Nyílván, ez csak spekuláció. Csak varjálunk. Legalább is én biztosan.Dupla D írta:Ne írjunk már Bale nélkül kezdőt. Mindenki szerint jobb lenne a csapat nélküle, de minden jel arra mutat, hogy jövőre is betonbiztos kezdőtag lesz. Ráadásul a 433-at is el lehet felejteni úgy tűnik.

A várható felállást, kezdőt egyelőre lehetetlen belőni, addig marad ez.
Nem is írtam at, hogy legyen kőbe vésve ez a trió és nyomják le a szezon 90%-át, mint tavaly a BBC. Csak nálam ez lenne az alap. Az már más, hogy erre van a legkevesebb esély, de szerintem ez lenne a legjobb a csapatnak.RealRaúl77 írta:Nem feltétlen kell, hogy valaki csak csere legyen, valaki meg betonkezdő, sőt..
Megvan. Csak én valamiért pont fordítva látom. Ezzel nem azt mondom, hogy Kroos védekező, de szerintem használhatóbb Verratti egy kicsivel feljebb. 4-3-3-ban. 4-2-3-1-ben nem, de nálam szóba sem jönne.csabi* írta:özil az megvan egyáltalán, hogy kroos alapból támadóbb kps verratti meg védekezőbb?
Nézz meg egy PSG meccset. Verratti kihúzódik szélekre is, pörgősebb agresszívabb. Kroos szerintem nem csak a kényszer miatt nem ezt játszotta. Az egy dolog, hogy anno tkp-ként kezdte.
Bírom az ilyen lekezelő, nevetős hozzászólásokat.Mondhatsz ezeknek bármit érvek, statisztikák, nyilatkozatok, nem számít, fújják a magukét![]()