Ez nem kizáró ok, inkább az, hogy nem tudjuk megvenni őket.agy legalább 2-szer ennyi.
Kondogbia nálam B kategória, Casemiro meg C, a Real kezdőjébe nekem A kategória kell.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 14:46
Ez nem kizáró ok, inkább az, hogy nem tudjuk megvenni őket.agy legalább 2-szer ennyi.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 12., péntek 14:41
Hámeszt is ugyanígy vettétek a Monacotól tavaly. Ha annyira beválna, mint ő, akkor megérné a 35 milliót szerintem. Persze erre nem lehet alapozni ugye, de az ára miatt nem megvenni hülyeség lenne, a többi opció vagy hozhatatlan, vagy legalább 2-szer ennyi. Ha meg nem érkezik senki hozzátok, bízhattok Casemiroban meg Illarraban..Realista24 írta:A Monaco 20 millióért vette, most ha kiadunk érte 35 milliót úgy, hogy igazából nem fejlődött, elég hülyék leszünk. Jelentős fejlődést/szint lépést itt érhetne el szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 14:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 12., péntek 14:11
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 12., péntek 13:58
as usualKerlon írta:cula néger, nuevo Patrice Vieirapalesz77 írta:Kondogbiáról mit kell tudni? Milyen stílusú játékos? Olvastam már itt a nevét, magyarázatot nemigen kaptam rá, de most hír is van róla..
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 12., péntek 13:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 12., péntek 13:52
cula néger, nuevo Patrice Vieirapalesz77 írta:Kondogbiáról mit kell tudni? Milyen stílusú játékos? Olvastam már itt a nevét, magyarázatot nemigen kaptam rá, de most hír is van róla..
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. június 12., péntek 13:41
Értelmeztem, ne aggódj (nem kell mindjárt pánikolni)Szeretem mikor valaki jön, az nélkül hogy értelmezné amit ide leírunk benyom minden mondathoz egy megjegyzést.
Kb. ennyi.Verratti és Pogba után C opciónak nem bánnám Vidalt, de erre a két emberre kellene rámenni.
Sajnos leginkább úgy tűnik az olasz nem fog jönni, azt sem bánom, ha 1-2 év múlva Modric pótlására hozzuk.
Pogbáról sem jönnek úgy és olyan hírek, hogy mondhatnám, hogy van rá reális esély.
Ki írta a középpályára (?); ettől függetlenül mondjuk 4-2-3-1-ben mi lesz, ha nem tkp.? Egyébként csupán érzékeltetni akartam, hogy eddig ugyanott tartunk mint tavaly; Illarraval van 3 kőkemény beugrónk, akik azért messze elmaradnak a kezdő szinttől + Isco, akinek a jövője remélhetőleg valóban nem lesz kérdéses.Nem azt írtam, hogy nem kell igazolni, és nem értem hogy Jesé neve miért merül fel a középpályán.
Kár, hogy nem tudtam már szerkeszteni, pont írni akartam, hogy a piroson kívül persze!Jöjjön Vidal, két meccsenként piros spanyolban simán meglehet neki.
Azért Vidal ettől a szinttől picit messzebb van, 2 éve még az egyik legnagyobb sláger volt itt box-to-box-nak és attól, mert Te úgy érzed, hogy az ő képességeiből nem profitálhat a klub azért még egyszer sem biztos, hogy az edző és a klub is így gondolja.Ha csak valami Lucashoz hason D megoldást tud a vezetőségünk akkor inkább ne igazoljanak senkit
Egyetértek és a feltételes opciók közül szerintem még mindig messze a legjobb a chilei, la.is nálam biztos előrébb van, mint a már majdnem Milán játékos Kondogbia.Ezt mondjuk vitatnám. Lucas féle vonulatnál jobb kell persze, de mindenképp kell valaki
Azt sem látom, miért kellene egy támadó kp-s amikro nekünk van Isco és James is, de biztos én vagyok a hülye.
Na most akkor kell vagy nem kell, ha marad a Benítez féle 4-3-2-1 és a "kőkemény" rotáció? Véleményem szerint ebben a formációban Isco inkább Karim (10-es poszt), Bale (bal szélső) vagy a középső kp-ok cseréi lehetne és nem Jamesé a jobboson.Előre is kell ember, Sterling nem, Reus jó lenne,
És mielőtt írnád, látom, hogy Te ide egy gyengébb embert választanál, de miért (?) amikor a Velaval nagyjából hasonló kaliber Chicharito is baromira kevés volt idén a klubvezetésnek és ment a kukába. De még mielőtt itt komolyan vitába keverednénk nem árt leszögezni, hogy ezek egyelőre mind csak feltételezések és találgatások a sajtóban!de pont ez az a csapatrész ahová simán egy B embert kellene igazolni, mint amilyen pl Vela
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 12., péntek 13:27
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 12., péntek 12:37
Ezt mondjuk vitatnám. Lucas féle vonulatnál jobb kell persze, de mindenképp kell valaki.Ha csak valami Lucashoz hason D megoldást tud a vezetőségünk akkor inkább ne igazoljanak senkit.
Ezt adom, és sajnos sok köze van az igazsághoz. Nem feltétlen jó ez a felfogás, főleg, hogy elől elég sok hasonló igazolás van már. Természetesen közülük Isco lenne az első áldozat, utána Benz..... Bale távozása fel sem merülhet..Előre is kell ember, Sterling nem, Reus jó lenne, de pont ez az a csapatrész ahová simán egy B embert kellene igazolni, mint amilyen pl Vela.
Megint ott tartunk, hogy ha Perezéken múlik a kp-n spórolunk, nem kell a nagy igazolás nagy fizetéssel, de támadó jöhetne 70 milláért is akár...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 12., péntek 12:31
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. június 12., péntek 12:08
Nyilván más típusú a 2 játékos és mások az erősségeik is, de mind2-en bőven magukban hordozzák a modern középpályások jegyeit.Még érdekesebb hogy Verratti az első számú opció, de ha nem akkor Vidal is jó lesz...MI VAAAAAN? Még csak nem is ugyan az a poszt a kettő...
Végül is igaz; Jesé meg Casemiro majd megoldja. Pogba és Verratti után (őket szerintem idén el lehet felejteni ilyen-olyan okokból) mondjunk már jobbat, aki azért valamit még hozzá is tehetne a jelenlegi középpályánkhoz!Nagyon remélem, hogy ezekből semmi sem igaz.
Kroos szerződtetésével ő szerintem már felejtős a vezetésnél, főleg hogy milyen pénzeket szeretne keresni a mostani pletykák szerint.Azért az elég érdekes, hogy Gündogannal elvileg volt egyszer egy előszerződésünk és most a kp-ra embert keresve mégsem jött még szóba.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 12., péntek 11:51
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 12., péntek 11:49
Nem vagy egyedül.sonic írta:Azt nem ertem hogy honnan szedik az ujsagok hogy milyen felallasban fogunk jatszani, meg ki hol fog szerepelni, mikor Benitez meg egy edzest sem tartott. Ez nekem orok rejtely marad. Fuck... Valoszinuleg meg o maga sem tudja, de biztos a media maris megszerezte a tuti infokat valami benfenntestol.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 12., péntek 11:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 11:39
Eddig mindenkit cáfoltunk, akivel azt írták, hogy megegyezés van, DDG-t nem. Elég egyértelmű. Illetve nem hosszabbított azóta sem és már szó sincs róla.RealRaúl77 írta:Szerintem De Gea meglesz, eléggé nyomatják, nem hiszem, hogy véletlen.Dragonhall írta: De Geat hiszem, ha látom. Elég pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy városi rivális nevelése a Realba igazoljon!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. június 12., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 12., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 12., péntek 11:23
RealRaúl77 írta:Szerintem De Gea meglesz, eléggé nyomatják, nem hiszem, hogy véletlen.Dragonhall írta: De Geat hiszem, ha látom. Elég pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy városi rivális nevelése a Realba igazoljon!
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 12., péntek 11:13
Szerintem De Gea meglesz, eléggé nyomatják, nem hiszem, hogy véletlen.Dragonhall írta: De Geat hiszem, ha látom. Elég pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy városi rivális nevelése a Realba igazoljon!
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem