OFF
Re: OFF
na mondjál prémium helyeket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Keresd fel a Csengery utcát, Nagykörúttal párhuzamos, Terrorháza utcája, ott van egy Pótkulcs nevű romkocsma ami elvileg Budapest első romkocsmája, kibaszott jó hangulata van és jó a fröccs

amúgy komolyan, hihetetlen fesztivál hangulat, aztán utána a buli negyedbe bárhova bevágódhatsz, ha még tudsz járni és nem ütött ki a dózis, instant pl ingyenes, de a legtöbb helyre szerintem bejutsz 1500 alatt, okosba ki lehet hozni egy estét 4 ezerből, ha olyan szexi vagy, mint én, akkor még be is nőzölericco írta:Jól hangzikKerlon írta:keversz magadnak flakonba fél liter vodka red bullt, kiülsz az erzsébet térre, bevered, aztán határ a csillagos ég

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Bulit nem tudok, viszont menj be a mediamarkba a westend plázánál keresd meg a masszírozó fotelt és enjoy. legjobb időtöltés. főleg ha még kaja is van nálad na meg vmi elektronikus eszköz rajta filmmel.ericco írta:Budapestiek! Ezen a hétvégén Pesten vagyok, és gondoltam, megkérdem az ittenieket, ma milyen akciok, bulik lesznek, amire érdemes időt és pénzt fecsérelni. Köszi

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Jól hangzikKerlon írta:keversz magadnak flakonba fél liter vodka red bullt, kiülsz az erzsébet térre, bevered, aztán határ a csillagos ég

Merci Zizou!
keversz magadnak flakonba fél liter vodka red bullt, kiülsz az erzsébet térre, bevered, aztán határ a csillagos ég

K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Budapestiek! Ezen a hétvégén Pesten vagyok, és gondoltam, megkérdem az ittenieket, ma milyen akciok, bulik lesznek, amire érdemes időt és pénzt fecsérelni. Köszi

Merci Zizou!
- P. Krisz
Jaa ... szóval ez te vagy .ziro4vr írta:Alsóörs. Ha a hétvégén arra jársz, talán még Európa legjobb férfitestét is láthatod. Igen, az enyémet.Victor írta:valaki tud olyan strandot/fürdőhelyet ajánlani, ami jó, de nincs tömegnyomor?:Đ

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én bírom, több előadására is elmentem személyesen, nekem nagyon nagy élmények voltakVanillaSky írta:Lehet szeretni, lehet utálni, de érdekesek a gondolatai.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Alsóörs. Ha a hétvégén arra jársz, talán még Európa legjobb férfitestét is láthatod. Igen, az enyémet.Victor írta:valaki tud olyan strandot/fürdőhelyet ajánlani, ami jó, de nincs tömegnyomor?

Nem illik.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
kád? zuhany?Victor írta:valaki tud olyan strandot/fürdőhelyet ajánlani, ami jó, de nincs tömegnyomor?

halálomig madridista leszek
-
Lehet szeretni, lehet utálni, de érdekesek a gondolatai.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Talán meglepő lesz a válaszom...de nem gondoltam komolyan.istimester írta:Remélem ezt nem gondoltad komolyan.ziro4vr írta:Meg kell verni. Aztán elválik.

Nem kell oda mosás, befújod egy "kis" Axe-szal, aztán jó lesz... :Đ :ĐCS0ki írta:Gyors kérdés: a bőr focicipőt hogy lehet mosni? Be lehet dobni a mosógépbe? Vagy csak beáztatni és kzzel megdörzsölni? Nem a kosszal van a baj, inkább a szaggal.
Nem illik.
Szerintem ez így otodjere felhozva inkább szánalmas mint vicces.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szóval, ha valaki tengerben fürdőzik, akkor vigyen magával egy kis klórt?L.Miki írta:Só és klór kis vízbenvaló keveredését... próbáld ki nagyon hatásos!h3x0r írta:Ha már ilyen jól megoldottátok a problémát... izzadás ellen mit használtok?![]()
![]()

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4