nem jön már....

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 9., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 9., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 9., kedd 13:39
Ugyan azt játsza mint nálunk Marcelo,csak neki idén nem volt akkora formaingadozása.Az ősszel mondjuk szar volt,de aztán lett egyre jobb,míg a kellő időben ért a topra.Aztán legalább tavasztól remélhetőleg lesz valódi riválisa Aleix személyében, ha esetleg ellustulna és ismét visszaesne a teljesítménye.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. június 9., kedd 13:28
Az a Messi-Rakitic-Alves hármas kulcsfontosságú volt az egész szezon során, és ez nagy részben Alvesnek is köszönhető. Nyilván sokat segít neki, hogy egy olyan ember van most mellette (Rakitic), aki sok mindent beáldoz a csapatért, és sokszor helyette védekezik, de ettől függetlenül is dicséretet érdemel a formajavulása miatt. Aztán hogy ez mennyire volt a szerződéshosszabbítás és a fizetésemelés iránti vágy következménye, az jó kérdés, csak remélni tudom, hogy nem annyira, mint sokan gondolják, és ősszel is jó formában futballozik majd.morientes írta:Hát lehet hogy egy görény,de nekem elég húzóembernek tűnt az idei barcelonaban (is).
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 9., kedd 13:28
Akkor LE ültesse le a padra.Mondom,nem egy szimpatikus figura,(s akkor még finoman fogalmazok),de futballozni azt tud.palesz77 írta:Az volt, főleg tavasszal. De egy fizetésemelést és új szerződést nem így kell kicsikarni, ahogy ő tette.. Plusz nekem elég gyanús, hogy a nagyobb lovetta miatt volt ez az isteni forma így a semmiből, és őszre visszatér a VB-n is látott teljesítménye majd. Ne legyen igazam..morientes írta:Hát lehet hogy egy görény,de nekem elég húzóembernek tűnt az idei barcelonaban (is).
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 9., kedd 13:26
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 9., kedd 13:24
Az volt, főleg tavasszal. De egy fizetésemelést és új szerződést nem így kell kicsikarni, ahogy ő tette.. Plusz nekem elég gyanús, hogy a nagyobb lovetta miatt volt ez az isteni forma így a semmiből, és őszre visszatér a VB-n is látott teljesítménye majd. Ne legyen igazam..morientes írta:Hát lehet hogy egy görény,de nekem elég húzóembernek tűnt az idei barcelonaban (is).
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 9., kedd 13:22
Hát lehet hogy egy görény,de nekem elég húzóembernek tűnt az idei barcelonaban (is).palesz77 írta:Milyen kért fizut? Hát őt nem a pénz érdekelte, csak a klub bánt vele tiszteletlenül, azért nem felelt meg a 2+1 év eddig.. Most is biztos nem azért fogadta el, mert olyan pénzt kap, aminek már örül a feje..Dupla D írta:megadták neki a kért fizut?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 9., kedd 13:12
Milyen kért fizut? Hát őt nem a pénz érdekelte, csak a klub bánt vele tiszteletlenül, azért nem felelt meg a 2+1 év eddig.. Most is biztos nem azért fogadta el, mert olyan pénzt kap, aminek már örül a feje..Dupla D írta:megadták neki a kért fizut?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 9., kedd 12:46
Januárig tuti végig játszani fog, aztán se hiszem hogy végleg kiszorulna Vidal miatt.BBeno írta:Hat biztos megadtak mert sokat jatszani mar nem fog az fix.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 9., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. június 9., kedd 12:42
megadták neki a kért fizut?soadroli írta:Official: Barcelona announce the renewal of right back Dani Alves (32) until 2017, plus an optional extra season.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 9., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 8., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 20:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 8., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. június 8., hétfő 19:46
ez az a hírA sport.es hozta le,de most nincs kedvem a sok spanyol szöveg közt keresgélni.Majd palesz vagy valaki más belinkelhetné.![]()
de az as.com is lehozta már korábbanBravo, Vermaelen, Douglas y Masip no con campeones de la Champions League para la UEFA, que solo considera campeones a los que hen tenido minutos a lo largo del torneo
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 8., hétfő 19:42
mert piké szereti a füstbombát dobálni, vagy mi?Most őszintén mit vársz olyantól aki ősszel fustbombával dobálózik? Sztem nem az eszéért tartják.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. június 8., hétfő 19:40
A sport.es hozta le,de most nincs kedvem a sok spanyol szöveg közt keresgélni.Majd palesz vagy valaki más belinkelhetné.wZoLee7 írta:Állítólag? Ezt most a piacon hallottad vagy tényleg így is van? Ha igaz akkor az az UEFA-ra nézve nagy szégyen lesz...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 8., hétfő 19:38
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem