Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 8., hétfő 15:02

Tuti hogy ezért vették meg. Beszarás. :lol:

Annyira érzem, hogy jönni fog megint ez a fajta barca-kultusz...szép időszak lesz.
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 8., hétfő 15:02

2005-06 ban mit csinalt egy evig?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 15:00

Aleix Vidal a bemutatásán: "Hazatértem" :lol: :lol:
Youth career
2000–2001 Barcelona
2001–2002 FC Cambrils
2002–2005 Real Madrid
2003–2004 → Gimnàstic (loan)
2006–2007 Reus
2007–2008 Espanyol
2007–2008 → CF Damm (loan)
:lol: :lol:
18+4 millió volt az ára.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. június 8., hétfő 14:57

Realista24 írta:
mahitoo(Henke) írta:
"Szarházi kutyák". :coffee:
Ezt kire értetted, kinek szántad?
Csak idéztem, és a másik fiatalember értette megint a kollektív katalán csürhére, gondolom csapatostól, szurkolóstól. Ha ilyen megnyilvánulásaim lennének, nem nagyon kattognék azon, hogy egy játékos bunkó, vagy nem.

R.M.C.F., te meg légyszíves hagyd már ezeket a dolgokat. Emberi jellem? Ennyiből? Mert írtam egy hülyeséget? Főleg mivel Piqué tényleg minket húzott le vele jobban? Én sosem jöttem ide parasztkodni, sőt legtöbbször még a gratulációmat is kifejeztem, ha nyertetek valamit.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 8., hétfő 14:05

sok real drukker meg karim sőt cé távozásának is örülne.
amúgy én se hoznám pogbát
Kép

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 8., hétfő 14:04

Pique amúgy mit küldött le megint fullkreténbe?
Lemaradtam a hírről...
ZIDANE

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 8., hétfő 14:03

Szerintem senki nem írta, hogy játsszon itt. Legalábbis én nem. Aki meg nem látja a tehetségét, azon nem tudok segíteni.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 8., hétfő 13:52

Valaki elmagyarázhatná már végre, hogy mit látnak anynira k_rva jónak Pogbában, hogy mindenáron nálunk kell hogy játsszon. Az az érv, hogy mert mi vagyunk a Real és itt játszanak a legjobb játékosok... az inkább kíméljen meg.

Kérek egy felállást vagy felállásokat is a jelenlegi kerettel és hogy milyen szerepet, feladatkört szánnának a francia séróbárónak.

Én látom Pogbában a potenciált, meg hogy ügyes lehet, de hogy jelenleg meg se közelíti a teljesítménye az árát.
Az is sokat elmond, hogy Juvés haverom örülne(!) ha elmenne, főleg ennyi pénzért, amiből még erősebbé tehetnék a keretet.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 8., hétfő 13:49

Ez nem igaz. Szerintem Vidal ára is eset tavalyhoz képest vagy 20 milliót. Most volt egy jó szezonja Pogbának, amikor alapember lett, ha nem fejlődik, akkor szerintem esni fog az ára, mert nem lesz ekkora újdonság és nem fog ennyire róla szólni minden.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 8., hétfő 13:46

Ja, igen elolvastam.
De amúgy én továbbra sem értem, ilyen játékos kincs, ha már 80-at ajánlanak érte kérnék 100-at, aztán ha nem viszik kit érdekel. Évről évre jobb, az ára nem fog lejjebb menni.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 8., hétfő 13:41

zavar vna a fifánál, aztán ki is használják, a chelsea-t meg tudtommal egy téli igazolási időszaktól tiltották csak el és nem is igazoltak, ők egy francia fiatalt kentek meg és azért kaptak büntit

pofátlanság, amit a Barca csinál, de megtehetik.
nmate írta:Van itt ferdítés bőven. 80 millával nem lenne a legdrágább + még nagyon a nyers a faszi, bőven van benne olyan javulási lehetőség, hogy érjen is akár 80-at. Mármint relatíve nézve a mai játékosokhoz képest.
egyik legdrágább, leírta ő is, hogy van benne potenciál, nincs ebbe semmi ferdítés a jelen helyzetekre tekintve
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 8., hétfő 13:39

Van itt ferdítés bőven. 80 millával nem lenne a legdrágább + még nagyon a nyers a faszi, bőven van benne olyan javulási lehetőség, hogy érjen is akár 80-at. Mármint relatíve nézve a mai játékosokhoz képest.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 8., hétfő 13:38

Szerintem maguk a megalkotók sem voltak tisztában ezzel, a Chelseanek volt ilyen, csak hát azt eltörölték... :roll: Leigazolható akárki, csak nem regisztrálható :)
"And my heart will leave you never."

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 8., hétfő 13:36

Pogba esetében naponta repkednek az átigazolási összegek és a klubnevek, az ügynöke, Raiola mindenképp nagyot akar szakítani az ő eladásával. Az én tippem, hogy idén még marad a francia, és jövőre elviszi a Barcelona. Amúgy ha igazak a 80 millió körüli ajánlatok, akkor egy olyat simán elfogadnék érte, durván eltúlzott árnak tartom ezt Pogbáért. Bár hihetetlen potenciál van benne, igazából egyetlen európai kupameccsen sem mutatta meg, hogy miért lehetne a világ egyik legdrágább játékosa.
Egy kis Pogba elemzés egy Juveval foglalkozó oldalról.
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 8., hétfő 13:27

egyébként ez akkora faszság, pontosan nemtudom mi volt a hivatalos kommüniké, de én mindenhol ilyenre emlékszem, h "a barcelona 2016 januárjáig nem igazolhat", "a barcelona a következő 1 évben ki van zárva az átigazolásokból", stb.. ehhez képest bldöntő másnapján vettek egy játékost. :lol: :lol:

akkor vagy fogalmazzanak érthetően. vagy faszomat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 8., hétfő 13:25

Majd betanul ő is :lol:
"And my heart will leave you never."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 13:18

Suarez.
Mondjuk aztán rá nem hiszem, hogy lehet panasz Realos szemmel, azt leszámítva, hogy kapja be amiért ilyen jól beilleszkedett :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. június 8., hétfő 13:17

A két klub között itt mutatkozik meg a hatalmas különbség. Szerintem egyik real játékos sem a Barcával foglalkozott a 10. után. Ezek nem csak most, de Etoék is ezt csinálták. Na de most komolyan a barcáról sok mindent elmond, hogy olyan játékosaik vannak, mint Dani Alves v. Suarez. A nagy gránátvöröskék gárda is minden évben más kell, hogy kitaláljon, hogy miért legyen szimpatikusabb, mint a real madrid... A saját neveléseket játszatják míg itt csak a 100 milliós sztárokat veszik. Persze halkan jegyzem meg a tavalyi keretünkben 8 saját nevelésű játékos volt, amikor BL-t nyertünk. Aztán elköltöttek egy valag pénzt Neymarra és Suarezre, ezután valahogy elcsitultak azok a hangok melyek a real igazolási politikáját bírálták. Sőt a barca volt a legnagyobb támogatója, hogy minket is zárjanak ki egy évre az átigazolásokból...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 8., hétfő 13:13

Kerlon írta:17 millió volt ez a Vidal? Tavaly 3-at fizetett érte a Sevilla. :D Mondjuk alapból keményen tolják: tavaly 50 millióért adtak el, 20ért vettek, előtte 90-34ért... Aztán mégis toppon vannak.

Persze....Te el is hiszed ezeket a számokat amikről ki tudja már hányszor kiderültek, hogy hazudnak,hogy kisebbnek mutatják a vételárakat a nagyobb szimpátia miatt,mert ott nincsenek drága igazolások,ezért is volt neymar kb fele annyinak mondva amíg meg nem buktak vele,vagy etoo,vagy alexis,fabregas stb.....
de miért kell mindig megmagyarázni?
Nem bonyolult,szimpla emberi jellem,ők mindig kisebbek voltak,sikertelenebbek,igy ha van egy siker,vagy egy korszak,akkor ütni kell a vasat amíg meleg elv megy. Mutogatni,odamondani,nagyképűsködni,dumálni,mert nagyon sokáig nem tehettem meg,csak nyeltem,majd ki tudja még meddig tehetem meg.....úgyhogy nosza....

Mint amikor elmentünk városi nagyobb nevekből álló csapattal,egy kisebb vidékihez focizni...általában mi nyertünk,mert jobbak voltunk,de volt hogy egy kisebb nevekből álló,vagy kisebb klub megvert minket,szerencse,hozzáállás,forma bármi.....és akkor általában ment a részükről a bunkó duma.....akkor csaholtak és arcoltak.

Ez a piké nem egyedüli jelenség,a többség ilyen,drukkeri szinten is.....csak van aki nem ennyire tolakodó,szimplán csak utál,és lenéz. Ez a kisebb a nagyobb felé csak a csecsemő és korai gyerekkorban működik még normálisan.....itt már a kisebb lenézi és utálja a nagyobbat.
Olyanok mint fosi. Az is egy szarházi nulla. Meg is mutatta mekkora.
Realista24 írta:Öltözőben a Realt gyalázzák a kupadöntő után.
A klub korábbi legendái, jelenlegi vezetői, volt vezetői a Realt gyalázzák.
Triplázás ünneplés közben a játékos a Reallal és Cristianoval van elfoglalva.
respect
meszkeunclub
(és ez csak egy év)

részükről ez normális......ilyenek. Ilyenek voltak amióta ismerem a klubjukat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 13:11

VanillaSky írta:
Ezt kire értetted, kinek szántad?
Gondolom a kettővel azelőtti hszből.
Azt tudom, hogy honnan, de hogy kinek?
Megvan a hét első áldozata? :mrgreen:
sok türelmem nem maradt felétek. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: