mert piké szereti a füstbombát dobálni, vagy mi?Most őszintén mit vársz olyantól aki ősszel fustbombával dobálózik? Sztem nem az eszéért tartják.

vagy csak lemaradtam valamiről?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 8., hétfő 19:42
mert piké szereti a füstbombát dobálni, vagy mi?Most őszintén mit vársz olyantól aki ősszel fustbombával dobálózik? Sztem nem az eszéért tartják.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. június 8., hétfő 19:40
A sport.es hozta le,de most nincs kedvem a sok spanyol szöveg közt keresgélni.Majd palesz vagy valaki más belinkelhetné.wZoLee7 írta:Állítólag? Ezt most a piacon hallottad vagy tényleg így is van? Ha igaz akkor az az UEFA-ra nézve nagy szégyen lesz...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 8., hétfő 19:38
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. június 8., hétfő 19:32
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 8., hétfő 19:17
De ők nem tagadják hogy vadállatok és ketrec harcolni mennek a pályáraMesQueUnClub írta:Azért Turant nehéz lenne felülmúlni aki a stoplisát vágja oda...wZoLee7 írta:..
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 8., hétfő 19:10
Azért Turant nehéz lenne felülmúlni aki a stoplisát vágja oda...wZoLee7 írta:..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 8., hétfő 19:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 8., hétfő 19:08
Én nem a színészkedés miatt utálom a barcat...azt ahogy DinhoL is írja minden csapatban csinálja valaki. Nálunk egy CR dolga, ha kell ha nemDinhoL írta:Ha mostanában kezdett el szurkolni akkor ez tényleg vicces, viszont volt idő mikor ez tényleg így volt. Én szerencsére még emlékszem rá. Be kell látni, hogy a színészkedés (köszönhetően egyrészt az egyre híguló játékvezetésnek, másrészt az UEFA töketlenségének ->pl. képtelenek forradalni változtatásokat eszközölni->pl. gólvonal-technológia, videóbíró...) már része a futballnak. Mutass nekem olyan nagy csapatot ahol egy játékosnak sem kenyere ez?Géci írta: Figyelj!! A barca nem színészkedik és neki ez tetszik!!! Ja mondom értem...![]()
Most lehet mondani, hoyg csak a Barcát védem, meg nálunk sokkal többen színészkednek..Azonban egyre több véleményt olvasok erről és a foci területén nálam sokkal tájékozottabb emberek állítják, hogy ez már egy globális probléma amit nagyon nehéz kezelni. Egyes emberek szerint meg csak zsiványság és egy rutinos játékos tudja mikor kell dobnia magát..Szóval érdekes ez a téma, lehet róla beszélni mindegy milyen szurkoló az illető.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 8., hétfő 19:07
Most őszintén mit vársz olyantól aki ősszel fustbombával dobálózik? Sztem nem az eszéért tartják.___Samy___ írta:most akkor jól értem, hogy azt akarod mondani azzal a pár sorral, amit lentebb írtál, hogy piké csak azért szólt be, hogy ne lógjon ki a csordából? vagy miért lenne az probléma, hogy valaki másként gondolkozik, vagy nem megy a másik után? ez miért gáz? szerintem ez kellene, hogy legyen alapbólPiqué egy elkényeztetett gyerek.
érdekes módon a mi játékosaink tavaly meg tudták úgy ünnepelni a bl-t hogy nem szólogattak oda a másiknak
de úgy látom ez egy elég gusztustalan bevett szokás arrafelé, hogy még a saját örömötöknél is a riválist köpköditek, én ezt meg sem próbálnám megmagyarázni, mert egyszerűen nem lehet
ha valaki buta, akkor az is marad, minden magyarázkodás ellenére
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 8., hétfő 19:00
most akkor jól értem, hogy azt akarod mondani azzal a pár sorral, amit lentebb írtál, hogy piké csak azért szólt be, hogy ne lógjon ki a csordából? vagy miért lenne az probléma, hogy valaki másként gondolkozik, vagy nem megy a másik után? ez miért gáz? szerintem ez kellene, hogy legyen alapbólPiqué egy elkényeztetett gyerek.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 8., hétfő 18:50
Ha mostanában kezdett el szurkolni akkor ez tényleg vicces, viszont volt idő mikor ez tényleg így volt. Én szerencsére még emlékszem rá. Be kell látni, hogy a színészkedés (köszönhetően egyrészt az egyre híguló játékvezetésnek, másrészt az UEFA töketlenségének ->pl. képtelenek forradalni változtatásokat eszközölni->pl. gólvonal-technológia, videóbíró...) már része a futballnak. Mutass nekem olyan nagy csapatot ahol egy játékosnak sem kenyere ez?Géci írta: Figyelj!! A barca nem színészkedik és neki ez tetszik!!! Ja mondom értem...![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. június 8., hétfő 18:37
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 8., hétfő 18:02
Az ezredforduló környékén, mikor évekig semmit se nyertünk, kaptam szépen a Real szimpatizánsoktól, jogosan, szóval hozzá vagyok szokva....és akkor rengeteg Madrid szurkoló volt a suliban, pubokban, mert 2 évente BL-t nyertetek. De szerintem ezek bőven beleférnek, sőt, kell is.ziro4vr írta:Jajj de jó poén.lesliejr írta: A bajnoki gratulációhoz egy kis fricska, tényleg csak poén. Az elmúlt 7 évben 1x nyertetek, de ki emlékszik már arra, hogy gratuláltunk e.Mostanában sokat nem kell.
![]()
De lesz majd másként is, aztán én is elsütök egy-két jobb fajta tréfát.![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 8., hétfő 18:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 18:01
Rossz ajtón kopogtatsz.Nos ha már valamit állítasz és kérlek rá, hogy támaszd alá..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 8., hétfő 17:59
Nos ha már valamit állítasz és kérlek rá, hogy támaszd alá..De rákerestem és nem találtam semmi ilyen nyilatkozatot vagy véleményt vagy akármit.Realista24 írta:Googlizz rá és megtudod. Bazzeg, net előtt vagy de mindent én adjak eléd?Oké de itt ki állított ilyet? Senki nem írta ezt.Viszont az tény, hogy tőlete (eddig) ez elmaradt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 17:56
Googlizz rá és megtudod. Bazzeg, net előtt vagy de mindent én adjak eléd?Oké de itt ki állított ilyet? Senki nem írta ezt.Viszont az tény, hogy tőlete (eddig) ez elmaradt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 8., hétfő 17:56
Jajj de jó poén.lesliejr írta: A bajnoki gratulációhoz egy kis fricska, tényleg csak poén. Az elmúlt 7 évben 1x nyertetek, de ki emlékszik már arra, hogy gratuláltunk e.Mostanában sokat nem kell.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 8., hétfő 17:55
Oké de itt ki állított ilyet? Senki nem írta ezt.Viszont az tény, hogy tőlete (eddig) ez elmaradt.Realista24 írta:Honnan tudjam? Én csak azt az állítást cáfoltam meg, hogy tőlünk sosem gratulált nektek senki.Melyik edzőnk nem gratulált nektek bajnoki/BL-címhez?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 17:55
Európai szuperkupa, klub vb, király kupa is volt. De mindegy, különösebben én le se szarom, csak a ti csapatotok vezetősége pörög ilyeneken egy triplázás közepén, amellett, hogy azt teljesen elfogadhatónak tartják, ahogy Piqué meg a csapat viselkedik a Reallal szemben.A bajnoki gratulációhoz egy kis fricska, tényleg csak poén. Az elmúlt 7 évben 1x nyertetek, de ki emlékszik már arra, hogy gratuláltunk e.Mostanában sokat nem kell.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem