jobb szélen játszott Tello.___Samy___ írta:ott is a bal oldalon játszott, nem? vagy én emlékszem rosszul?
vagyis jobb szélen szerencsétlenkedett

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 27., csütörtök 6:57
jobb szélen játszott Tello.___Samy___ írta:ott is a bal oldalon játszott, nem? vagy én emlékszem rosszul?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 27., csütörtök 1:07
Ha, nem sérül meg akkor nem fog. Canalesben is sokkal több van, de sajnos a sérülések tönkretették a karrierjét. Pato eset...el magico írta: Remélem nem jut Canales sorsára
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 27., csütörtök 0:53
nekem is CSAK ez jár a fejemben.......Remélem nem jut Canales sorsára
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 27., csütörtök 0:21
Ugye még véletlenül sem a PSG volt az (újságok szerint), aki komoly összegeket ajánlgatott Ronaldonak nem is olyan régen. Ami miatt akár húzódhatnak is a tárgyalások. Tedd fel a kérdést, hogy mi van, ha ők már nem csalogatják Ronaldot. Lehet végre hajlani fog a reklámbevételek elosztására? És Verratti szerződésében valószínűleg nincs kivásárlási záradék, a játékos sem igen akar lépni, csak több fizetést szeretne, így elég nehéz -ha nem lehetetlen- dolgunk lett volna eleve.szilamer írta:Kössünk szerintem még a fél világgal megnem támadási babám fülét jó???
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 27., csütörtök 0:04
tello a jobbszélen nyomta.Kerlon írta:Hát én Tellot láttam azon az oldalon szerencsétlenkedni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 27., csütörtök 0:01
Hát én Tellot láttam azon az oldalon szerencsétlenkedni.___Samy___ írta:ott is a bal oldalon játszott, nem? vagy én emlékszem rosszul?de az EB-n jobbon játszott.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 26., szerda 23:49
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 26., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 23:43
ott is a bal oldalon játszott, nem? vagy én emlékszem rosszul?de az EB-n jobbon játszott.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 23:41
Megél mindenhol a tkp poszton, de talán balról szeret a legjobban játszani, de az EB-n jobbon játszott. A lényeg, hogy nem jön zavarba sehol se.Sierra írta:Kíváncsi leszek erre az Isco gyerekre. Sok jót hallottam róla, játszani nem nagyon láttam még, de ha sokak szerint tehetséges, akkor biztosan nem tévednek.És mi a posztja? Szélső vagy tkp?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 26., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 26., szerda 23:23
szilamer írta:Kössünk szerintem még a fél világgal megnem támadási babám fülét jó???
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 26., szerda 23:20
Adtam. Mi ez, vöröskereszt? Nem adományozunk véletlen az arab olajmágnásoknak egy kis pénzt? A vasárnapi misén dobjon be nekik aprót...szilamer írta:Kössünk szerintem még a fél világgal megnem támadási babám fülét jó???
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 26., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 26., szerda 22:27
HozzászólásSzerző: czier » 2013. június 26., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 26., szerda 21:40
Az a bitang erős válogatott 2012-t leszámítva vérzett a hiányposztoktól, de a 2012-es csapat is tele volt rutintalan játékosokkal. 2006, 2008, 2010 mindegyik világversenyre úgy ment a német válogatott, hogy a szakértők nem sorolták őket az esélyes csapatok közé, de mindegyik világversenyen az esélytelenség ellenére érmet hozott Löw. 2012-ben elbaszták, de hát Ancelottinak sokkal több elbaszott meccse van. 2005 BL döntő rémlik?avval a bitang erős válogatottal
Te gondolkodsz is, vagy csak leírod az első mondatokat, amik eszedbe jutnak. Mourinho stratégiailag a legjobb edző jelenleg. Már évek óta ő a legjobb. A kiszámítható cserék meg azért voltak kiszámíthatóak, mert ismerjük a csapat játékosait, pontosan tudjuk, hogy ki mit tud hozzátenni a játékhoz, és többé-kevésbé tudtunk az edzőnk fejével gondolkodni.Mou itt nem volt egy stratéga, ugyanazt nyomta folyamat minden egyes meccsen, ugyanazokat az embereket cserélte ugyanabban a percben.
Ha te tényleg ezen a jelzőn akadtál ki, akkor sajnállak.Hozzáértő úriember...
Ismertük Mourinho hibáit. 2005ben és 2007ben ugyanazon hibák miatt esett ki a Chelseavel a BL elődöntőben, amilyen hibák miatt zsinórban 2x kiesett a Reallal is. Ha én azokat a hibákat már akkor láttam, leírtam a fórumra 2010-ben, akkor Mou-nak is látnia kellett. Sok olyan hibát is látok, amit a Real (nem az edzők, hanem a vezetőség) elkövetett az elmúlt 10 évben, és elkövetik újra és újra. Én ezeket a hibákat nem követném el. Szomorú az, amikor ilyen sok szempontból alkalmatlan emberek ülnek a vezetőségben. Nem állítom azt, hogy jobb lennék, de ilyen eredményeket, amiket a Real az elmúlt 10 évben produkált ennyi pénzből én is produkálok akár edzőként, akár szakmai igazgatóként, vagy bármilyen döntésképes pozícióban. De ez nem csak rám igaz, igaz ez még a fél fórumra. Mert konkrétan a Real elherdált pénz /eredmény arányban siralmasan teljesített, ezt alulmúlni nem lehet. Az a vakegér utálatos Calderon töredéknyi pénzből jobb eredményeket produkált, mint Perez 2. projektje. Úgyhogy nyugodtan merem állítani, hogy alkalmatlan emberek vezetik a Realt. Most nem Perezre célzok, de akikkel Perez körülveszi magát, azok bizony azok. Abban a pillanatban pedig amint ezt az apróságot valaki felismeri, az megérti, hogy miért bírálok én minden döntést ennyire kritikusan, és miért merem azt állítani, hogy vannak dolgok, amit jobban tudok.Talán magadra utalsz, hogy neked kéne az új edzőnek lenni, mert olyan stílusban írsz, mintha te sz tad volna a spanyol viaszt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 21:07
Jawoll. Karanka is az, vagy is én még nem láttam, hogy változtattak volna a dolgokon...Sierra írta:Zidane akkor most hivatalosan is a csapat menedzser asszisztense lett?
Karankát hova paterolták el?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 26., szerda 21:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 20:55
Szerintem most fontos a statisztika. Itt látszik, hogy mennyire játszott folyamatosan vagy sem és ezek mellett, hogy termelt.kiserik írta:Mindenki baszogatja Karimot (lehet jogosan), de azért tavaly is csak a ligában rúgott 12 gólt és adott 13 assistot (összesen 21 gól 23 assist), ezzel a kanadai táblázaton 7edik, és csak olyan emberek előzik meg, akik legalább 4 tizenegyes gólt is szereztek, valamint mindenki, ki előtte van kb 1000 perccel többet játszott. 30 meccsből 5 volt olyan, amit végigjátszott, 11-szer be és 14-szer le cserélték.Úszómester írta:amúgy benzema mi alapján a az egyik legjobb csatár? vagy neki miért jár mindig +1 esély? 3 év alatt volt 1 jó szezonja akkor végülis di maria helyére se kell senki mert első évében ő is jó volt
meg amúgy tök jó hogy itt évekig kell várni egy játékosra hogy formában legyen
Tudom, hogy csak számok, meg statisztika, de azért na...
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem