A videót akartam én is berakni, hát ez nem volt rendkívül gyenge. Voltak hibák nyilván, de sokszor kérte a labdát, mutatta magát, meg is tartotta, letette őket. És ez nyilván nem 100%-os forma.
Mindegy, nem akarok győzködni senkit, én úgy látom, hogy nem volt rossz, és félelmetes potenciál van benne, nem csak kimondottan támadóként.
Ha meg Benítez 4-2-3-1-ben gondolkodik egy Modric - Kroos páros előtt James-szel, akkor a kolumbiai helyén sokkal inkább nézném Pogbát, aki védekezésben szerintem bőven többet tudna segíteni (persze Jamesnek nem büdös a meló, és itt már lehet is jönni, hogy Pogba nem hajtana ennyire - szerintem ha arra kéri az edzője, akkor azt teszi), és előre sem elveszett...
ennyiből minden tehetségesebb emberre ki adhatnánk 80 millió eurót, akiről valaki összevág egy youtube videót, amiben kb 4,5 perc ami érdemleges
Itt azért nem egy best-of videóról beszélünk, amit kis túlzással bárkiről lehet csinálni, hogy leessen az állunk. Nem szeretem ezeket én sem, de ha már youtube, akkor ilyen minden megmozdulást tartalmazó videók érnek valamit. És ebben sincs benne természetesen a legtöbb labda nélküli mozgás, ami nagyon megváltoztathatja a megítélést.