Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 9., kedd 15:52

Lehet igazatok van és erős volt, de ahogy leírta vki a jobbhátvéd poszt azért manapság nem hemzseg a világsztároktól. Nekem Lahm-on kívül senki se jut eszembe, de ugye ő meg már nem szélső védő.
Marcelora ugyanezt mondanám, ha top a pali akkor védekezésben sem olyan átjáróház a Real az oldalán, előrefelé meg senki nem tud úgy focizni ahogy ő. Nagyon hasonlítanak Alves-sel, ingadozik a formájuk, képtelenek a folyamatos jó teljesítményre. De bal oldalra azért van Alaba vagy nálunk Alba akik nagyon jól játszanak, nem úgy mint Marcelo, csak nem ingadozik a formájuk annyit.
Jobb hátvéd poszton most ha igazolnom kellene Alves helyére senki nem jutna eszembe. Fiatal tehetségek vannak, de befutott, sokat megélt sztárok alig.
Ezért írtam, hogy nincs a posztján hasonló.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 9., kedd 15:30

Szerintem hatalmas erősítés ez a Barcának, hogy Alves hosszabbított...az idei év legjobb jobbhátvédje nálam...így megint meg van oldva egy ideig a jobbhátvéd poszt...pluszba ott van az új csávó Aleix Vidal...jók lesznek ketten együtt...egymást fogják motiválni...

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 9., kedd 15:17

ziro4vr írta:A top5 megfogalmazás azért kicsit más már, mint amit írt. Azt a tavaszi formája alapján meg lehet adni, de ahogy írtad is, ez a poszt globális szegénysége is.

Igen,azért is írtam,hogy szerintem is erős az a jelző amit használt.

Dougles szerintem visszamegy Brazíliába vonalakat húzni,meg labdát szedni,hálót felrakni-leszedni,ilyesmik, többet nem tud.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 9., kedd 15:06

A top5 megfogalmazás azért kicsit más már, mint amit írt. Azt a tavaszi formája alapján meg lehet adni, de ahogy írtad is, ez a poszt globális szegénysége is.

Döglégy meg Lucas Silvával együtt egy portugál csapatban fog elfocizgatni szerintem jövőre. Nagy biznisz volt mind a kettő. :lol:
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 9., kedd 15:04

ziro4vr írta:
lesliejr írta:Focizni viszont úgy tud a posztján, ahogy senki se. Meg se közelítik.
Ugye ezt csak csapaton belülre vonatkozóan írtad? Ugye? Kérlek. Légyszi.

Meggyőződésem amúgy, hogy félig focistának, félig hangulatfelelősnek marasztalták, Neymi országos cimbije, Messivel is jóban van, közösségépítő fazon. (Kifelé meg egy köcsög)
kicsit erős volt a megfogalmazás, de amit idén nyújtott az elit, tényleg kevesen adnak le ilyet. Mondjuk ez a jobbhátvéd poszt szegénysége is valahol. De top 5 a posztján, legalábbis amit idén művelt,az alapján mindenképp.

Második része amit írtál,azt meg adom, jó közösségi embernek tűnik, kell ilyen is, mókamester, persze faszkalap is egyben.
Én nem bánom,hogy marad, viszont Montoya-Dougles kettőst paterolnám el. Ősszel Alves-Adriano meg tudja oldani, tavasztól meg küzdhet Vidallal a posztért.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 9., kedd 14:59

lesliejr írta:Focizni viszont úgy tud a posztján, ahogy senki se. Meg se közelítik.
Ugye ezt csak csapaton belülre vonatkozóan írtad? Ugye? Kérlek. Légyszi.

Meggyőződésem amúgy, hogy félig focistának, félig hangulatfelelősnek marasztalták, Neymi országos cimbije, Messivel is jóban van, közösségépítő fazon. (Kifelé meg egy köcsög)
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 9., kedd 14:41

Off vége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 9., kedd 14:36

R.M.C.F írta:Megunta a regeléseket az beteg fosi?
nem jön már.... :'( :'( :'(
Fel akarod ébreszteni az alvó oroszlánt?? :lol: :D

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. június 9., kedd 14:33

R.M.C.F írta:Megunta a regeléseket az beteg fosi?

épp a 3x3-as gumimedencéje mellett issza a topjoyt, és közben a hasonlóan retardtál haverjaial tartanak csúcsértekezletet a fociról.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 9., kedd 14:22

Megunta a regeléseket az beteg fosi?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 9., kedd 13:46

Meglepetés, hogy az utolsó pillanatban Alves hosszabbított. Persze a viselkedése sokszor olyan amilyennek leírjátok, de lassan ez a fórum átmegy társkereső oldalba, annyit elemzitek ki milyen. Focizni viszont úgy tud a posztján, ahogy senki se. Meg se közelítik. Kérdés, hogy megvan neki az uccso kontraktus, leereszt e. De jól csinálta a vezetés, Vidal személyében most már van mögötte olyan alternatíva, akit az edző hajlandó is pályára küldeni. Szóval ha újra link lesz, mehet a padra v a lelátóra, bár lehet ez Dani-t annyira nem fogja érdekelni. Fene tudja. Montoya, Douglas így feleslegessé vált, utóbbiról azt sem tudjuk mire képes.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 9., kedd 13:39

Aztán legalább tavasztól remélhetőleg lesz valódi riválisa Aleix személyében, ha esetleg ellustulna és ismét visszaesne a teljesítménye.
Ugyan azt játsza mint nálunk Marcelo,csak neki idén nem volt akkora formaingadozása.Az ősszel mondjuk szar volt,de aztán lett egyre jobb,míg a kellő időben ért a topra.
Marci meg...voltak neki felejthető meccsei,meg volt hogy brillírozott,éppen milyen kedve volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. június 9., kedd 13:28

morientes írta:Hát lehet hogy egy görény,de nekem elég húzóembernek tűnt az idei barcelonaban (is).
Az a Messi-Rakitic-Alves hármas kulcsfontosságú volt az egész szezon során, és ez nagy részben Alvesnek is köszönhető. Nyilván sokat segít neki, hogy egy olyan ember van most mellette (Rakitic), aki sok mindent beáldoz a csapatért, és sokszor helyette védekezik, de ettől függetlenül is dicséretet érdemel a formajavulása miatt. Aztán hogy ez mennyire volt a szerződéshosszabbítás és a fizetésemelés iránti vágy következménye, az jó kérdés, csak remélni tudom, hogy nem annyira, mint sokan gondolják, és ősszel is jó formában futballozik majd.

Aztán legalább tavasztól remélhetőleg lesz valódi riválisa Aleix személyében, ha esetleg ellustulna és ismét visszaesne a teljesítménye.

Így szerintem Montoya és Douglas is távozni fog, utóbbi valószínűleg csak kölcsönbe, nem mintha annyi esély lenne rá, hogy top jobbhátvédként tér majd vissza ezután, de aligha hinném, hogy rögtön beismernénk az átigazolás kudarcát egy végleges eladással.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 9., kedd 13:28

palesz77 írta:
morientes írta:Hát lehet hogy egy görény,de nekem elég húzóembernek tűnt az idei barcelonaban (is).
Az volt, főleg tavasszal. De egy fizetésemelést és új szerződést nem így kell kicsikarni, ahogy ő tette.. Plusz nekem elég gyanús, hogy a nagyobb lovetta miatt volt ez az isteni forma így a semmiből, és őszre visszatér a VB-n is látott teljesítménye majd. Ne legyen igazam..
Akkor LE ültesse le a padra.Mondom,nem egy szimpatikus figura,(s akkor még finoman fogalmazok),de futballozni azt tud.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 9., kedd 13:26

Mik ezek a visszavett érmek? Most ez valami új dolog? Mert tavaly kapott Jésus, ha jól rémlik.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 9., kedd 13:24

Az volt, főleg tavasszal. De egy fizetésemelést és új szerződést nem így kell kicsikarni, ahogy ő tette.. Plusz nekem elég gyanús, hogy a nagyobb lovetta miatt volt ez az isteni forma így a semmiből, és őszre visszatér a VB-n is látott teljesítménye majd. Ne legyen igazam..

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 9., kedd 13:22

palesz77 írta:
Dupla D írta:megadták neki a kért fizut?
Milyen kért fizut? Hát őt nem a pénz érdekelte, csak a klub bánt vele tiszteletlenül, azért nem felelt meg a 2+1 év eddig.. Most is biztos nem azért fogadta el, mert olyan pénzt kap, aminek már örül a feje.. :fpalm:
Hát lehet hogy egy görény,de nekem elég húzóembernek tűnt az idei barcelonaban (is).
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 9., kedd 13:12

Dupla D írta:megadták neki a kért fizut?
Milyen kért fizut? Hát őt nem a pénz érdekelte, csak a klub bánt vele tiszteletlenül, azért nem felelt meg a 2+1 év eddig.. Most is biztos nem azért fogadta el, mert olyan pénzt kap, aminek már örül a feje.. :fpalm:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 9., kedd 12:46

BBeno írta:Hat biztos megadtak mert sokat jatszani mar nem fog az fix.
Januárig tuti végig játszani fog, aztán se hiszem hogy végleg kiszorulna Vidal miatt.
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 9., kedd 12:45

Hat biztos megadtak mert sokat jatszani mar nem fog az fix. 2 +1 ev te jo eg. Mai brazilok nem birjak eddig. Alves sem fogja
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: