defensacentralon olvastam, h coentrao esetleges távozásával felmerült helyettesként filipe luis, mivel a tag elvágyódik angliából, nem jött be neki mourinho és a chelsea. viszont elvileg a real madrid nem annyira érdekli, inkább visszatérne az atleticohoz, v vmi ilyesmi.
miért nem a Madridomon olvastad? megírtam fél 10-kor
A hírek szerint a Real Madrid szemet vetett az Atletico Madrid egykori játékosára, a jelenleg a Chelsea együttesében futballozó Filipe Luisra. A Királyi Gárdánál pontosan tudják, hogy a brazil balhátvéd nem töltött be akkora szerepet Londonban, mint amekkorát szeretett volna, így rögtön be is próbálkoztak nála, ám úgy tűnik, feleslegesen: Luis elmondta, nem tárgyal a Reallal és elképzelhetetlennek tartja, hogy az Atlético helyett a városi riválishoz szerződjön. A 29 éves játékos közölte ügynökével, Jorge Mendes-szel, hogy csak abban az esetben hagyná el a Chelseat, ha Simeone visszahívná őt a Matracosokhoz.

nekem nem kell ex-atléticós, mind zsoldos, Filipe még csak-csak, de Diego Costa az utolsó akit nálunk szívesen látnék.