De utáltam ezeket... mindig úgy ért véget, hogy néztem volna a következőt, de nem lehetett, napokig ezek jártak a fejemben.. Ma is vannak jó sorozatok, de valahogy nincs meg az a feeling...

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. június 11., csütörtök 21:10
HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. június 11., csütörtök 20:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 11., csütörtök 20:58
En ugy vagyok a Sopranosal, hogy jo - jo, szerettem nezni meg volt hogy kikapcsolt, de kozeleben sincs a valaha volt legjobb sorozatnak, mint ahogy sokan mondjak. Akkoriban lehet mashogy gondoltam volna, de mai szemmel nezve kevés.realistahuni írta:Én a Sporanost kezdtem el, de csalódás eddig 6 rész után.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 11., csütörtök 20:41
Persze, ez igaz. Viszont néha azzal jönnek emberek, hogy lassan indul a sorozat, nézzél meg belőle másfél évadot és jó lesz (kb 5 évados sorozatnál), szóval persze a pilot nem mindig adja el a dolgot, de ha 4-5 rész alatt nem ránt be, akkor az nem xy sorozata lesz. Szóval a pilot talán gyenge kiindulópont de pár rész már bőven elég.Ezzel csak az a baj, hogy sok sorozatot a pilot nem ad el,
Az utolsó évad mindenképp ez a kategória, de azért az első évadoknak voltak jó pillanatai.A SoA-n egesz sokat nevettem... Kinomban.![]()
A Banshee minosegre nagyon kilog lefele... (szerintem....)
Egyetértek is, meg nem is. A Banshee közel sem minőségi sori. (főleg a színészeken zuhan nagyot, Proctor-Burtot kivéve) Viszont agykikapcsolásnak tökéletes, szórakoztat és egy pillanatig sem kell gondolkodni a sztorin.Ha peldaul ram hallgat, akkor a Banshee-t azonnal kihuzza a listarol.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 11., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 11., csütörtök 19:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 11., csütörtök 19:35
Kezdő sorozatónak én a GoT-ot ajánlanám. Minőségileg nem a legjobb, de talán a legaddiktívabb, legfogyaszthatóbb. Plusz most lesz vége az ötödik évadnak, gyorsan fel lehet zárkózni.Caraway írta:Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
Got, soA, breaking bad, house of cards, banshee vagy homeland?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 11., csütörtök 19:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 11., csütörtök 18:24
Run Yasmine...RUN!András93 írta:Baywatch
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 11., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 11., csütörtök 18:04
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 11., csütörtök 17:43
Elnezest, hozzateszem akkor hogy szerintem. Tehat SZERINTEM a felsoroltak kozul egyertelmuen a BB a legjobb. Kiemelkedik a tobbi kozul.VanillaSky írta:Holtversenyben, egyértelműen hátulról a harmadik kb.
Ezért nem szeretem az ilyen ajánlásokat,
A SoA-n egesz sokat nevettem... Kinomban.VanillaSky írta:Egyáltalán milyen témájú sorozatot keresel, mert sitcomnak pl egyik se túl jó.
Ezzel csak az a baj, hogy sok sorozatot a pilot nem ad el, pedig egyebkent sokkal jobb mint a tobbi. BB peldaul pont jo pelda. Meg meg van par ami lassan indul. Gondolom ezert kert velemenyeket.VanillaSky írta:nézz meg 1-2 pilotot és dönts, mindig lesznek pro és kontra érvek.
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 11., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 11., csütörtök 16:48
Holtversenyben, egyértelműen hátulról a harmadik kb.Innen egyertelmuen a BB a legjobb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 11., csütörtök 16:46
Innen egyertelmuen a BB a legjobb. Viszont nem biztos hogy erdemes lenne azzal kezdened.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 11., csütörtök 16:36
Innen egyertelmuen a BB a legjobb. Viszont nem biztos hogy erdemes lenne azzal kezdened.Caraway írta:Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 11., csütörtök 16:29
HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. június 11., csütörtök 16:26
Igen, tudom. Utánanéztem pár sorozatnak, és elsőre ezek fogtak meg, már csak választanom kéne.Realista24 írta:Elég eltérő stílusok vannak, de a BB és a GOT kivételével (Caraway írta:Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
Got, soA, breaking bad, house of cards, banshee vagy homeland?) bármelyiket.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 11., csütörtök 16:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 11., csütörtök 16:23
Elég eltérő stílusok vannak, de a BB és a GOT kivételével (Caraway írta:Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem