Oké de itt ki állított ilyet? Senki nem írta ezt.Viszont az tény, hogy tőlete (eddig) ez elmaradt.Realista24 írta:Honnan tudjam? Én csak azt az állítást cáfoltam meg, hogy tőlünk sosem gratulált nektek senki.Melyik edzőnk nem gratulált nektek bajnoki/BL-címhez?

Real Madrid vs. Barcelona
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Európai szuperkupa, klub vb, király kupa is volt. De mindegy, különösebben én le se szarom, csak a ti csapatotok vezetősége pörög ilyeneken egy triplázás közepén, amellett, hogy azt teljesen elfogadhatónak tartják, ahogy Piqué meg a csapat viselkedik a Reallal szemben.A bajnoki gratulációhoz egy kis fricska, tényleg csak poén. Az elmúlt 7 évben 1x nyertetek, de ki emlékszik már arra, hogy gratuláltunk e.Mostanában sokat nem kell.
Bár mindig a legjobbtól esik a legjobban a dicséret, én tudom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Piqué egy elkényeztetett gyerek. Katalónia egyik puccos részén született, gazdag tehetős családban, ha jól emlékszem egyke fiú. Igen, odapirított a Real-nak és Ronaldo-nak. Valahol az igaz, hogy a 4-0 és az az utáni buli tett be végleg a Real-nak. Az volt a lejtmenet végállomása és már nem volt visszaút.
Ahhoz, hogy értsük őket, ott kellett volna születnünk. Ez történelem, amire mindenki a saját szemszögéből emlékszik, a saját apjától vagy a nagyapjától szívja magába ezt az egészet. A többi aki megy utána vagy utánuk és nem katalán, az meg beáll a sorba. Nagyon egyszerű. Mert tartozol valahova és tartozni is akarsz. Ha bent állsz egy birka csordában, te is azt bégeted mint a legelöl álló, különben kívülálló leszel és kiközösítenek. Aztán az ottani karrierednek vége is. Vannak persze akik inkább csendben maradnak, de az öltözőben nem tudjuk mit mondanak mikor senki nem hallja rajtuk kívül, de bizony vannak akik hangosabbak, ez természetből ered. Barcelonában pedig óriási a spanyol és Madrid ellenesség, de ezt mi innen soha nem fogjuk megérteni. A közel keleten hasonló dolgokért ölik egymást halomra. Nem értjük miért, de nem tudsz velük mit csinálni.
Piqué az egyik hangadó, amúgy is a bohóc a csapatban, de engem nem érdekel kit szivat meg épp az öltözőben vagy Puyol-ra fogja, hogy dobálta az előtte lévőt szotyival.
A pályán abban a 90 percben nem bunkó, nem alattomos, nem csinálja a hátsóját. Nekem szurkolóként ez számít, mivel személyeseb nem ismerem, ahogy ti sem. Xavi is nagy katalán, ő is mindig odamondogat, de ahogy nyilatkozta is, az anyja a legnagyobb szurkoló, akinek egy darabig azt sem merte elmondani, hogy a Barca marasztalja, mert kitért volna a hitéből, hogy ennek ellenére dobbant az egész family Katarba. Aztán persze lehet semmi nem lesz ott, mert elveszik tőlük a VB rendezési jogot. Legalábbis el kellene, ha már kiderült, hogy lefizettek mindenkit. Szóval ez történelem, ahol Barcelona és katalónia nem úgy virágzott és tündökölt, ahogy manapság. De sem én, sem ti ezt nem fogjuk megérteni soha. Az ilyen agytrösztök, mint Eto'o vagy Alves meg mennek utánuk, mert beszívja őket a közeg. Vagy hagyják, hogy ne lógjanak ki.
Mint a mi egypárt rendszerünk, ahol a párttagok fele vagy kényszerítve volt vagy kényszerből lépett be, hogy megtűrve legyen, esetleg élvezze a vele járó jogokat.
Aleix Vidal meg katalán születésű, vszínű így értette, hogy hazatért. Ha ott születsz, az a hazád, mi mást mondhatnál, ha leigazol a Barcelona?
A bajnoki gratulációhoz egy kis fricska, tényleg csak poén. Az elmúlt 7 évben 1x nyertetek, de ki emlékszik már arra, hogy gratuláltunk e.
Mostanában sokat nem kell.
Ahhoz, hogy értsük őket, ott kellett volna születnünk. Ez történelem, amire mindenki a saját szemszögéből emlékszik, a saját apjától vagy a nagyapjától szívja magába ezt az egészet. A többi aki megy utána vagy utánuk és nem katalán, az meg beáll a sorba. Nagyon egyszerű. Mert tartozol valahova és tartozni is akarsz. Ha bent állsz egy birka csordában, te is azt bégeted mint a legelöl álló, különben kívülálló leszel és kiközösítenek. Aztán az ottani karrierednek vége is. Vannak persze akik inkább csendben maradnak, de az öltözőben nem tudjuk mit mondanak mikor senki nem hallja rajtuk kívül, de bizony vannak akik hangosabbak, ez természetből ered. Barcelonában pedig óriási a spanyol és Madrid ellenesség, de ezt mi innen soha nem fogjuk megérteni. A közel keleten hasonló dolgokért ölik egymást halomra. Nem értjük miért, de nem tudsz velük mit csinálni.
Piqué az egyik hangadó, amúgy is a bohóc a csapatban, de engem nem érdekel kit szivat meg épp az öltözőben vagy Puyol-ra fogja, hogy dobálta az előtte lévőt szotyival.
A pályán abban a 90 percben nem bunkó, nem alattomos, nem csinálja a hátsóját. Nekem szurkolóként ez számít, mivel személyeseb nem ismerem, ahogy ti sem. Xavi is nagy katalán, ő is mindig odamondogat, de ahogy nyilatkozta is, az anyja a legnagyobb szurkoló, akinek egy darabig azt sem merte elmondani, hogy a Barca marasztalja, mert kitért volna a hitéből, hogy ennek ellenére dobbant az egész family Katarba. Aztán persze lehet semmi nem lesz ott, mert elveszik tőlük a VB rendezési jogot. Legalábbis el kellene, ha már kiderült, hogy lefizettek mindenkit. Szóval ez történelem, ahol Barcelona és katalónia nem úgy virágzott és tündökölt, ahogy manapság. De sem én, sem ti ezt nem fogjuk megérteni soha. Az ilyen agytrösztök, mint Eto'o vagy Alves meg mennek utánuk, mert beszívja őket a közeg. Vagy hagyják, hogy ne lógjanak ki.
Mint a mi egypárt rendszerünk, ahol a párttagok fele vagy kényszerítve volt vagy kényszerből lépett be, hogy megtűrve legyen, esetleg élvezze a vele járó jogokat.
Aleix Vidal meg katalán születésű, vszínű így értette, hogy hazatért. Ha ott születsz, az a hazád, mi mást mondhatnál, ha leigazol a Barcelona?
A bajnoki gratulációhoz egy kis fricska, tényleg csak poén. Az elmúlt 7 évben 1x nyertetek, de ki emlékszik már arra, hogy gratuláltunk e.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Honnan tudjam? Én csak azt az állítást cáfoltam meg, hogy tőlünk sosem gratulált nektek senki.Melyik edzőnk nem gratulált nektek bajnoki/BL-címhez?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Ide hallom az iróniát de sebaj..Realista24 írta: >>És ők mindig megtették, bármikor bármit nyertünk.![]()
Egyébként nálunk Carlo és még Mourinho is gratulált anno a bajnoki címhez például.

Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
>>Tavalyi BL győzelmeteknél biztosan megtettük.
És ők mindig megtették, bármikor bármit nyertünk.

Egyébként nálunk Carlo és még Mourinho is gratulált anno a bajnoki címhez például.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Tavalyi BL győzelmeteknél biztosan megtettük.Realista24 írta:Most éppen az a bajuk, hogy a Real Madrid, mint klub nem gratulált nekik hivatalosandzsi91 írta:Azért az eléggé hízelgő ránk nézve,hogy még ilyenkor is velünk foglalkozik még Pique is. Hatalmas frusztráltság lehet egész katalóniában,mind játékos mind szurkolói szempontból.
Most fent vannak, ez a 10 év az övék, mi nem vitatjuk az érdemeiket, ők viszont mindent vitatnak ami minket pozitívan fest le.Én azt mondom addig jó amíg ilyenkor is velünk foglalkoznak,ha fordul a kocka és a mi elnökünk játékosainknak kell bizonygatni akkor baj van.És ők mindig megtették, bármikor bármit nyertünk.

Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
[quote="mahitoo
De én nem neked írtam.mahitoo(Henke) írta:
R.M.C.F., te meg légyszíves hagyd már ezeket a dolgokat. Emberi jellem? Ennyiből? Mert írtam egy hülyeséget? Főleg mivel Piqué tényleg minket húzott le vele jobban? Én sosem jöttem ide parasztkodni, sőt legtöbbször még a gratulációmat is kifejeztem, ha nyertetek valamit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pogba itt - amíg le nem igazolják mondjuk- off, többet nem írom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mert Pogba nem fineszes.....Victor írta:szerintem ellenünk rendkívül gyenge volt és a BL döntőben sem brillírozott. sokkal inkább Verratti 40-ért, mint Pogba 80-ért. Forrófejű, nem idevaló, nekem nem kellenek már ilyen játékosok, sokkal inkább Modrichoz hasonló fineszesek (Verratti)nem szarik be ha letámadják 2en-3an (sajnos láthattuk ellenünk is és a Bl döntőn is)

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most éppen az a bajuk, hogy a Real Madrid, mint klub nem gratulált nekik hivatalosandzsi91 írta:Azért az eléggé hízelgő ránk nézve,hogy még ilyenkor is velünk foglalkozik még Pique is. Hatalmas frusztráltság lehet egész katalóniában,mind játékos mind szurkolói szempontból.
Most fent vannak, ez a 10 év az övék, mi nem vitatjuk az érdemeiket, ők viszont mindent vitatnak ami minket pozitívan fest le.Én azt mondom addig jó amíg ilyenkor is velünk foglalkoznak,ha fordul a kocka és a mi elnökünk játékosainknak kell bizonygatni akkor baj van.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért az eléggé hízelgő ránk nézve,hogy még ilyenkor is velünk foglalkozik még Pique is. Hatalmas frusztráltság lehet egész katalóniában,mind játékos mind szurkolói szempontból.
Most fent vannak, ez a 10 év az övék, mi nem vitatjuk az érdemeiket, ők viszont mindent vitatnak ami minket pozitívan fest le.Én azt mondom addig jó amíg ilyenkor is velünk foglalkoznak,ha fordul a kocka és a mi elnökünk játékosainknak kell bizonygatni akkor baj van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akinek járt, warnt kapott, aztán be lehet fejezni. Az idióták talán elkoptak, folytassuk, ahogy nem olyan régen abbahagytuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
szerintem ellenünk rendkívül gyenge volt és a BL döntőben sem brillírozott. sokkal inkább Verratti 40-ért, mint Pogba 80-ért. Forrófejű, nem idevaló, nekem nem kellenek már ilyen játékosok, sokkal inkább Modrichoz hasonló fineszesek (Verratti)nem szarik be ha letámadják 2en-3an (sajnos láthattuk ellenünk is és a Bl döntőn is)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
És annak mi értelme van, hogy egy siker átjö(ttök)ssz egy rivális csapat fórumára álszenteskedni,terelni ,burkoltan provokálni,más szavát kiforgatni és mindent bemagyarázni?De ennek komolyan mi értelme van?
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Gondolom azert dolgozik a stab, h jobbak legyenek iden.... nem veletlenul akarajak Gundit, Benzemat, Lacazettet, es par uj vedot...Depayt mar megszereztek. Ezekkel a jatekosokkal erosebbek lehetnek es tetszetosebb focit tolhatnak.wZoLee7 írta: Akkor ő se kupákat akar szerezni
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Én befejezem, előbb repülnék mint te. De ennek komolyan mi értelme van?realistahuni írta:Jaja, többek közt rád is.Csak idéztem, és a másik fiatalember értette megint a kollektív katalán csürhére, gondolom csapatostól, szurkolóstól.
Pár sor és befejeztem Pogbás témát.
Nem vagyok vele vakon. De sokszor úgy látom, hogy csak pörög a neve, de nincs mögötte indok. Bocsa ha elkerülte a figyelmem az a hsz amikor ti kifejtettétek. Nem vagyok én se minidig itt, lehet átcsúsztam felette.
De dannen érvelése még mindig vicc nekem. No mindegy.
Mindemellett elismerem Pogba tehetségét, de én sokkal előbb hoznám Verrattit, és ebbe a keretbe jobban lenne helye szerintem.
Nah de befejeztem, off vége.
Nem vagyok vele vakon. De sokszor úgy látom, hogy csak pörög a neve, de nincs mögötte indok. Bocsa ha elkerülte a figyelmem az a hsz amikor ti kifejtettétek. Nem vagyok én se minidig itt, lehet átcsúsztam felette.
De dannen érvelése még mindig vicc nekem. No mindegy.
Ezzel teljesen egyetértek!nmate írta:Amúgy ha már itt tartunk, szerintem kb mindenki sejti, hogy a jelenlegi Madridban úgy lenne helye, ha Isco/James távozik. Mélyebben nem lehetne őt játszani.
No igen, nálam ez a kulcsmondat. Tavaly szerintem értelmesebb lett volna hozni. Úgy gondolom, hogy túl nagy kockázat lenne idén már hozni, és valakinek mennie kéne, és ez lehet túl nagy áldozat lenne. Jelenleg így látom.Realista24 írta:Jajj Pogba, sokat írtam róla én is hogy miért kéne, még tavaly.
Meg lehet kövezni, de szerintem több van benne, mint Iscoban. Na de ezt folytassátok máshol, ez itt off.
Mindemellett elismerem Pogba tehetségét, de én sokkal előbb hoznám Verrattit, és ebbe a keretbe jobban lenne helye szerintem.
Nah de befejeztem, off vége.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem kint volt Németországban epret szedniBBeno írta:2005-06 ban mit csinalt egy evig?

"And my heart will leave you never."