Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha a legvégére gondolsz, szerintem felfogta mi a szitu, és azért tettette a visszaesést, hogy legyen végre vége, nem akar szörnyetegként élni.mocsok írta:ha már itt tartunk. szerintetek a viharszigetnek mi a vége?

Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát elvitték a toronyba, ott meg megbuherálták az agyát vagy megölték. legalábbis szerintemmocsok írta:ha már itt tartunk. szerintetek a viharszigetnek mi a vége?

- mocsok
ha már itt tartunk. szerintetek a viharszigetnek mi a vége?

- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Ha folytatjuk a Nolan sorozatot, akkor: Memento, Tökéletes trükk, ÁlmatlanságTBone írta:most sikerült bepótolnom a viharsziget és az eredet c. filmeket, eddig kimaradtak valahogy. tudnátok még mondani hasonló olyan filmeket, mint ezek, hogy kicsit úgy hagyják ott az embert a film végén elgondolkodva, hogy "na akkor most hogy is volt ez? mi lehet az igazság?"
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
most sikerült bepótolnom a viharsziget és az eredet c. filmeket, eddig kimaradtak valahogy. tudnátok még mondani hasonló olyan filmeket, mint ezek, hogy kicsit úgy hagyják ott az embert a film végén elgondolkodva, hogy "na akkor most hogy is volt ez? mi lehet az igazság?"
Pont most akartam linkelni, tegnap nem volt időm megnézni sem. De most pótoltam. Rohadt jó lesz ezRemy írta:Sicario
Denis Villeneuve (Fogságban, Enemy, Felperzselt föld) megint odarakja magát? Hangulatos előzetes.

Cannes-ban is imádták.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Megnéztem a Bérhaverok című filmet. Visítok rajta...
Aki akar látni egy jó vígjátékot annak ajánlom

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sicario
Denis Villeneuve (Fogságban, Enemy, Felperzselt föld) megint odarakja magát? Hangulatos előzetes.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Torrente 5: még csak az elején járok, de szakadtam, amikor megláttam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Torrente kocsijában egy négert Realos mezben Messi felirattal. 
Szerk:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lerombolva az Atma stadion

Szerk:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lerombolva az Atma stadion

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
http://www.bbc.com/future/story/2015061 ... ies-and-tv
"For the sound of Bullseye licking Woody’s face, a crew member put peanut butter on his own face and recorded it being licked by a cow (03:15)."
"For the sound of Bullseye licking Woody’s face, a crew member put peanut butter on his own face and recorded it being licked by a cow (03:15)."

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- mocsok
http://www.imdb.com/title/tt4046282/
ehhez van valahol felirat?
ha nem én vagyok balfasz és tényleg nincs, akkor @hameszmathers akadj le a witcherről, dolgod van!
ehhez van valahol felirat?
ha nem én vagyok balfasz és tényleg nincs, akkor @hameszmathers akadj le a witcherről, dolgod van!

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
P. Krisz írta:Otherworld Zoly-nak volt egy rohadt jó beszólása . A folytatásban / mert biztos lesz folytatás/ annyira génkezeltek lesznek már a dinók hogy fegyvert forgatnak és Jurassic War lesz a címe .

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tegnap voltam rajta, nekem bejött. Nem egy csúcs alkotás, ahogy le is írtad. Viszont nem untam, kellemesen és gyorsan eltelt az idő alatta. Mivel moziban dolgozok a film utolsó jeleneteit már láttam tegnap előtt, de még így is beletudtam magam élniRemy írta:Jurassic World

A folytatást vagy nagyon jól megcsinálják, egy nem túl bugyuta történettel vagy belebuknak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az indominus megette a vizi dögöt és arról fog szólni, hogy mennek vissza a szigetre és próbálják legyőzni, mert miután megette azt a dögöt megtanult úszni

- P. Krisz
Otherworld Zoly-nak volt egy rohadt jó beszólása . A folytatásban / mert biztos lesz folytatás/ annyira génkezeltek lesznek már a dinók hogy fegyvert forgatnak és Jurassic War lesz a címe .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kapcsolat:
Jurassic World
Első rész top 10-es film nálam. Alapmű, stbstb... 2. rész a T-Rex miatt adta, de már nem volt az igazi... a 3. meg egy rakás szar. Így nem voltak nagy elvárásaim. Az első előzetes még adta is valamennyire John Williams dallamai miatt, aztán a későbbi előzetesek elvették a kedvemet. Mondom, ebből nem lesz semmi jó.
És jó lett... no, nem egy Jurassic Park!
- Chris Pratt továbbra is király!
- A látvány remek
- kiszámítható, néhol nagyon bugyuta, de mégis szerethető
- rengeteg az idegesítő karakter
- A vége egyszerre vicces és epikus, de az még jobban adta volna, ha Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!simán csak ráküldték volna a T-Rexet, lezúzza a gyökér génkezelt senkiházit, majd üvölt egyet és eltűnik a francba :DDD mennyire badass :DDD
- Utalások nagyon jók voltak! Jó volt látni, hogy nem felejtették el a klasszikust!
- Nem lesz klasszikus. Ahhoz túlságosan is popcorn, viszont MOZIBAN megéri megnézni.
- Azt is megértem, ha valaki lehúzza a picsába...
Nálam megér egy 7/10-et.
Amúgy meg 200 millió felett nyitott Amerikában, azaz csak a Bosszúállók előzte meg alig pár millióval. A Jurassic World minden idők második legjobb nyitányát hozta.
Na erre nem számítottam...
Első rész top 10-es film nálam. Alapmű, stbstb... 2. rész a T-Rex miatt adta, de már nem volt az igazi... a 3. meg egy rakás szar. Így nem voltak nagy elvárásaim. Az első előzetes még adta is valamennyire John Williams dallamai miatt, aztán a későbbi előzetesek elvették a kedvemet. Mondom, ebből nem lesz semmi jó.
És jó lett... no, nem egy Jurassic Park!
- Chris Pratt továbbra is király!
- A látvány remek
- kiszámítható, néhol nagyon bugyuta, de mégis szerethető
- rengeteg az idegesítő karakter
- A vége egyszerre vicces és epikus, de az még jobban adta volna, ha Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!simán csak ráküldték volna a T-Rexet, lezúzza a gyökér génkezelt senkiházit, majd üvölt egyet és eltűnik a francba :DDD mennyire badass :DDD
- Utalások nagyon jók voltak! Jó volt látni, hogy nem felejtették el a klasszikust!
- Nem lesz klasszikus. Ahhoz túlságosan is popcorn, viszont MOZIBAN megéri megnézni.
- Azt is megértem, ha valaki lehúzza a picsába...
Nálam megér egy 7/10-et.
Amúgy meg 200 millió felett nyitott Amerikában, azaz csak a Bosszúállók előzte meg alig pár millióval. A Jurassic World minden idők második legjobb nyitányát hozta.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Van pár jobb filmje, de a mostaniakban csak saját magát égeti le. Száguldó erőd, Úszó erőd is jó volt a maguk szintjén. Nico szintén. 2000 utániból max a Sebhelyek a nézhető.Remy írta:Korábban utáltam Steven Seagal-t, de épp nézem az Úszó erőd című filmjét, és hát nem is értem, hogy maradhatott ki nekem ez anno. Nagyon adja.Úgyhogy elő is szedem a Nico, Törvényre törve, illetve az egyik első filmes élményemet, a Tűzparancsot.
- Remy
- Kapcsolat:
Korábban utáltam Steven Seagal-t, de épp nézem az Úszó erőd című filmjét, és hát nem is értem, hogy maradhatott ki nekem ez anno. Nagyon adja.
Úgyhogy elő is szedem a Nico, Törvényre törve, illetve az egyik első filmes élményemet, a Tűzparancsot.

Úgyhogy elő is szedem a Nico, Törvényre törve, illetve az egyik első filmes élményemet, a Tűzparancsot.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nyugodjon békében, brutális életművet hagy maga mögöttTéOeM írta:93 éves korában elhunyt Sir Christopher Lee.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nem volt rossz ez a Jurassic World, sőt. A 2 kölök meg az anyjuk idegesítő, de ezt leszámítva elvoltam vele. A jószágok jól néztek ki, és nagyon látványos volt, főleg a vége. Megéri beülni rá.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
93 éves korában elhunyt Sir Christopher Lee.