A 128. Patrick Viera utódMondjuk ő nem tudom mitől lenne komoly erősítés, szerintem egy jó munkás, de semmi extra. Aztán lehet én nem vettem észre a benne rejlő zsenit.. :hmmm:

Amúgy lehetne forgatni Modrical/Kroosal...nem olyan rossz ő.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 10., szerda 13:49
A 128. Patrick Viera utódMondjuk ő nem tudom mitől lenne komoly erősítés, szerintem egy jó munkás, de semmi extra. Aztán lehet én nem vettem észre a benne rejlő zsenit.. :hmmm:
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. június 10., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 10., szerda 13:44
Kroos, és ő csak 1 a sok közül, ellenpélda perszeMinden játékos annyit ér amennyiért megveszik.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 10., szerda 13:43
Minden játékos annyit ér amennyiért megveszik.Dr.Dre írta:A CIES most adott ki egy listát,melyben a 100 legtöbbet érő játékost mutatják be (az ő szemszögükből)
KATT
A 7. oldalon kell keresni.
Rögtön két kérdésem lenne:
- Sterling hogy lehet a 6. helyen, ér ő 73-81 milliót?![]()
- Hazard hogy lehet Ronaldo előtt? Oké, hogy fiatal meg tehetséges, de nemtudom mitől drágult meg 135-148 millióra...
Néhány helyen szerintem elég nagy hülyeséget írt a CIES...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 10., szerda 13:35
Kb így is mehetnének Pogbáért már most, nem kéne ahhoz Verrattit eladniuk - elég mást. Ők meg együtt is tudnának játszani - elég jól is szerintem -, a PSG alapból is csapatot épít, ahogy mondtad a pénz nem elsődleges náluk, inkább az, hogy minőségi keretük legyen. Úgyhogy Pogba miatt nem fogják eladni, legalábbis szerintem. Ha az olasz odacsap az asztalra, akkor talán, de ahhoz tényleg keményen oda kell. Azt meg nem hiszem, hogy Verratti nekiállna "hisztizni", hogy hozzátok menjen.wZoLee7 írta:De van, de írtam is, hogy másnap mehetnének Pogbáért ...
Mondjuk ő nem tudom mitől lenne komoly erősítés, szerintem egy jó munkás, de semmi extra. Aztán lehet én nem vettem észre a benne rejlő zsenit..BBeno írta:Ha annyira kell nekik verratti akkor hozzuk el matuidit. Persze elso opcio pogba vagy verratti
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 10., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 10., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: Chris » 2015. június 10., szerda 13:27
Igen, ez valóban érdekes. Szerintem az van az egész mögött, hogy fejben még a korábbi testi adottságai szerint viselkedik, ahogy sokáig focizott is a 20-as évei elejéig. Sőt még 2009-ben amikor a Madridba érkezett, akkor sem volt ilyen testépítő alkata.Ez nagyon igaz! A haverokkal is sokszor beszéltünk már arról, hogy van olyan teste és még izmos is... ám mégis gyakran dobja magát, amint hozzáérnek, nem harcol, nem áll ellen, nem küzd tovább, van amikor igen, de ritka. Én olyan testtel mennék, mint a buldózer... de legalábbis jobban ellen állnék.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 10., szerda 13:25
Kapásból, ha ők azt mondanák, hogy adnának 120-at CR-ért, akkor visszaküldeném nekik, hogy 120+Verratti, aztán kezdhetnek alkudozni. Aztán, ha lemennének 100 alá, akkor még kérném Lucast is. :Đpalesz77 írta:És akkor mi van, ha ők nem akarnak megválni Verrattitól még CR árán sem? Bár látom olyan opció nincs nálad, hogy a PSG meg akarja tartani, és nem belőle csinálnának pénzt..wZoLee7 írta: Leülnék velük szembe, és felajánlanám nekik, hogy vagy oda adják Verrattit 50-ért, vagy megkapják CR-t, de akkor Verratti+40 millát kérünk, esetleg 1:1-ben Benzema-Verratti csere...választhatnak.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 10., szerda 13:12
És akkor mi van, ha ők nem akarnak megválni Verrattitól még CR árán sem? Bár látom olyan opció nincs nálad, hogy a PSG meg akarja tartani, és nem belőle csinálnának pénzt..wZoLee7 írta: Leülnék velük szembe, és felajánlanám nekik, hogy vagy oda adják Verrattit 50-ért, vagy megkapják CR-t, de akkor Verratti+40 millát kérünk, esetleg 1:1-ben Benzema-Verratti csere...választhatnak.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. június 10., szerda 13:12
Ez nagyon igaz! A haverokkal is sokszor beszéltünk már arról, hogy van olyan teste és még izmos is... ám mégis gyakran dobja magát, amint hozzáérnek, nem harcol, nem áll ellen, nem küzd tovább, van amikor igen, de ritka. Én olyan testtel mennék, mint a buldózer... de legalábbis jobban ellen állnék.Kerlon írta:+1, illetve lehetne sokkal erőszakosabb, mert hányingerem van, hogy a bodybuilder testével úgy esik, mint egy 45 kilós 15 éves, ha hozzáérnek. Ha már ilyen izmos használhatná a testi adottságait főleg, hogy csatárban játszott nagyrészt tavaly is.nmate írta:CR-rel amúgy semmi bajom nem lenne, ha nem hinné magáról hogy halhatatlan. Többet kéne pihennie a korai szezonban, öregszik. Szép a 40 gól ősszel, de jó lenne tavaszra tartogatni a top formát.
De amíg ilyen makacs, nálam ott a hezitálás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 10., szerda 12:38
+1, illetve lehetne sokkal erőszakosabb, mert hányingerem van, hogy a bodybuilder testével úgy esik, mint egy 45 kilós 15 éves, ha hozzáérnek. Ha már ilyen izmos használhatná a testi adottságait főleg, hogy csatárban játszott nagyrészt tavaly is.nmate írta:CR-rel amúgy semmi bajom nem lenne, ha nem hinné magáról hogy halhatatlan. Többet kéne pihennie a korai szezonban, öregszik. Szép a 40 gól ősszel, de jó lenne tavaszra tartogatni a top formát.
De amíg ilyen makacs, nálam ott a hezitálás.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 10., szerda 12:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 10., szerda 12:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 10., szerda 12:26
madridronie írta:Az El Economista szerint vélhetően nem lesz galaktikus igazolás --> Pogba/Verratti/Vidal helyett a Kondogbia, Banega, Kramer hármasból érkezhet még valaki.Nekem ebből nagyon az jön le, hogy nem lesz Verratti, élő szerződése van, nincs szüksége a PSG-nek a pénzre, nem is hülyék, lehet keresni más opciót...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. június 10., szerda 12:25
Értem, hogy mit akarsz mondani, de: ha egy ló árát kifizeted ma és csak jövőre kapod meg, addig kitudja, hogy nem-e döglik meg vagy töri ki a lábát. Egy év alatt sok minden történhet Remy, egyáltalán nincs senkinek sem a birtokában a jövő ismerése és ki tudja, hogy mi fog történni Ronaldo-val a szezon során és hiába lesz 32 éves és él, mint hal a vízben ha éri egy baleset a pályán és olyan súlyos, hogy onnantól kénytelen kihagyni hosszú időket és vége a karrierjének. Nem tudod. Nem fogom kifizetni a ló árát vagy elcserélni addig, amíg meg nem kapom.Remy írta:Miért ne várhatnának? 32 éves lesz. Ibra 31 évesen igazolt oda. Él, mint hal a vízben. CR meg ha vissza is esik, akkor is hozni tudja a 30-40 gólos szezonokat (mint Ibra) és azért góllövésben óriási különbség van a két játékos között. Szóval nem lepődnék meg, ha egy 32 éves CR elpakolna 50 gól egy szezonban ott. (nem bajnokságra gondolok csak, mielőtt ebbe is beleköttök...)
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 10., szerda 12:13
Gólok tekintetében semmi gond sem volt,talán kulcsmeccseken nem tudta azt hozni amit megszoktam.Meg volt az az Irénke eset mikor azt sem nagyon tudta szegény gyerek hogy hol vandannen írta:mire gondolsz? nem ez volt az egyik legjobb szezonja gólokat tekintve? nem vagyok biztos benne, de mintha olvastam volna valami ilyesmit aztán lehet, hogy homályon vagyok.morientes írta:Én nem adnám el Ronaldot.Talán hozott egy gyengébb szezont,(szigorúan magához képest!),de azok a gólok nagyon hiányoznának.
amúgy jövőre fog elmenni, hazard meg jön.![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. június 10., szerda 12:07
Az El Economista szerint vélhetően nem lesz galaktikus igazolás --> Pogba/Verratti/Vidal helyett a Kondogbia, Banega, Kramer hármasból érkezhet még valaki.Nekem ebből nagyon az jön le, hogy nem lesz Verratti, élő szerződése van, nincs szüksége a PSG-nek a pénzre, nem is hülyék, lehet keresni más opciót...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 10., szerda 11:56
HozzászólásSzerző: Dr.Dre » 2015. június 10., szerda 11:54
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem