Igen, Triss jelen lesz néha a folytatásban, de nem tudom, hogy a küldetései teljesíthetôek-e még.hamesz írta:Witcher 3: Ez a skellige nagyon szar hely tájékozódás szempontjából vagy csak nekem van ilyen gondom? Most mentem át és mondom elnézek a kérdőjelekhez de alig találok valamelyikhez oda, mert elindulok de hol hegybe ütközök vagy valami mindig megakadályoz és kerülhetek egy jó nagyot. :Đ Illetve Triss Skellige előtt adott küldetéseket mindent megcsináltam és ugye ott lett vége, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy elmenekültek. A gond az, hogy még időközbe volt nála két küldetésem valami szobros meg még valami. Ugye el is mentem hozzá kiválasztottam a küldetést, de egyből Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a menekülős küldit adja, amikor elmegyek hozzá. A kérdésem az lenne, hogy Triss szerepelni fog még a játékban? Vagy most akkor az a maradék két küldetés kuka? Jelzi még igazából a küldetéseket a másodlagosba, de ugye hiába választom ki nem mutatja, hogy hova menjek.
Skellige tényleg húzósabb, mint Velen, de néhány óra után ráérez az ember az ottani domborzati viszonyokra is.
Tegnap fejeztem be a játékot, minden mellékküldetésével együtt és...emberek, ez a best rpg ever. Kb akkora hatással volt rám, mint régen a K.O.T.O.R széria. Szerintem mindent elmondd a játékbeli tartalomról, hogy volt olyan délután, amit teljes egészében kitöltött egyetlen mellékküldetés. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A fanatikus sorozatgyilkos üldözése.
Gondolkodtam, hogy salen beújítom a GTA-t, de nem szimpatikus a mostani húzásuk, szóval marad az eredeti terv és kivárok egy kedvezôbb árat. Nem vagyok nagy fan, így menni fog.