ehhez van valahol felirat?
ha nem én vagyok balfasz és tényleg nincs, akkor @hameszmathers akadj le a witcherről, dolgod van!
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 17., szerda 14:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 14., vasárnap 21:31
P. Krisz írta:Otherworld Zoly-nak volt egy rohadt jó beszólása . A folytatásban / mert biztos lesz folytatás/ annyira génkezeltek lesznek már a dinók hogy fegyvert forgatnak és Jurassic War lesz a címe .
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 14., vasárnap 21:30
Tegnap voltam rajta, nekem bejött. Nem egy csúcs alkotás, ahogy le is írtad. Viszont nem untam, kellemesen és gyorsan eltelt az idő alatta. Mivel moziban dolgozok a film utolsó jeleneteit már láttam tegnap előtt, de még így is beletudtam magam élniRemy írta:Jurassic World
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 14., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 14., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 13., szombat 21:45
Van pár jobb filmje, de a mostaniakban csak saját magát égeti le. Száguldó erőd, Úszó erőd is jó volt a maguk szintjén. Nico szintén. 2000 utániból max a Sebhelyek a nézhető.Remy írta:Korábban utáltam Steven Seagal-t, de épp nézem az Úszó erőd című filmjét, és hát nem is értem, hogy maradhatott ki nekem ez anno. Nagyon adja.Úgyhogy elő is szedem a Nico, Törvényre törve, illetve az egyik első filmes élményemet, a Tűzparancsot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 13., szombat 11:57
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 11., csütörtök 22:50
Nyugodjon békében, brutális életművet hagy maga mögöttTéOeM írta:93 éves korában elhunyt Sir Christopher Lee.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 11., csütörtök 22:45

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 11., csütörtök 14:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 11., csütörtök 0:01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 10., szerda 23:55
Igen egyébként ő legalább hozott egy konstans szintet a filmjeivel, nem voltak kiemelkedőek (kivéve a True Romancenmate írta:A következőt nem tudom hol hallottam, de nagyon jó. Valahogy így hangzott: Tony Scott nem tud olyan jó filmet csinálni, mint a tesója. Igaz, olyan rosszakat sem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 10., szerda 23:33
Én majd csak a remake-re ülök be.Remy írta:szeptemberben ismét mozikba kerül itthon a VOLT EGYSZER EGY VADNYUGAT is!![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 10., szerda 23:30
A következőt nem tudom hol hallottam, de nagyon jó. Valahogy így hangzott: Tony Scott nem tud olyan jó filmet csinálni, mint a tesója. Igaz, olyan rosszakat sem.Sierra írta:Jó lenne már, ha előrukkolna valami maradandóval az öreg, mert az utóbbi években nem nagyon sikerült neki, pedig alapvetően szeretem a filmjeit.soadroli írta:Ridley Scott új filmjének előzetese, ezt forgatták hazánkban is. Nem néz ki rossznak.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 10., szerda 23:28
Jó lenne már, ha előrukkolna valami maradandóval az öreg, mert az utóbbi években nem nagyon sikerült neki, pedig alapvetően szeretem a filmjeit.soadroli írta:Ridley Scott új filmjének előzetese, ezt forgatták hazánkban is. Nem néz ki rossznak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 10., szerda 23:12
szeptemberben ismét mozikba kerül itthon a VOLT EGYSZER EGY VADNYUGAT is!
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 9., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 9., kedd 17:51
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 8., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 8., hétfő 15:46

Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem