:14
Amerikai hamburgeresfiore írta:Ha már úgyis kaja téma van.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 13., szombat 14:59
Nálunk a fele rokonság masszívan fogyasztja a nedűt . Az egyik összeröffenés alkalmával történt hogy nyúlból főztek halászlevet .pheco írta:Részegen teljesen mindegy mit eszik az ember(legalábbis az én társaságomban). 200 Ft-os pizzának is tudok akkor már örülni. Haverom szilveszterkor a fagyott virslit is olyan jó ízűen ette, hogy már majdnem én is megkívántam
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 13., szombat 14:43
A Pizza Forte pizzái szerintem is jók, ha rendelek onnan szoktam mindigfiore írta:Ha már úgyis kaja téma van.
Nem sokat próbáltam még belőlük, mert elég drágák sajnos, viszont a Pizza Forte pizzái finomak szerintem meg az Attaboyból rendeltem hamburgert, az is elég jó volt.![]()
Máté, tudom neked ajánlani ezt: http://bevasarlas.tesco.hu/hu-HU/Produc ... 4009995372Én nem spórolok ezen általában, netpincéren rendelek Don Pepétől és 20% kedvezmény is van. 1-2 plusz feltéttel rámegy 1500 egy pizzára, de inkább ezt tolom be, mint 1000-ért egy vastag tésztát Tesco-s szalámival meg sajttal.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 13., szombat 14:40
Én nem spórolok ezen általában, netpincéren rendelek Don Pepétől és 20% kedvezmény is van. 1-2 plusz feltéttel rámegy 1500 egy pizzára, de inkább ezt tolom be, mint 1000-ért egy vastag tésztát Tesco-s szalámival meg sajttal.fiore írta:Szerintetek melyik a legjobb pizza/hamburger budapesten?
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 13., szombat 14:37
Én sosem felejtem el, mikor haverom annyira be volt marva, hogy a hűtőből (ami annyira hűtött hogy a egyes helyeken már fagyasztott) elővett pörköltet úgy ette kézzel, közben meg a fagyott rizs sercegett a foga alatt.pheco írta:Részegen teljesen mindegy mit eszik az ember(legalábbis az én társaságomban). 200 Ft-os pizzának is tudok akkor már örülni. Haverom szilveszterkor a fagyott virslit is olyan jó ízűen ette, hogy már majdnem én is megkívántam
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. június 13., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 13., szombat 14:28
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 13., szombat 14:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 13., szombat 14:05
Nekem rohadtul nem csúszik olyankor a pizza.Zsombor írta:Mondjuk akkor már inkább vennék a 200 forintos pizzabol 2-3 szeletet.fiore írta:Móriczon szerintem is rohadt ó a kebab, viszont ha nem bírok magammal ittasan és kettőt veszek az már nem annyira költséghatékony.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 13., szombat 14:05
Az nem a Szimpla?egy Pótkulcs nevű romkocsma ami elvileg Budapest első romkocsmája
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. június 13., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 13., szombat 13:58
Ja, nem is azért mondtam, tudom én hogy az iratok a legparásbbak. Egy ismerősöm járt hasonlóan, neki is meglettek a papírok miután csináltatott újaakat. Kb. 3 hét után dobták be a postaládájábaVanillaSky írta:Nem is a pénz zavar elsősorban, hanem egyszerűen nem tudok csinálni semmit. Vezetni okmányirodáig nem tudok, papírokat intézni ismét pár kör a hivatalokban, jogsi miatt orvosi vizsgálat, a bérletem meg éves céges volt. Valószínűleg azt sem térítik meg, mert kaptam már egyet, így vehetek azt is havit. Dühít, a pénzt leszarom megtarthatják (mondjuk a bankkártyát azon nyomban blokkoltattam) csak az iratokat küldjék vissza.
Én 1x ettem abból, utána 2 napig nem volt étvágyam.Zsombor írta:Mondjuk akkor már inkább vennék a 200 forintos pizzabol 2-3 szeletet.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 13., szombat 13:55
Mondjuk akkor már inkább vennék a 200 forintos pizzabol 2-3 szeletet.fiore írta:Móriczon szerintem is rohadt ó a kebab, viszont ha nem bírok magammal ittasan és kettőt veszek az már nem annyira költséghatékony.![]()
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. június 13., szombat 13:52
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem