Iden meg a Juve felmosta velunk a padlot.___Samy___ írta:bezzeg idén...
Najo ilyet talan nem irtak...
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 14., vasárnap 0:45
Iden meg a Juve felmosta velunk a padlot.___Samy___ írta:bezzeg idén...
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. június 13., szombat 23:17
3 perc helyett 5-öt hosszabbított, megváltoztatva ezzel a hosszabbítás struktúráját, vagy mi a szösz volt mársonic írta:Ha jol emlekszek nalunk annyi volt, hogy a biro tul sokat hosszabbitott, es emiatt vegulis makkal nyertunk csak. De lehet rosszul emlekszek.R.M.C.F írta:volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 13., szombat 23:06
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 13., szombat 22:44
Ha jol emlekszek nalunk annyi volt, hogy a biro tul sokat hosszabbitott, es emiatt vegulis makkal nyertunk csak. De lehet rosszul emlekszek.R.M.C.F írta:volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 13., szombat 19:47
Azon gondolkodom,pl tavaly amikor rekord gólt lőttünk a bl-ben ,ronaldo rekord gólt lőtt,20 at rúgtunk a 3 német élcsapatnak ahol az aktuális VB játékosok játszottak......volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....A Barcelona nem csak könnyedén győzte le a Juventust, de a végére a pusztító hármas, Lionel Messi, Luis Suarez és Neymar túl soknak bizonyult az olasz bajnok számára. Pedig az Öreg Hölgy nem épp újoncokkal állt fel a védelemben; a kezdő négyes összesen 242 európai, és 233 nemzetközi szerepléssel büszkélkedhet. A döntőig vezető úton a Barcelona leterítette az angol, a francia és a német bajnokot a kieséses szakaszban. Csupán a Bayern volt képes legyőzni Luis Enrique csapatát. Az elmúlt évekhez képest ezt többször meg kell ismételnie Beníteznek, hogy trófeákat tudjon gyűjteni a csapattal. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 12., péntek 20:01
VV után Szűcs Lalival is elégedettek lehettetek volna.Drake írta:Ter Stegen (97) is the player with the second most accurate long balls in the CL this season.Most: 117, Kroos.
A szezon elején még sokan izgultak,hogy gyenge lábbal a gyerek.VV után kész felüdülés mindkét kapusunk.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 12., péntek 19:23
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. június 12., péntek 17:54
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 12., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 12., péntek 11:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 11:38
Nem sok BB kommentet lájkoltam eddig, de ez a numerounoBBeno írta:szóval neymarék csak a magasba akarták emelni xavit?Fel akarták emelni Xavit de mivel ő látta, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet inkább egyedül oldotta meg. Ennyi a történet ha esetleg valaki nem értené.![]()
![]()
"Megpróbálták leszedni a cipőmet és lökdöstek, amikor a busz szélén álltam. Mondtam nekik, hogy azonnal fejezzék ezt be, és foglalkozzanak inkább a szurkolókkal, mert ez az ünneplés értük van. Rendben van, hogy valaki megiszik három-négy sört, de ezek az események azért vannak, hogy megháláljuk a szurkolók támogatását, és nem azért, hogy magunkkal foglalkozzunk"
ilyenek ezek a csapattársak![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 12., péntek 11:34
Hja,ritka szerencsés csapat ez a depor...Na de térjünk át a bundázásra meg az adócsalásra :lol:

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 12., péntek 10:18
szóval neymarék csak a magasba akarták emelni xavit?Fel akarták emelni Xavit de mivel ő látta, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet inkább egyedül oldotta meg. Ennyi a történet ha esetleg valaki nem értené.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 12., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 9:59
Rossz videót néztélEdzéses videóból meg egyet láttam, kb 4 ember kiabált neki valamit 15 m-ről, durvábbra számítottam.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 12., péntek 9:55
Volt, hogy a nevét skandálók simán elnyomták a füttyszót, szóval azért nem fogott össze az egész stadion ellene.. Edzéses videóból meg egyet láttam, kb 4 ember kiabált neki valamit 15 m-ről, durvábbra számítottam.Realista24 az EB topicban írta:Nem hiszem, hogy csak Real drukkerek vannak kint a meccsen, ahogy edzésen sem. A parasztokat mindenki utálja, kivéve...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 9:22
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 12., péntek 9:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 11., csütörtök 21:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 11., csütörtök 12:12
Pont erre utaltam,mikor leírtam.Csak mert ezt a brazilok a magyaroktól lesték el...ezt jó tudni.

Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem