Én nem röhögtem rajta, nem csípem az agresszív részegeket.Csak legyen min röhögni tudom.
Kis kiegészítés: a Real játékosokat legalább nem engedték totál offon a szurkolók közé tavaly.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 10., szerda 22:25
Én nem röhögtem rajta, nem csípem az agresszív részegeket.Csak legyen min röhögni tudom.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 10., szerda 22:17
Csak legyen min röhögni tudom..De gondoltam mielőtt elindulna a kombinálás ezt nem árt tudni az okot.Realista24 írta:Olyan mindegy mi az ok.DinhoL írta:Fel akarták emelni Xavit de mivel ő látta, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet inkább egyedül oldotta meg. Ennyi a történet ha esetleg valaki nem értené.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 10., szerda 22:09
Olyan mindegy mi az ok.DinhoL írta:Fel akarták emelni Xavit de mivel ő látta, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet inkább egyedül oldotta meg. Ennyi a történet ha esetleg valaki nem értené.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 10., szerda 22:07
szerintem neymar csak a lábát látta a legbiztosabb pontnak kapaszkodni, hogy stabilan állva maradjonDinhoL írta:Fel akarták emelni Xavit de mivel ő látta, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet inkább egyedül oldotta meg. Ennyi a történet ha esetleg valaki nem értené.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 10., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 10., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 10., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 10., szerda 21:59
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 10., szerda 20:26
végülis a szülővel tervelték kiMinden szülő álma.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 10., szerda 20:24
Ja,még annyit,hogy 4-2-4et már Sebes Guszti bácsi is alkalmazta még az ötvenes évek elején
Minden szülő álma.dannen írta:el pais: BREAKING: Barcelona soccer star Leo Messi to face trial over €4.1m tax fraud.
Nem szokta kérni. Vagy emelik,vagy megy. Évente. Ha még marad 3-4 évet,kb 30.000.000 nettó lesz a vége/év.Kerlon írta:Messi kérte már, hogy tárgyalják újra a szerződését? :Đ
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 10., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 10., szerda 14:12
Benitez, 4231, kit érdekel hogy a Juve 4312-t játszik, mi nem fogunk. Na szerintem a hátsó kettesben Pogba nem lenne jó, de végeztem, majd kiderül ha itt lesznumberone1 írta:Te mirol beszelsz, a Juveban ebben az evben vegig baloldalon tolta Pogba. Ellenunk es a Barca ellen amikor Evra fentragadt akkor Pogba allt vissza.wZoLee7 írta:Na zavarjon hogy az hátul nem Pogba posztja...na mind1.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 10., szerda 13:55
'62-ben ezzel nyertek a brazilok chileben,de off és tényleg végefüst írta:A brazilok, illetve Flávio Costa a 4-2-4-et találták ki, az 58-as VB-re. Erre volt pár évvel később, az 1960s évek elején-közepén, azaz kb. 50 éve a 4-4-2 a válasz. Amit pedig Viktor Maslov alkalmazott először a Dynamo Kievnél, és tőle vették át az angolok, de a braziloknak nem sok köze volt hozzá. Off végeNem véletlen találták ki a brazilok a 442-t,pont emiatt,kb 50 éve
HozzászólásSzerző: füst » 2015. június 10., szerda 12:43
A brazilok, illetve Flávio Costa a 4-2-4-et találták ki, az 58-as VB-re. Erre volt pár évvel később, az 1960s évek elején-közepén, azaz kb. 50 éve a 4-4-2 a válasz. Amit pedig Viktor Maslov alkalmazott először a Dynamo Kievnél, és tőle vették át az angolok, de a braziloknak nem sok köze volt hozzá. Off végeNem véletlen találták ki a brazilok a 442-t,pont emiatt,kb 50 éve
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 10., szerda 12:08
Ha visszazár a kp akkor nincs ezzel baj.Azért is játszák a focit 2 belső védővel hogy a szélsőhátvédeknek szabadabb legyen a mozgástere.Egy támadó felfogású csapatban meg pont hogy ilyen szélsővédők kellenek.Persze az angol II.osztályban más a helyzetKövezz meg, de nálam a jobb hátvéd pozícióban elsődlegesebb, hogy stabilan védekezzen mint, hogy jól támadjon. Főképp ilyen esetben, hogy a túl szélen úgyis Marcelo a támadások 80%-án elől kóborol.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. június 10., szerda 9:01
Azért ez nem gyenge!Remy írta:A spanyol futball aranyszázada: ide nekünk a kupát!
Bajnokságok összehasonlításába nem mennék bele, mert az más téma. Viszont ez az adat beszédes! Enyhe spanyol uralom van Európában.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 10., szerda 8:56
Te mirol beszelsz, a Juveban ebben az evben vegig baloldalon tolta Pogba. Ellenunk es a Barca ellen amikor Evra fentragadt akkor Pogba allt vissza.wZoLee7 írta:Na zavarjon hogy az hátul nem Pogba posztja...na mind1.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 10., szerda 8:48
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 10., szerda 4:00
Nem csak hatalmas potencial van Marcelo felfutasaiban, hanem szemnek is gyonyorkodtetoek a megoldasai. Azert megsem egy kozepszintu csapatnak drukkolunk. Azert lenne jo egy Pogba az oldalan, mert jobban visszatud zarni, ahogy a BL dontoben is zakatolt vissza....ahogy beallt Dani Alves ele az gyonyoru volt, nem is ertem mit latott ott a biro. Masik oldalon ugyanez Modriccal....Isco meg legyen csak kozepen.wZoLee7 írta:
Egyet értek...miért jó az nekünk, hogy Marcelo fent ólálkodik, és a kp-ról kell valakinek a helyén védekezni? Az a kp-s nem tud ott kielégítően védekezni, ellenben támadásban lehet hasonlóan hasznos lenne...Nem vészes amúgy Marcelo játéka, viszont mindkét oldalon már gáz lehet, Marcelo-Danilo együtt sok lehet. Menne egy 5 védős rendszerben talán...érdekes lesz, Benitez nem fog unatkozni nyáron az biztos
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 9., kedd 23:28
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem