Isco megy a Szitibe 2 év múlva meg jön a Barcába Ini helyére.Biztosan előtudnak bányászni valami katalán dédnagyit,és így ő is mondhatná,hogy hazatért.

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. június 12., péntek 22:26
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 12., péntek 22:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 22:20
Előszezont elvileg megcsinálja fixen, aztán addigra megszerezzük az agyoniskolázott Cavanit, már ha tudja melyik földrészen van SpanyolországBenzemaról van hír amúgy, ő marad?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 12., péntek 22:20
Realista24 írta:Mondom, hogy el lesz advaés még ott van egy Isco, aki így csak a padra szorul..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 12., péntek 22:17
Mondjuk tényleg..Realista24 írta:Mondom, hogy el lesz adva
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 22:12
Mondom, hogy el lesz advaés még ott van egy Isco, aki így csak a padra szorul..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 12., péntek 22:09
De kinek a helyére jönne az érkező?Realista24 írta:Nekünk a kezdőbe kell arc. Kondogbia Verratti és Pogba kudarcba fulladása esetén jönne (a hírek szerint), és őket sem a padra szánja edző bá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 21:46
Nekünk a kezdőbe kell arc. Kondogbia Verratti és Pogba kudarcba fulladása esetén jönne (a hírek szerint), és őket sem a padra szánja edző bá.De nem is kezdőbe jönne nem? Padra meg beugrósnak egy jó B kategória tökéletes - aki még fejlődhet is ráadásul.
Így van, ezzel én sem tudok vitatkozniKicsit darabos,de nem rossz a gyerek, realista szerint b kategória,ezzel nem is vitázom,de nagyon fiatal,eléggé jól fejlődött,lehet hogy benne van egy ugrás....makelelé ennyi idősen nem volt semmivel sem jobb nála.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 12., péntek 20:35
___Samy___ írta:nekem már a sevillában feltűnt a gyerek, barca elleni meccseken pl kiváltképp jól mozgott
de hogy azóta mi van vele? fogalmam sincs, ezek szerint nem robbantott akkora nagyot, én nem adnék ki rá 35 millát
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 12., péntek 17:35
Az Biztos, h Rakitic es Kondogbia jol kiegeszitette egymast akkor. Egy idoben Zizou nekunk is beajanlotta B verzionak Pogba utan.palesz77 írta:Barca ellen biztos láttam, de nem maradt meg. Rakiticre se emlékeztem anno, pedig még gólt is lőtt nekünk. De ha te emlékszel rá, akkor igazán írhattál volna pár dolgot róla még..numberone1 írta:Tenyleg nem lattad meg Sevilla meccseken? Kezdo jatekos volt.![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 12., péntek 16:56
Barca ellen biztos láttam, de nem maradt meg. Rakiticre se emlékeztem anno, pedig még gólt is lőtt nekünk. De ha te emlékszel rá, akkor igazán írhattál volna pár dolgot róla még..numberone1 írta:Tenyleg nem lattad meg Sevilla meccseken? Kezdo jatekos volt.
De nem is kezdőbe jönne nem? Padra meg beugrósnak egy jó B kategória tökéletes - aki még fejlődhet is ráadásul. Ismét Rakiticet tudom felhozni, ő is jó igazolás lett nekünk, pedig ő sem egy kifejezetten A kategória,nálatok meg ez a szint még csak nem is kezdőbe jönne - most amúgy a horvát nektek tökéletes is lenne beugrósnak szerintem. Persze egy Verrattinak én is jobban örülnék a helyetekben, de nála már túlzásba kéne vinni a rotációt lehet, Kondogbiaval meg ez optimálisabb lehetne.Realista24 írta:Kondogbia nálam B kategória, Casemiro meg C, a Real kezdőjébe nekem A kategória kell.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 12., péntek 16:09
Tenyleg nem lattad meg Sevilla meccseken? Kezdo jatekos volt.palesz77 írta:Kondogbiáról mit kell tudni? Milyen stílusú játékos? Olvastam már itt a nevét, magyarázatot nemigen kaptam rá, de most hír is van róla..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 12., péntek 16:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 12., péntek 14:51
Por lo general, va en la sopa.as usual
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 14:46
Ez nem kizáró ok, inkább az, hogy nem tudjuk megvenni őket.agy legalább 2-szer ennyi.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 12., péntek 14:41
Hámeszt is ugyanígy vettétek a Monacotól tavaly. Ha annyira beválna, mint ő, akkor megérné a 35 milliót szerintem. Persze erre nem lehet alapozni ugye, de az ára miatt nem megvenni hülyeség lenne, a többi opció vagy hozhatatlan, vagy legalább 2-szer ennyi. Ha meg nem érkezik senki hozzátok, bízhattok Casemiroban meg Illarraban..Realista24 írta:A Monaco 20 millióért vette, most ha kiadunk érte 35 milliót úgy, hogy igazából nem fejlődött, elég hülyék leszünk. Jelentős fejlődést/szint lépést itt érhetne el szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 14:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 12., péntek 14:11
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 12., péntek 13:58
as usualKerlon írta:cula néger, nuevo Patrice Vieirapalesz77 írta:Kondogbiáról mit kell tudni? Milyen stílusú játékos? Olvastam már itt a nevét, magyarázatot nemigen kaptam rá, de most hír is van róla..
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 12., péntek 13:57
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem