Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. június 27., csütörtök 8:39

Kiváncsi vagyok, hogy Isco leigazoláas után mennyire forszírozzák Bale megszerzését. Szerintem veszett fejsze nyele az ügy, de nem is látom annyira létszükségletnek.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 27., csütörtök 8:38

24 órán belül Ancelott és Isco. Dógózzá Pérez!
és még mindig nincs július, jól állunk időben is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 27., csütörtök 8:36

Vajon ma hány Paulinhos cikk lesz a fejes gólja után?

Ne is mondd, tiszta Khedira szindróma. :shutup: :kivagyhe:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 27., csütörtök 8:23

24 órán belül Ancelott és Isco. Dógózzá Pérez!

Vajon ma hány Paulinhos cikk lesz a fejes gólja után? :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 27., csütörtök 8:01

Toky írta:PSG mögött egy sejk áll, ahogy a City mögött is
Egyébként velük tényleg hatalmas ötlet volt volt ilyen szerződést kötni, jól csinálta Perez. Tőlük amúgy is nehéz vásárolni, mert nem sok szükségük van pénzre, ők kis túlzással bármikor és bárkit kivásárolnának tőlünk, ha akarnak, plusz a csillagos égig fel is verhetik egy játékos árát, akit Real is, meg ők is akarnak. Így egyik sem történik meg.
Toky írta:A megnemtámadási -tudtommal- nem azt jelenti, hogy soha többet nem igazolunk tőlük, hanem hogy nem a hátuk mögött csináljuk, és ha nemet mondanak, akkor nem erőltetjük játékoson keresztül.
És ez is egész sokat változtat a dolgokon. Ezt én sem tudtam, és jól jön azért, mert valljuk be, vannak, és lesznek is ott olyan játékosok, akik esetleg jól jöhetnének, ha nem is feltétlen idén (zbs. Lucas, Verratti, igaz jelen pillanatban Cityből most egyet se bírnék mondani, akit szeretnék ide)

Egyébként most már tényleg csak kkp kellene (meg persze kívácsi vagyok arra is ki az, kire senkisem számít), mert ez így még vérszegény. Özil, Isco, Jesé bőven megoldja a két tkp posztot Ronaldon kívül, + Modric is felléphet oda is, meg ha Mária marad, ő is ott van. Meg persze Kaká-n és Callejonon sem adtunk még túl (Ha nem jön már senki tkp-nak, akkor én szerintem a 3 közül csak kettőt adnék el, és bár di Maria a legpiacképesebb, az utóbbi kettőn adnék túl, úgy hogy a harmadikért sem hullajtanék egyébként könnyeket, ha elmenne. Aztán Mariat Jesé úgy is kiszorítja a kezdőből 1-2 hónap alatt :mrgreen: ). Én ha úgy áll a helyzet nekivágnék egy Benzema teljes bizalmat kapó, és egész meccseket, csatárkodásával. Aztán pihenésnek a kicsik ellen ott van Morata is tökéletes, vagy CR és Jesé is meg tudja oldani azt a posztot. A baj egy komolyabb sérülés esetén van szóval, ha marad még tőke a kkp megerősítése után, akkor sokkal biztonságosabb lenne, ha jönne valaki oda még. Ha kurva sok pénzünk van, akkor akár egy a "túlsztárolt csillagászati összegesekből, ami persze legalább 2-szer annyi, amit ér", ha kevesebb, és én inkább ezt támogatnám, akkor egy idősebb, a padra, olcsóbbért, Benzema mögé. De csakis a kkp után. Bár sajnos - és itt kicsit önmagamnak mondok ellent - nem tudunk oda túl sokat költekezni, elnézve a kínálatot. Csak van egy fontossági sorrend. Na mindegy, Perez megoldja.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 27., csütörtök 6:57

___Samy___ írta:ott is a bal oldalon játszott, nem? vagy én emlékszem rosszul? :hmmm:
jobb szélen játszott Tello.
vagyis jobb szélen szerencsétlenkedett :coffee:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 27., csütörtök 1:07

el magico írta: Remélem nem jut Canales sorsára :(
Ha, nem sérül meg akkor nem fog. Canalesben is sokkal több van, de sajnos a sérülések tönkretették a karrierjét. Pato eset...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 27., csütörtök 0:53

Remélem nem jut Canales sorsára
nekem is CSAK ez jár a fejemben....... :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 27., csütörtök 0:21

szilamer írta:Kössünk szerintem még a fél világgal megnem támadási babám fülét jó???
Ugye még véletlenül sem a PSG volt az (újságok szerint), aki komoly összegeket ajánlgatott Ronaldonak nem is olyan régen. Ami miatt akár húzódhatnak is a tárgyalások. Tedd fel a kérdést, hogy mi van, ha ők már nem csalogatják Ronaldot. Lehet végre hajlani fog a reklámbevételek elosztására? És Verratti szerződésében valószínűleg nincs kivásárlási záradék, a játékos sem igen akar lépni, csak több fizetést szeretne, így elég nehéz -ha nem lehetetlen- dolgunk lett volna eleve.
Bele kell törődni, hogy nem tudjuk megvenni se Vidalt, se Verrattit, mert sem a klubja, sem a játékos nem akar váltani. A megnemtámadási -tudtommal- nem azt jelenti, hogy soha többet nem igazolunk tőlük, hanem hogy nem a hátuk mögött csináljuk, és ha nemet mondanak, akkor nem erőltetjük játékoson keresztül.
És azt se felejtsük el, hogy a PSG mögött egy sejk áll, ahogy a City mögött is. Ha a sejkek irreális pénzekért csábítgatnák a legjobbjainkat, az miért is lenne jó nekünk? Rajtuk kívül csak a Barca és az AtMa az, aki "meg nem támadható" emlékeim szerint. Az előbbiben amúgy is saját nevelések játszanak, vagy ha nem, akkor rövid időn belül beléjük nevelik a Real gyűlöletet, így ide amúgy sem valószínű, hogy jönnének. Míg az AtMá-val lehet, hogy a két szurkolótábor közti feszültséget kívánják csökkenteni, hogy pl Agüero leigazolása miatt ne legyen a derbi helyének környéke egy csatatér. Amúgy Falcaonál az újságok szerint a szerződésébe volt foglalva, hogy hozzánk csak olyan áron jöhetne, ami irreális. Ezért nem értem, hogy miért hozzák fel Őt állandóan a fórumon.
Szóval nem értem ezt a felháborodást. Biztos én vagyok a túl értetlen, vagy nem tudom. Egyszer még azt olvasni, hogy Pérez mekkora zseni, utána meg már-már idióta, meg szeretetszolgálat. :kivagyhe:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 27., csütörtök 0:04

Kerlon írta:Hát én Tellot láttam azon az oldalon szerencsétlenkedni.
tello a jobbszélen nyomta.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 27., csütörtök 0:01

___Samy___ írta:
de az EB-n jobbon játszott.
ott is a bal oldalon játszott, nem? vagy én emlékszem rosszul? :hmmm:
Hát én Tellot láttam azon az oldalon szerencsétlenkedni. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 26., szerda 23:49

Karanka akkor marad Zidane "mellett" is?
persze nyílván nem 1 edző kell Ancelotti mellé a stábba...

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 26., szerda 23:46

Welcome Isco! B-) Aztán csak ügyesen, szerintem nem jártunk vele rosszul, ha tényleg 24+3-ért hoztuk ahogy azt előzőleg hallani lehetett. De még 30-ért is megérte, főleg a mai árakat tekintve.
Ezután már csak a felállásra leszek kíváncsi... megpróbálja őt Carlo papa jobb szélsőként, vagy Özillel felváltva fognak játszani? :hmmm: Remélem nem jut Canales sorsára :(

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 23:43

de az EB-n jobbon játszott.
ott is a bal oldalon játszott, nem? vagy én emlékszem rosszul? :hmmm:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 23:41

Sierra írta:Kíváncsi leszek erre az Isco gyerekre. Sok jót hallottam róla, játszani nem nagyon láttam még, de ha sokak szerint tehetséges, akkor biztosan nem tévednek. :) És mi a posztja? Szélső vagy tkp?
Megél mindenhol a tkp poszton, de talán balról szeret a legjobban játszani, de az EB-n jobbon játszott. A lényeg, hogy nem jön zavarba sehol se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 26., szerda 23:35

Kíváncsi leszek erre az Isco gyerekre. Sok jót hallottam róla, játszani nem nagyon láttam még, de ha sokak szerint tehetséges, akkor biztosan nem tévednek. :) És mi a posztja? Szélső vagy tkp?

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 26., szerda 23:23

szilamer írta:Kössünk szerintem még a fél világgal megnem támadási babám fülét jó???

ettől én is kifutok a világból.... véletlen ha összefutunk jövőre a BL-be a PSGvel majd jönnek a hírek, hogy Carlo leigazolásával a Real beleegyezett, hogy automatikusan kiessünk a bl-ből ha össze kerülünk...
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 26., szerda 23:20

Adtam. Mi ez, vöröskereszt? Nem adományozunk véletlen az arab olajmágnásoknak egy kis pénzt? A vasárnapi misén dobjon be nekik aprót...

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 26., szerda 23:16

Kössünk szerintem még a fél világgal megnem támadási babám fülét jó???
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 26., szerda 22:27

Florentino Perez megerősítette, hogy Isco a Real Madrid játékosa, megvan az egyesség a Malaga-val és Isco-val is, csak az orvosi van hátra, jövőhéten lesz a bemutatása.

Perez reagált Cruyff nyilatkozatára is, ha Messit eladnák akkor hívjanak minket.

Hallani olyan híreket, hogy a PSG és a Rea lMadrid között egy megnemtámadási szerződés köttetett egymással, így Verratti kilőve, aki nem sokára hosszabbít is a PSG-vel.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Vissza: