Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Kommentáld a híreket
vietto korrekt kis kiegészítő lehetne előre, ødegaard is jó helyen fejlődhetne, én meglépném

Elhúzhatna Iker tényleg a bús nunába, ha vég kielégítést akar kérni. Persze még akkor is mi leszünk a rosszak, mert elküldtük a kivénhedt ikont, a klub szimbólumot, magát a Real Madridot... Nem igaz, hogy nem érzi, hogy 34 évesen elmehetne levezetni, mert neki is jobb lesz a nyugodt környezet és a csapatának is már több kell.
Közben meg azt nézegettem, hogy a Villarreallal boltolhatnánk egy Cheryshev+Ödegaard(1-2 évre) kölcsönt Viettoért.
Közben meg azt nézegettem, hogy a Villarreallal boltolhatnánk egy Cheryshev+Ödegaard(1-2 évre) kölcsönt Viettoért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
A La Sexta a klub vezetőségéhez közeli forrása szerint a Real Madrid hajlandó ingyen elengedni Iker Casillast, és kifizetni a leendő klubjában és a Real Madridban kapott fizetése közti különbséget (nagyjából nettó 3 millió eurót két éven keresztül).
Szóval MilanDiego Lopez kedvelte a hozzászólásodat

+1Jobb, mint elengedni ingyen és még végkielégítést is fizetni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jobb, mint elengedni ingyen és még végkielégítést is fizetni.Tessék, mondtam én, hogy megint jótékonykodni fogunk, bár ez már annál is durvább lenne, mint amit vártam..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Diego Lopez kedvelte a hozzászólásodatwZoLee7 írta:Szóval MilanA La Sexta a klub vezetőségéhez közeli forrása szerint a Real Madrid hajlandó ingyen elengedni Iker Casillast, és kifizetni a leendő klubjában és a Real Madridban kapott fizetése közti különbséget (nagyjából nettó 3 millió eurót két éven keresztül).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát azon én is szakadtamRealista24 írta:És begurult a minivel :Đ

Tessék, mondtam én, hogy megint jótékonykodni fogunk, bár ez már annál is durvább lenne, mint amit vártam..wZoLee7 írta:A La Sexta a klub vezetőségéhez közeli forrása szerint a Real Madrid hajlandó ingyen elengedni Iker Casillast, és kifizetni a leendő klubjában és a Real Madridban kapott fizetése közti különbséget (nagyjából nettó 3 millió eurót két éven keresztül).
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szóval MilanA La Sexta a klub vezetőségéhez közeli forrása szerint a Real Madrid hajlandó ingyen elengedni Iker Casillast, és kifizetni a leendő klubjában és a Real Madridban kapott fizetése közti különbséget (nagyjából nettó 3 millió eurót két éven keresztül).

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert nem beszélnek veletekJordi Alba a válogatott edzőtáborában tartott sajtótájékoztatón kommentálta Piqué szavait: “ Nem bántunk tiszteletlenül senkivel, a madridi válogatott játékosok nem mondtak erről semmit nekünk”. Forrás: Madridom.hu

Amúgy Piqué kapta az ívet a szurkolóktól.
És begurult a minivel :ĐDe Gea meg egy igazi atléta, magas, széles vállak, brutális a szemmel látható különbség.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Basszus, azon a videón Casillas, mint valami gyúró, aki még éppen tartani próbálja a súlyát, De Gea meg egy igazi atléta, magas, széles vállak, brutális a szemmel látható különbség.
Bár így lenne, teljesen egyértelmű számomra, hogy így kéne történjen. És egy Arsenal még pénzt is perkálna érte..ericco írta:Minden nyáron, de idény közben is megy a balhé a kapusposzt körül. Ennyire dilettáns nem lehet a vezetőség, hogy ezt nem látja... szerintem Casillas menni fog, ha DDG érkezik. Más lehetőség már nincs.Kerlon írta:Ha marad Casillas, akkor remek lesz két évig fizetni két kapusnak a 10milliós eurós fizetést...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Navasnak vagy Ikernek mennie kell... személy szerint én meglépném, hogy távozzon a Kapitány! Hosszú volt... és szép pillanatokat is okozott nekünk, de nem élhetünk a múltban, irány a jövő. De Gea - Navas páros... viszont akkor megint Navas húzná a rövidebbet, mert padozna.Kerlon írta:Ha marad Casillas, akkor remek lesz két évig fizetni két kapusnak a 10milliós eurós fizetést...Realista24 írta:5,5 millió eurós fizetése lesz elvileg De Geának.
Ha Iker is olyan lenne, akkor Navasnak kellene mennie (esély lehetőség miatt) és Iker padozna... csak nem biztos, hogy tűrné... Nehéz helyzet amúgy...

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Minden nyáron, de idény közben is megy a balhé a kapusposzt körül. Ennyire dilettáns nem lehet a vezetőség, hogy ezt nem látja... szerintem Casillas menni fog, ha DDG érkezik. Más lehetőség már nincs.Kerlon írta:Ha marad Casillas, akkor remek lesz két évig fizetni két kapusnak a 10milliós eurós fizetést...
Merci Zizou!
Ha marad Casillas, akkor remek lesz két évig fizetni két kapusnak a 10milliós eurós fizetést...Realista24 írta:5,5 millió eurós fizetése lesz elvileg De Geának.
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A szlovákok meg 100%-osan jutnak majd ki az EB-re
(amúgy megérdemelten)

(amúgy megérdemelten)
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Fasza hangulat lehet edzéseken, Casillas De Geat semmibe nézi - bár az a videó nekem nem bizonyíték rá -, Ramos nem beszél a védőpárjával..Realista24 írta:Tegnap már az olyan hírek jöttek, hogy Ramos, Isco és Casillas sem beszél vele, mármint Piquével.

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Azzal a résszel nincs baj. De minek kell bevédeni egy olyan játékost, aki már többször is megalázóan viselkedett ... (emlékszünk még amikor az 5 ujját mutogatta mes que un piké )Azzal hogy gratulált,még nem tett semmi megbocsáthatatlant,az meg hogy mivel ért egyet,mivel nem,hát....lelke rajta.
Ehhez nagyon ért a Barca, feszültséget generálni nálunk...
*Iker legenda; nem érdemli azt amit kap kommentek
*Piké komment is megosztja majd az öltözőnket
alattomos...semmi más
Realista24 írta:Tegnap már az olyan hírek jöttek, hogy Ramos, Isco és Casillas sem beszél vele, mármint Piquével.
Na ezt üdvözlöm!
Én ki is osztottam volna ott mindenki előtt!

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azzal hogy gratulált,még nem tett semmi megbocsáthatatlant,az meg hogy mivel ért egyet,mivel nem,hát....lelke rajta.csabi87 írta:Dani Carvajal: “Nem gondolom Piqué szavait támadónak” – mondta a Real Madrid spanyol hátvédje reagálva a Barcelona játékosának a Bajnokok Ligája győzelmet követő ünnepségen ejtett sokak szerint gúnyos megjegyzésére. Carvajal ráadásul megragadta az alkalmat, és gratulált a rivális Barcának az idei teljesítményéhez: “Gratulálok a Barcelonának az idei eredményeihez.”
Pfuuu ezt nem kellett volna.Ez az egyik legnagyobb baja a csapatnak.Egy ilyen után még oda pucsol neki.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tegnap már az olyan hírek jöttek, hogy Ramos, Isco és Casillas sem beszél vele, mármint Piquével.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Dani Carvajal: “Nem gondolom Piqué szavait támadónak” – mondta a Real Madrid spanyol hátvédje reagálva a Barcelona játékosának a Bajnokok Ligája győzelmet követő ünnepségen ejtett sokak szerint gúnyos megjegyzésére. Carvajal ráadásul megragadta az alkalmat, és gratulált a rivális Barcának az idei teljesítményéhez: “Gratulálok a Barcelonának az idei eredményeihez.”
Pfuuu ezt nem kellett volna.Ez az egyik legnagyobb baja a csapatnak.Egy ilyen után még oda pucsol neki.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kíváncsi leszek Isco pl mikor fogja bedobni a nagyobb fizu igényt. Varane sincs túl fizetve, de hát ő még vagy 5 évig szerződve van