Hozzuk még el Patot mellé, aztán lesz egész évbe mit dolgozzanak a sanitasnálAnthony írta:Csak annyit mondok Diaby szabadon igazolható!...

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. június 8., hétfő 21:14
Hozzuk még el Patot mellé, aztán lesz egész évbe mit dolgozzanak a sanitasnálAnthony írta:Csak annyit mondok Diaby szabadon igazolható!...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 8., hétfő 20:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 8., hétfő 20:42
Márpedig a kövi szezonban Gareth unchained lesz úgy néz ki.Kerlon írta:Hát igen, numberone jól írta, hogy Ancelotti féle 4312 lenne itt a királyság, főleg, hogy tele leszünk jól támadó szélső hátvéddel, de Perez papa elérte, hogy új koncepciónk legyen Benítezzel, totál fejfogós a helyzet a számomra... na mindegy Gareth koccoljon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 8., hétfő 20:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 8., hétfő 20:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 8., hétfő 20:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 8., hétfő 20:04
honnét veszed ezeket? jós vagy? úgy közölsz dolgokat, mintha tények lennének és Jamesért is hülyeség volt 80 milliót adni, most se adnék érte annyit, ha rajtam múlnadannen írta:de sokat írtok![]()
én, mivel azt írtad, hogy ennyi erővel adjunk ki minden tehetségesebb játékosért 80 milliót. erre hoztam fel jamest példának, hogy igen, ezt csináltuk tavaly is. pogba pedig sokkal többet adna nekünk most, mint amit james igazolása ígért tavaly. szóval ja, 80 milla "reális".kerlon írta:kibeszélt itt Jamesről? ? ?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 8., hétfő 18:49
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 8., hétfő 18:47
A kerdest en tettem fel, az en helyesirasi hibam volt.MesQueUnClub írta: Rosszul kérdezted, ha már másoknak szólsz be, hogy nem tudnak értelmezni.A kérdés helyesen: Ha rajtad múlna, beáldoznád Isco-t Pogbáért?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 8., hétfő 18:43
Rosszul kérdezted, ha már másoknak szólsz be, hogy nem tudnak értelmezni.tucsoki írta: Ez --->Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 8., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. június 8., hétfő 18:21
ő pedig válaszolta ezt:Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
vagy neked az szúrja a szemed, hogy ő úgy válaszolt, hogyha ő lenne Pérez, és nem a saját nevében?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 8., hétfő 18:19
Attól hogy te nem tudod értelmezni az olvasottakat, van aki él ezzel. Ezt írta, ami kicsit sem volt egyértelmű.Zsombor írta:Na, ez már azért nem kiskutya. Leírta, hogy Bale-t áldozná be. Azt hittem abból kiderül, hogy akkor Iscot nem. De hát úgy tűnik nem mindenki agya dolgozza ezt fel.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 8., hétfő 18:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 18:15
Erre válaszoltam, ha rajtam múlna, akkor Bale-t áldoznám be Pogbáért.Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 8., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 8., hétfő 18:12
Ez --->Realista24 írta:Vagy nem ez volt a kérdés?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 8., hétfő 18:10
Hat ha realitast(Realista24 írta: A véleményem nem mérvadó, próbálok a realitások talaján maradni. Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 18:09
Hát, én úgy látom, hogy válaszoltam.Akkor tévedtem, de te még mindig nem válaszoltál a kérdésre...
Vagy nem ez volt a kérdés?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem