Pontosan ezt akartam valahogyan kihozni. Ja, ez volt a probléma forrása. Volt egy zsír Lopezünk és egy gyenge formában lévő Iker, nem éltünk a lehetőséggel eladtuk Lópezt és hoztuk a megint jó formában lévő Navast, aki sokkal többre lenne hivatott, mint padmelegítő és most megint hozzuk De Geát, Iker valószínű távozni fog (remélhetőleg) és Navas marad a kispadon... ergo elfecsérelt idő az egész itt tartózkodása... én nem maradnék a helyében.tucsoki írta:L.Miki szerintem arra célzott, hogy rövid időn belül kétszer is elkövettük ugyan azt a "hibát", hogy versenyhelyzetbe hoztuk Iker-t, pedig nincs értelme.
Annyira egy hányinger ez az egész kapustéma, hogy nincsenek szavak... amikor a múltbéli dolgok többet jelentenek a jelennél. Én nagy rajongója vagyok Ikernek, fő szempontot játszott abban, hogy Real Madrid drukker lettem, de a világ egy múló dolog, ahogyan a dicsőség is és eljön egyszer mindennek a vége. A szurkolók szemében is hatalmas volt, amit azóta azért bőven elvesztett. Casillasnak távoznia kell ahhoz, hogy ne legyen kapustemető a csapat, mert a neve nagy és a vezetőség és a publikum is nehezen viselné ha csak padmelegítő lenne... ő meg pláne, ami ellen mindent el is követne szerintem.