PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2015. június 12., péntek 8:38

hamesz írta:Witcher 3: Ez a skellige nagyon szar hely tájékozódás szempontjából vagy csak nekem van ilyen gondom? Most mentem át és mondom elnézek a kérdőjelekhez de alig találok valamelyikhez oda, mert elindulok de hol hegybe ütközök vagy valami mindig megakadályoz és kerülhetek egy jó nagyot. :Đ Illetve Triss Skellige előtt adott küldetéseket mindent megcsináltam és ugye ott lett vége, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy elmenekültek. A gond az, hogy még időközbe volt nála két küldetésem valami szobros meg még valami. Ugye el is mentem hozzá kiválasztottam a küldetést, de egyből Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a menekülős küldit adja, amikor elmegyek hozzá. A kérdésem az lenne, hogy Triss szerepelni fog még a játékban? Vagy most akkor az a maradék két küldetés kuka? Jelzi még igazából a küldetéseket a másodlagosba, de ugye hiába választom ki nem mutatja, hogy hova menjek. :/
Igen, Triss jelen lesz néha a folytatásban, de nem tudom, hogy a küldetései teljesíthetôek-e még.
Skellige tényleg húzósabb, mint Velen, de néhány óra után ráérez az ember az ottani domborzati viszonyokra is.
Tegnap fejeztem be a játékot, minden mellékküldetésével együtt és...emberek, ez a best rpg ever. Kb akkora hatással volt rám, mint régen a K.O.T.O.R széria. Szerintem mindent elmondd a játékbeli tartalomról, hogy volt olyan délután, amit teljes egészében kitöltött egyetlen mellékküldetés. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A fanatikus sorozatgyilkos üldözése.
Gondolkodtam, hogy salen beújítom a GTA-t, de nem szimpatikus a mostani húzásuk, szóval marad az eredeti terv és kivárok egy kedvezôbb árat. Nem vagyok nagy fan, így menni fog. :D Addig is talán nekifutok újra a Wild Huntnak, egy másmilyen habitusú és harcmodorú Geralttal. :mrgreen:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 12., péntek 0:32

Witcher 3: Ez a skellige nagyon szar hely tájékozódás szempontjából vagy csak nekem van ilyen gondom? Most mentem át és mondom elnézek a kérdőjelekhez de alig találok valamelyikhez oda, mert elindulok de hol hegybe ütközök vagy valami mindig megakadályoz és kerülhetek egy jó nagyot. :Đ Illetve Triss Skellige előtt adott küldetéseket mindent megcsináltam és ugye ott lett vége, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy elmenekültek. A gond az, hogy még időközbe volt nála két küldetésem valami szobros meg még valami. Ugye el is mentem hozzá kiválasztottam a küldetést, de egyből Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a menekülős küldit adja, amikor elmegyek hozzá. A kérdésem az lenne, hogy Triss szerepelni fog még a játékban? Vagy most akkor az a maradék két küldetés kuka? Jelzi még igazából a küldetéseket a másodlagosba, de ugye hiába választom ki nem mutatja, hogy hova menjek. :/

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 11., csütörtök 23:47

(Egy jo nagy GTA-s atbaszassal inditanak :mrgreen: )
A rohadt trollok azzal is indítottak. :lol: A 60 euroból csináltak -25%on 56.23%-at (a ft romlása miatt szerintem még drágább is mint kijövetelkor) 1.25000 online pénzért (heistekkel lehet 10 millát keresni)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. június 11., csütörtök 23:43

Steam Summer Sale! :Đ
(Egy jo nagy GTA-s atbaszassal inditanak :mrgreen: )
Merci Zizou!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 10., szerda 22:24

Anyaka írta:Minden platform multija külön szerveren megy. Nem lehet egymás ellen játszani. Vannak kivételek, de általában 2D játékok, vagy régiek, esetleg mmo-k, talán egy-két fps, ami megy mindennel, de nem véletlen, hiszen konzolon fix a képkockák száma, pc-n bármennyi lehet, így gyakorlatilag csalás lenne.
erre voltam kíváncsi
így viszont nem tudom, hogy elkezdek-e multizni, mert haverommal óriási fless lett volna
na mindegy, azért köszi srácok :)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 10., szerda 21:41

P. Krisz írta:The Witcher 3
Kaer Morhen ostroma nevű küldetés ... játékban ilyet még nem láttam . :salute: :'(
Minas Tirith ostromára emlékeztetett .
én még Skelligén se tartok. :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 10., szerda 21:25

A Street Fighter V-ben lesz cross platform támogatás PC és PS4 között .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 10., szerda 20:57

Minden platform multija külön szerveren megy. Nem lehet egymás ellen játszani. Vannak kivételek, de általában 2D játékok, vagy régiek, esetleg mmo-k, talán egy-két fps, ami megy mindennel, de nem véletlen, hiszen konzolon fix a képkockák száma, pc-n bármennyi lehet, így gyakorlatilag csalás lenne.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. június 10., szerda 20:52

Nekem is megvan a GTA V eredetiben,én még csak belekóstoltam az online részbe,de például lehet még boltot rabolni meg autót azt eladhatod és kapsz érte lóvét.
Ma jött ki hozzá updatet arany színű helikopterrel azthiszem meg több új autóval,de vehetsz például tankot is magadnak ha van elég pénzed,repülőt stb.

Tessék!

Nekem is eredeti van.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 10., szerda 20:41

De a konzolosok hogy játszanak online? nem ugyanazon a felületen, ahol a pc-sek?

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 10., szerda 20:36

Értem. Kicsit le vagyok lassulva. Nem az egyébként, lehet láma kérdés, de létezik egyáltalán ilyesmi? (talán az xbox-pc-win10 alatt megcsinálják, de amúgy szerintem lehetetlen)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 10., szerda 20:24

nem :mrgreen:
haver xbox-al, én meg pc-vel

bocs, ha hülyén tettem fel a kérdést
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 10., szerda 20:24

Szvsz . arra gondol hogy cross platform-e a multi . :Đ
Hogy híjják?
Bill.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 10., szerda 20:06

Őöö, nem értem a kérdést. :D Mármint karakter átvitel pc és xbox között?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 10., szerda 19:50

Tetszetos. Szerinted pc es xbox kozott is megoldhato a dolog?

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 10., szerda 19:46

tudnál nekem róla mesélni a pár szót?
Különböző sessionökbe oszt be a gép, mehetsz teljesen ismeretlenekkel és haverokkal is (heisteknél ez kifizetődő)

A singleből megismert karakterek adnak feladatokat (a rablások teszik ki a legizgalmasabb részét a játéknak). Az online karaktered szinteket lép, valamint pénzt gyűjt és kap (a kp elrabolható, bizonyos összegig a másik játékostól) Két karaktered lehet (nő-férfi, kinézet is variálható). Garázsok, ház megléte szükséges a rablások véghezviteléhez és azt hiszem a 12-es rang is.Autó-motor-jet-ski, hajó versenyek, team deathmatchek, ejtőernyőzések, maratonok online módja, emberek ellen. Egyszerre 32 (48?) játékos lehet a pályán, térképen megjelölve.

Árnyoldalak:

- elég sok a csaló (kisebb esetekben csak pénzt szórnak számolatlanul a játékba), rosszabb esetekben tankokkal, vadászgépekkel lőnek halomra 2 méter alatt. (passzív mód is lehetséges, azaz online játszol de a többi játékos nem tud benned kárt tenni, te sem bennük)

Az online mód a játék igazi sava-borsa, sokkal izgalmasabb emberrel és ellen játszani, mint gép által vezérelt ai ellen.

A játékom eredeti, nem tudom, hogy a tört verzióban működik e az online.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 10., szerda 18:42

tudnál nekem róla mesélni a pár szót?
leginkább az érdekel, hogy ez egy teljesen külön álló dolog, vagy a simából is el lehet érni? eredeti játékkal játszod, vagy a másik verzióval?

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 10., szerda 18:09

a gta onlinet próbálta már valaki? ugye az 5 multiplayer részéről van szó
igen

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 10., szerda 17:09

a gta onlinet próbálta már valaki? ugye az 5 multiplayer részéről van szó

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 7., vasárnap 21:15

The Witcher 3
Kaer Morhen ostroma nevű küldetés ... játékban ilyet még nem láttam . :salute: :'(
Minas Tirith ostromára emlékeztetett .
Hogy híjják?
Bill.

Vissza: