Rosszul kérdezted, ha már másoknak szólsz be, hogy nem tudnak értelmezni.tucsoki írta: Ez --->Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 8., hétfő 18:43
Rosszul kérdezted, ha már másoknak szólsz be, hogy nem tudnak értelmezni.tucsoki írta: Ez --->Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 8., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. június 8., hétfő 18:21
ő pedig válaszolta ezt:Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
vagy neked az szúrja a szemed, hogy ő úgy válaszolt, hogyha ő lenne Pérez, és nem a saját nevében?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 8., hétfő 18:19
Attól hogy te nem tudod értelmezni az olvasottakat, van aki él ezzel. Ezt írta, ami kicsit sem volt egyértelmű.Zsombor írta:Na, ez már azért nem kiskutya. Leírta, hogy Bale-t áldozná be. Azt hittem abból kiderül, hogy akkor Iscot nem. De hát úgy tűnik nem mindenki agya dolgozza ezt fel.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 8., hétfő 18:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 18:15
Erre válaszoltam, ha rajtam múlna, akkor Bale-t áldoznám be Pogbáért.Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 8., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 8., hétfő 18:12
Ez --->Realista24 írta:Vagy nem ez volt a kérdés?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 8., hétfő 18:10
Hat ha realitast(Realista24 írta: A véleményem nem mérvadó, próbálok a realitások talaján maradni. Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 18:09
Hát, én úgy látom, hogy válaszoltam.Akkor tévedtem, de te még mindig nem válaszoltál a kérdésre...
Vagy nem ez volt a kérdés?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 8., hétfő 18:08
Akkor tévedtem, de te még mindig nem válaszoltál a kérdésre...Realista24 írta:A véleményem nem mérvadó, próbálok a realitások talaján maradni. Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
Jamest amennyire nem szerettem volna, hogy jöjjön, nagyon kellemeset csalódtam benne. Ha ilyen alázattal folytatja, mint ahogy elkezdte, akkor ő lesz a legkisebb problémánk.
Baaaannnggggg, mellé, majd legközelebb.Simán beáldozná
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 8., hétfő 18:07
Itt arrol volt szo, h lehetne Pogbat beilleszteni a csapatba. Senki nem mondta, h ennek van(lesz) realitasa.nmate írta:Bale itt lesz, ha tetszik ha nemnumberone1 írta:Ki beszel itt Balerol?CR itt lesz, amíg azt mondja nem. Karim kiskedvenc, ő is marad, de ha valaki távozik ő lesz az első.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 18:06
A véleményem nem mérvadó, próbálok a realitások talaján maradni. Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
Baaaannnggggg, mellé, majd legközelebb.Simán beáldozná
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 8., hétfő 18:05
Simán beáldoznánumberone1 írta:Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?Realista24 írta: Pogbához valakit be kell áldozni és nekem kellene Pogba, mert többet látok benne.
CR és Bale tudjuk, James szintén ebbe a kategóriába tartozik. Modric és Kroos szintén zenész, marad Isco, aki elégedetlen is meg nem is, akar is maradni meg nem is. (bár utóbbi csak az én véleményem, de ő játszani akar)
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 8., hétfő 18:05
Aham. Sok szerződést láthattál már. Szóval rendelkezésre bocsájtanál egy 15-16 éves gyereket egy spanyol első osztályú klubba, úgy, hogy a meccseik 50-75%-án játszania kell, kapjon időt, csináljanak belőle játékost, grátiszért. Azért nem mindenhol hülyék ülnek döntési pozícióban. Ilyen szerződést egy nb1-es klubbal nem tudnál kötni, nemhogy egy profi focicsapattal.ja semmi ilyesmi. csak kölcsönszerződés. nem szarakodunk ilyen opciókkal.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 8., hétfő 18:04
Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...mert csak meg mindig felteteles modban beszelhetunk addig amig nincs semmi konkretum. Ebbol a szempontbol James es Bale nem kellene, h erinthetetlen legyen. Balet eleve nem kellene szamitasba venni egy ilyen szezon utan, Iscoban meg tobb van mint Jamesben(legalabbis tobb skill,spiritusz)...ha arrol is beszelhetunk kiben mennyi van.Realista24 írta: Pogbához valakit be kell áldozni és nekem kellene Pogba, mert többet látok benne.
CR és Bale tudjuk, James szintén ebbe a kategóriába tartozik. Modric és Kroos szintén zenész, marad Isco, aki elégedetlen is meg nem is, akar is maradni meg nem is. (bár utóbbi csak az én véleményem, de ő játszani akar)
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 8., hétfő 17:59
Bale itt lesz, ha tetszik ha nemnumberone1 írta:Ki beszel itt Balerol?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 8., hétfő 17:57
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. június 8., hétfő 17:56
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem