Hát, évi 10 millát szerintem ti se adnátok neki.ziro4vr írta: Ilyenkor szokott bebizseregni Perez, és akcióba lendülni. Reméljük.![]()
Amúgy ezt én is olvastam, szereti a dellát a szentem, mit lehet csinálni.

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 11., csütörtök 20:11
Hát, évi 10 millát szerintem ti se adnátok neki.ziro4vr írta: Ilyenkor szokott bebizseregni Perez, és akcióba lendülni. Reméljük.![]()
Amúgy ezt én is olvastam, szereti a dellát a szentem, mit lehet csinálni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 11., csütörtök 20:06
rashidm írta:R.M.C.F írta:Egy romboló meg ma már inkább hátrány mint előny. ma már nem ütő emberekkel kell megfogni egy ellentámadást,hanem kizárással,tolódással,visszalépésekkel,egyidejű odalépésekkel,területszűkítésekkel.....vagyis taktikai fogásokkal. Már elől lehet egy ellenfél labdakihozatalát "irányítani"...ezt majd egyszer kifejtem hogyan. Marha jó dolog....
Erről a labdakihozatal "irányításról PÜ-ben tudnál egy kicsit mesélni? Engem érdekelne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 11., csütörtök 19:38
Ilyenkor szokott bebizseregni Perez, és akcióba lendülni. Reméljük.mexes írta: Barca:
Azt pletykálják Gündogan kicsit sok fizut kér a barkától, gyakorlatilag köszönő viszonyban sincs a két fél elképzelése.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 11., csütörtök 17:14
Beleolvastam, jonak tunik. Este atnyalazom oket. Koszi a linkeket.gólvonal írta:Kiegészítőként RMCF mondandójához (főleg a kimelt részhez) csatolnám azt a pár linket:
https://kontrapresszing.wordpress.com/2 ... rasznodar/
http://segedzo.blog.nepsport.hu/archive ... muveszete/
https://www.youtube.com/watch?t=98&v=eTKiMGYN9eQ
http://futballtrener.blog.nepsport.hu/a ... sem_draga/
En azt hallottam, hogy vegig kostolta a kebabokat Barcelonaban, es a Dortmundi felhozatalhoz kepest eleg szerenynek talalta. Allitolag hetvegen felmeri a helyzetet Manchesterben is, ahol a torok hentesek mar keszitik elo vagasra a legszebb baranyaikat a minel jobb minoseg elerese erdekeben. Nem akarnak szegyenben maradni...mexes írta:Barca:
Azt pletykálják Gündogan kicsit sok fizut kér a barkától, gyakorlatilag köszönő viszonyban sincs a két fél elképzelése.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 11., csütörtök 16:40
R.M.C.F írta:Egy romboló meg ma már inkább hátrány mint előny. ma már nem ütő emberekkel kell megfogni egy ellentámadást,hanem kizárással,tolódással,visszalépésekkel,egyidejű odalépésekkel,területszűkítésekkel.....vagyis taktikai fogásokkal. Már elől lehet egy ellenfél labdakihozatalát "irányítani"...ezt majd egyszer kifejtem hogyan. Marha jó dolog....
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 11., csütörtök 16:27
Kiegészítőként RMCF mondandójához (főleg a kimelt részhez) csatolnám azt a pár linket:R.M.C.F írta:..realistahuni írta: Nem is csúcsról volt szó.
De inkább veszek olcsóbban egy rombolót, aki legalább rombolásban jó, csereként valamire használható, mint két mindenben átlagos vagy az alatti, lassú, alibi embert, ráadásul drágán.
Khedira is ilyen volt egyébként, szerintem ha az elejétől fair küzdelem lett volna, Lass egy hónap alatt kezdőbe játszotta volna magát és nem eresztett volna le. Persze ez csak feltevés, csípáztam a kis pitbullt.
Egy romboló meg ma már inkább hátrány mint előny. ma már nem ütő emberekkel kell megfogni egy ellentámadást,hanem kizárással,tolódással,visszalépésekkel,egyidejű odalépésekkel,területszűkítésekkel.....vagyis taktikai fogásokkal. Már elől lehet egy ellenfél labdakihozatalát "irányítani"...ezt majd egyszer kifejtem hogyan. Marha jó dolog....
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 11., csütörtök 15:08
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 11., csütörtök 14:40
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 11., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: mexes » 2015. június 11., csütörtök 12:44
Bl harmadik hely a vidi mögött...Páran itt EL szereplést írtak ránk, szóval ne szaladjunk előre :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 11., csütörtök 12:09
Páran itt EL szereplést írtak ránk, szóval ne szaladjunk előre :ĐZsombor írta:Hát ez nem fenyegetné Liverpoolban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 11., csütörtök 12:07
Pont erre gondoltam,ahogy R24 válaszát olvastamZsombor írta:Hát ez nem fenyegetné Liverpoolban.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 11., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 11., csütörtök 12:03
Iker nem fogja más európai csapat mezét viselni, hogy véletlenül se kelljen a Real ellen játszania. (elmondása szerint)Casillas meg...liverpool?![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 11., csütörtök 12:03
Mi meg majd Morataval őketdannen írta:tevez ha ide jön az atleticoba tuti kiszopat minket párszor, annyira tipikus![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 11., csütörtök 8:23
Állítólag már házat is vett Madridban.dannen írta:tevez ha ide jön az atleticoba tuti kiszopat minket párszor, annyira tipikus![]()
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. június 10., szerda 22:33
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 10., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 10., szerda 21:57
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem