A kerdest en tettem fel, az en helyesirasi hibam volt.MesQueUnClub írta: Rosszul kérdezted, ha már másoknak szólsz be, hogy nem tudnak értelmezni.A kérdés helyesen: Ha rajtad múlna, beáldoznád Isco-t Pogbáért?

Taktikai háború (Legyél Xabi)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Taktikai háború (Legyél Benítez)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Rosszul kérdezted, ha már másoknak szólsz be, hogy nem tudnak értelmezni.tucsoki írta: Ez --->Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem ez volt a kerdes. Olvasd el mégegyszer.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Feltettek egy kérdést Realistának, ami úgy szólt, hogy beáldozná-e Isco-t Pogbáért. Erre az volt a válasz, hogy ha ő lenne Perez, akkor Bale-t áldozná be. Szerettem volna tudni az álláspontjáról arról, hogy ha csak Isco-t lehetne (mert ugye a kérdés erre irányult) "beáldozni" érte, akkor is ez e a szitu, ezért kérdeztem rá újra.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
tucsoki, nem azért, de mit nem értesz? megkérdezted szó szerint ezt:
ő pedig válaszolta ezt:Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
vagy neked az szúrja a szemed, hogy ő úgy válaszolt, hogyha ő lenne Pérez, és nem a saját nevében?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.

Attól hogy te nem tudod értelmezni az olvasottakat, van aki él ezzel. Ezt írta, ami kicsit sem volt egyértelmű.Zsombor írta:Na, ez már azért nem kiskutya. Leírta, hogy Bale-t áldozná be. Azt hittem abból kiderül, hogy akkor Iscot nem. De hát úgy tűnik nem mindenki agya dolgozza ezt fel.
"Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be"
- numberone1
Hulye kerdes volt....

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre válaszoltam, ha rajtam múlna, akkor Bale-t áldoznám be Pogbáért.Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na, ez már azért nem kiskutya. Leírta, hogy Bale-t áldozná be. Azt hittem abból kiderül, hogy akkor Iscot nem. De hát úgy tűnik nem mindenki agya dolgozza ezt fel.
Ez --->Realista24 írta:Vagy nem ez volt a kérdés?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
- numberone1
Hat ha realitast(Realista24 írta: A véleményem nem mérvadó, próbálok a realitások talaján maradni. Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát, én úgy látom, hogy válaszoltam.Akkor tévedtem, de te még mindig nem válaszoltál a kérdésre...
Vagy nem ez volt a kérdés?Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor tévedtem, de te még mindig nem válaszoltál a kérdésre...Realista24 írta:A véleményem nem mérvadó, próbálok a realitások talaján maradni. Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
Jamest amennyire nem szerettem volna, hogy jöjjön, nagyon kellemeset csalódtam benne. Ha ilyen alázattal folytatja, mint ahogy elkezdte, akkor ő lesz a legkisebb problémánk.
Baaaannnggggg, mellé, majd legközelebb.Simán beáldozná
- numberone1
Itt arrol volt szo, h lehetne Pogbat beilleszteni a csapatba. Senki nem mondta, h ennek van(lesz) realitasa.nmate írta:Bale itt lesz, ha tetszik ha nemnumberone1 írta:Ki beszel itt Balerol?CR itt lesz, amíg azt mondja nem. Karim kiskedvenc, ő is marad, de ha valaki távozik ő lesz az első.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A véleményem nem mérvadó, próbálok a realitások talaján maradni. Ha én lennék Pérez, akkor persze, hogy Bale-t áldoznám be.Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...
Jamest amennyire nem szerettem volna, hogy jöjjön, nagyon kellemeset csalódtam benne. Ha ilyen alázattal folytatja, mint ahogy elkezdte, akkor ő lesz a legkisebb problémánk.
Baaaannnggggg, mellé, majd legközelebb.Simán beáldozná
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Simán beáldoznánumberone1 írta:Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?Realista24 írta: Pogbához valakit be kell áldozni és nekem kellene Pogba, mert többet látok benne.
CR és Bale tudjuk, James szintén ebbe a kategóriába tartozik. Modric és Kroos szintén zenész, marad Isco, aki elégedetlen is meg nem is, akar is maradni meg nem is. (bár utóbbi csak az én véleményem, de ő játszani akar)
-
Aham. Sok szerződést láthattál már. Szóval rendelkezésre bocsájtanál egy 15-16 éves gyereket egy spanyol első osztályú klubba, úgy, hogy a meccseik 50-75%-án játszania kell, kapjon időt, csináljanak belőle játékost, grátiszért. Azért nem mindenhol hülyék ülnek döntési pozícióban. Ilyen szerződést egy nb1-es klubbal nem tudnál kötni, nemhogy egy profi focicsapattal.ja semmi ilyesmi. csak kölcsönszerződés. nem szarakodunk ilyen opciókkal.
- numberone1
Ha rajtad mulna, akkor Iscot aldoznad be Pogbaert?..itt a te velemenyedre vagyok kivancsi nem a pletykakon alapulo hirekre...mert csak meg mindig felteteles modban beszelhetunk addig amig nincs semmi konkretum. Ebbol a szempontbol James es Bale nem kellene, h erinthetetlen legyen. Balet eleve nem kellene szamitasba venni egy ilyen szezon utan, Iscoban meg tobb van mint Jamesben(legalabbis tobb skill,spiritusz)...ha arrol is beszelhetunk kiben mennyi van.Realista24 írta: Pogbához valakit be kell áldozni és nekem kellene Pogba, mert többet látok benne.
CR és Bale tudjuk, James szintén ebbe a kategóriába tartozik. Modric és Kroos szintén zenész, marad Isco, aki elégedetlen is meg nem is, akar is maradni meg nem is. (bár utóbbi csak az én véleményem, de ő játszani akar)
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bale itt lesz, ha tetszik ha nemnumberone1 írta:Ki beszel itt Balerol?

ja semmi ilyesmi. csak kölcsönszerződés. nem szarakodunk ilyen opciókkal.