Googlizz rá és megtudod. Bazzeg, net előtt vagy de mindent én adjak eléd?Oké de itt ki állított ilyet? Senki nem írta ezt.Viszont az tény, hogy tőlete (eddig) ez elmaradt.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 17:56
Googlizz rá és megtudod. Bazzeg, net előtt vagy de mindent én adjak eléd?Oké de itt ki állított ilyet? Senki nem írta ezt.Viszont az tény, hogy tőlete (eddig) ez elmaradt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 8., hétfő 17:56
Jajj de jó poén.lesliejr írta: A bajnoki gratulációhoz egy kis fricska, tényleg csak poén. Az elmúlt 7 évben 1x nyertetek, de ki emlékszik már arra, hogy gratuláltunk e.Mostanában sokat nem kell.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 8., hétfő 17:55
Oké de itt ki állított ilyet? Senki nem írta ezt.Viszont az tény, hogy tőlete (eddig) ez elmaradt.Realista24 írta:Honnan tudjam? Én csak azt az állítást cáfoltam meg, hogy tőlünk sosem gratulált nektek senki.Melyik edzőnk nem gratulált nektek bajnoki/BL-címhez?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 17:55
Európai szuperkupa, klub vb, király kupa is volt. De mindegy, különösebben én le se szarom, csak a ti csapatotok vezetősége pörög ilyeneken egy triplázás közepén, amellett, hogy azt teljesen elfogadhatónak tartják, ahogy Piqué meg a csapat viselkedik a Reallal szemben.A bajnoki gratulációhoz egy kis fricska, tényleg csak poén. Az elmúlt 7 évben 1x nyertetek, de ki emlékszik már arra, hogy gratuláltunk e.Mostanában sokat nem kell.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 8., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 17:51
Honnan tudjam? Én csak azt az állítást cáfoltam meg, hogy tőlünk sosem gratulált nektek senki.Melyik edzőnk nem gratulált nektek bajnoki/BL-címhez?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 8., hétfő 17:50
Ide hallom az iróniát de sebaj..Realista24 írta: >>És ők mindig megtették, bármikor bármit nyertünk.![]()
Egyébként nálunk Carlo és még Mourinho is gratulált anno a bajnoki címhez például.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 17:37
>>Tavalyi BL győzelmeteknél biztosan megtettük.
És ők mindig megtették, bármikor bármit nyertünk.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 8., hétfő 17:28
Tavalyi BL győzelmeteknél biztosan megtettük.Realista24 írta:Most éppen az a bajuk, hogy a Real Madrid, mint klub nem gratulált nekik hivatalosandzsi91 írta:Azért az eléggé hízelgő ránk nézve,hogy még ilyenkor is velünk foglalkozik még Pique is. Hatalmas frusztráltság lehet egész katalóniában,mind játékos mind szurkolói szempontból.
Most fent vannak, ez a 10 év az övék, mi nem vitatjuk az érdemeiket, ők viszont mindent vitatnak ami minket pozitívan fest le.Én azt mondom addig jó amíg ilyenkor is velünk foglalkoznak,ha fordul a kocka és a mi elnökünk játékosainknak kell bizonygatni akkor baj van.És ők mindig megtették, bármikor bármit nyertünk.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 8., hétfő 17:21
De én nem neked írtam.mahitoo(Henke) írta:
R.M.C.F., te meg légyszíves hagyd már ezeket a dolgokat. Emberi jellem? Ennyiből? Mert írtam egy hülyeséget? Főleg mivel Piqué tényleg minket húzott le vele jobban? Én sosem jöttem ide parasztkodni, sőt legtöbbször még a gratulációmat is kifejeztem, ha nyertetek valamit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 17:11
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 8., hétfő 17:11
Mert Pogba nem fineszes.....Victor írta:szerintem ellenünk rendkívül gyenge volt és a BL döntőben sem brillírozott. sokkal inkább Verratti 40-ért, mint Pogba 80-ért. Forrófejű, nem idevaló, nekem nem kellenek már ilyen játékosok, sokkal inkább Modrichoz hasonló fineszesek (Verratti)nem szarik be ha letámadják 2en-3an (sajnos láthattuk ellenünk is és a Bl döntőn is)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 17:09
Most éppen az a bajuk, hogy a Real Madrid, mint klub nem gratulált nekik hivatalosandzsi91 írta:Azért az eléggé hízelgő ránk nézve,hogy még ilyenkor is velünk foglalkozik még Pique is. Hatalmas frusztráltság lehet egész katalóniában,mind játékos mind szurkolói szempontból.
Most fent vannak, ez a 10 év az övék, mi nem vitatjuk az érdemeiket, ők viszont mindent vitatnak ami minket pozitívan fest le.Én azt mondom addig jó amíg ilyenkor is velünk foglalkoznak,ha fordul a kocka és a mi elnökünk játékosainknak kell bizonygatni akkor baj van.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 8., hétfő 17:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 16:57
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. június 8., hétfő 16:48
szerintem ellenünk rendkívül gyenge volt és a BL döntőben sem brillírozott. sokkal inkább Verratti 40-ért, mint Pogba 80-ért. Forrófejű, nem idevaló, nekem nem kellenek már ilyen játékosok, sokkal inkább Modrichoz hasonló fineszesek (Verratti)nem szarik be ha letámadják 2en-3an (sajnos láthattuk ellenünk is és a Bl döntőn is)
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 8., hétfő 16:48
És annak mi értelme van, hogy egy siker átjö(ttök)ssz egy rivális csapat fórumára álszenteskedni,terelni ,burkoltan provokálni,más szavát kiforgatni és mindent bemagyarázni?De ennek komolyan mi értelme van?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 8., hétfő 16:27
Gondolom azert dolgozik a stab, h jobbak legyenek iden.... nem veletlenul akarajak Gundit, Benzemat, Lacazettet, es par uj vedot...Depayt mar megszereztek. Ezekkel a jatekosokkal erosebbek lehetnek es tetszetosebb focit tolhatnak.wZoLee7 írta: Akkor ő se kupákat akar szerezni
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 8., hétfő 16:20
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. június 8., hétfő 16:16
Én befejezem, előbb repülnék mint te. De ennek komolyan mi értelme van?realistahuni írta:Jaja, többek közt rád is.Csak idéztem, és a másik fiatalember értette megint a kollektív katalán csürhére, gondolom csapatostól, szurkolóstól.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem