Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja , olyan tutyi-mutyi hogy a kiscsaj fogja őt megcsinálni .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak azt az idegesítő kölyköt mutatnák kevesebbet...megőrjít.tucsoki írta:Wayward Pines
@ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kizárt hogy ne legyen még csavar. Feltételezem nem viccből árulták el magukat az 5. részben, lesz még mire nézni.

Nem illik.
Wayward Pines
@ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kizárt hogy ne legyen még csavar. Feltételezem nem viccből árulták el magukat az 5. részben, lesz még mire nézni.
@ziro4vr
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azok flashbackek voltak. Tudóst mutatták igen, aztán ment a fagyasztóba ő is. Koherens amit láttunk eddig, nincs itt katyvasz. Mondjuk nekem jobban tetszene, ha lenne majd még egy csavar.hamesz írta:Wayward Pines: Én azt nem értem,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy ha vége a világnak akkor amiket az elején láttunk embereket a másik világból azokkal mi van? Most akkor az totál semmis? A csaj mikor a férje keresésére indult ugye ott csak pár napja tűnt el, viszont most meg éveket aludtak a baleset után. Most akkor az eleje ahol a civilizációt mutatták az ilyen flashback féle lenne? Elég nagy katyvasz most még, hogy mi a helyzet. Viszont az Abik tutira beszabadulnak majd a városba és szép kis bonyodalmak lesznek ott. Remélem azért nem az lesz a vége, hogy valójában mind meghaltak, mint a Lostba.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként ezt a tudóst nem mutatták már az elején is a rendes világban? Fúú totál nem vagyok képbe. Lényeg, hogy az Abik a rosszak. :Đ
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem mondta hogy halott szerintem, csak hogy nem találkozhatnak vele a gyerekek. Ő a főgenya szerintem, az algenya meg a nővér.P. Krisz írta:Wayward Pines
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szvsz . még mindig át vagyunk baszva és nem tudunk semmit . Pl . az igazgató nő azt hiszi vagy csak azt mondja hogy Pilcher meghalt erre él és virul . Valószínüleg van egy főgeci aki még rejtőzik és mindenkinek az igazság egy részletét árulta el .
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Wayward Pines: Én azt nem értem,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy ha vége a világnak akkor amiket az elején láttunk embereket a másik világból azokkal mi van? Most akkor az totál semmis? A csaj mikor a férje keresésére indult ugye ott csak pár napja tűnt el, viszont most meg éveket aludtak a baleset után. Most akkor az eleje ahol a civilizációt mutatták az ilyen flashback féle lenne? Elég nagy katyvasz most még, hogy mi a helyzet. Viszont az Abik tutira beszabadulnak majd a városba és szép kis bonyodalmak lesznek ott. Remélem azért nem az lesz a vége, hogy valójában mind meghaltak, mint a Lostba. 
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként ezt a tudóst nem mutatták már az elején is a rendes világban? Fúú totál nem vagyok képbe. Lényeg, hogy az Abik a rosszak. :Đ

- P. Krisz
Wayward Pines
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szvsz . még mindig át vagyunk baszva és nem tudunk semmit . Pl . az igazgató nő azt hiszi vagy csak azt mondja hogy Pilcher meghalt erre él és virul . Valószínüleg van egy főgeci aki még rejtőzik és mindenkinek az igazság egy részletét árulta el .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
Dettó.nmate írta:Hát én az 5-6. Rész környékén felbehagytam, azota még nem volt lelkierom folytatni.
Wayward Pines 1x05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiderült a titok, de a katarzis valahogy elmaradt. Nem tudom, ez a párhuzamos szálakon történő magyarázat, a first generation duma..valahogy elvitte az élét az egésznek. Nem az, hogy többet vártam, de a megvalósítás miatt nem ütött akkorát.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát én az 5-6. Rész környékén felbehagytam, azota még nem volt lelkierom folytatni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem is írtam, ez a HoC harmadik évad baromi nagy csalódás volt, a második évad után, azt hittem odatesznek egy 10/10-es évadot, de nálam ez hetesre sikerült.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Wayward Pines
Ezt most emésztenem kell egy kicsit mert túl sok volt a WTF .
Ráadásul most két hét szünet .
Ezt most emésztenem kell egy kicsit mert túl sok volt a WTF .

Ráadásul most két hét szünet .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ha ezek közül kell választani akkor Banshee.Caraway írta:Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
Got, soA, breaking bad, house of cards, banshee vagy homeland?

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Sunsky írta:Ezért mondom h hanyagolni kéne az egészet... vagy normálisan megcsinálni, h bármit tesznek, az azért van, mert már amúgy is megtették, tehát nem tudnak változtatni.. esetleg alternatív világokkal megmagyarázni, de ez így ....RealRaúl77 írta:A múltba visszautazás és ott belepiszkálás, az egész egy nagy paradoxon, nem lehet jól kijönni belőle.
Ahogy nézem a Rebornban szintén szerepet fog kapni Hiro, gondolom itt sem változik majd akkor az egész. Vannak tök jó képességek, nem kellett volna ez bele.

Mondjuk Hiro-t bírom, jóarc

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ezért mondom h hanyagolni kéne az egészet... vagy normálisan megcsinálni, h bármit tesznek, az azért van, mert már amúgy is megtették, tehát nem tudnak változtatni.. esetleg alternatív világokkal megmagyarázni, de ez így ....RealRaúl77 írta:A múltba visszautazás és ott belepiszkálás, az egész egy nagy paradoxon, nem lehet jól kijönni belőle.
Ahogy nézem a Rebornban szintén szerepet fog kapni Hiro, gondolom itt sem változik majd akkor az egész. Vannak tök jó képességek, nem kellett volna ez bele.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
A múltba visszautazás és ott belepiszkálás, az egész egy nagy paradoxon, nem lehet jól kijönni belőle.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Sunsky
Hát jah, most újrázom 2 hete nézem, az első két évad etette magát, a 3. abbamaradt 6 rész után.. az még nem is zavar, h a karakterekkel mit csinálnak, de az, hogy folyamatosan belepiszkálnak a múltba és a jelen sosem változik az azért kicsit érdekes... lehet később nem így van, de eddig a jelenre semmi hatással nem volt.. ami érdekes, mert 1-2 változtatás miatt, konkrétan semminek nem kellett volna megtörténnie. Persze ha a jelenben változtatnak valamit, a jövőre az kihat...P. Krisz írta:Heroes-t is az írósztrájk tette tönkre , utána esett a színvonal . Peter-t is szépen tönkretették , Sylar-ről nem is beszélve . Az egyik legjobb gonosz karakterből egy méretes puncit faragtak .

Szóval képesség oké, de ez az időutazás túl nagy hatalmat ad és csak paradoxonokhoz vezet, hanyagolni kellett volna..
Supernatural meg megy még, de azt az 5-ig évadig akkor is érdemes nézni bárkinek, aki még nem látta.. Ott úgyis kap egy szép lezárást a sorozat.
- P. Krisz
Heroes-t is az írósztrájk tette tönkre , utána esett a színvonal . Peter-t is szépen tönkretették , Sylar-ről nem is beszélve . Az egyik legjobb gonosz karakterből egy méretes puncit faragtak .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Heroes amilyen jól indult akkora kula lett.
Kár érte, pedig nagyon szerettem anno.
Viszont arról nem olvastam, hogy újra elkezdik az egészet!! Remélem, hogy marad az a színvonal, amit az első két évad nyújtott
Kár érte, pedig nagyon szerettem anno.
Viszont arról nem olvastam, hogy újra elkezdik az egészet!! Remélem, hogy marad az a színvonal, amit az első két évad nyújtott
ZIDANE
-
A Supnat nevű telenovella még most is megy.Prison Break, Heroes, Lost, Supernatural.. ezeket nem ajánlotta senki? Szerintem elég sokakat ezek indítottak el velem együtt![]()

- Sunsky
Prison Break, Heroes, Lost, Supernatural.. ezeket nem ajánlotta senki? Szerintem elég sokakat ezek indítottak el velem együtt
De utáltam ezeket... mindig úgy ért véget, hogy néztem volna a következőt, de nem lehetett, napokig ezek jártak a fejemben.. Ma is vannak jó sorozatok, de valahogy nincs meg az a feeling...

De utáltam ezeket... mindig úgy ért véget, hogy néztem volna a következőt, de nem lehetett, napokig ezek jártak a fejemben.. Ma is vannak jó sorozatok, de valahogy nincs meg az a feeling...

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A House of cards-ot kezdtem el nézni, most jön a 3. rész, eddig tetszik.
Trailerek alapján ez fogott meg legjobban, és egyelőre jó választásnak is bizonyult.