Kerlon írta:17 millió volt ez a Vidal? Tavaly 3-at fizetett érte a Sevilla.

Mondjuk alapból keményen tolják: tavaly 50 millióért adtak el, 20ért vettek, előtte 90-34ért... Aztán mégis toppon vannak.
Persze....Te el is hiszed ezeket a számokat amikről ki tudja már hányszor kiderültek, hogy hazudnak,hogy kisebbnek mutatják a vételárakat a nagyobb szimpátia miatt,mert ott nincsenek drága igazolások,ezért is volt neymar kb fele annyinak mondva amíg meg nem buktak vele,vagy etoo,vagy alexis,fabregas stb.....
de miért kell mindig megmagyarázni?
Nem bonyolult,szimpla emberi jellem,ők mindig kisebbek voltak,sikertelenebbek,igy ha van egy siker,vagy egy korszak,akkor ütni kell a vasat amíg meleg elv megy. Mutogatni,odamondani,nagyképűsködni,dumálni,mert nagyon sokáig nem tehettem meg,csak nyeltem,majd ki tudja még meddig tehetem meg.....úgyhogy nosza....
Mint amikor elmentünk városi nagyobb nevekből álló csapattal,egy kisebb vidékihez focizni...általában mi nyertünk,mert jobbak voltunk,de volt hogy egy kisebb nevekből álló,vagy kisebb klub megvert minket,szerencse,hozzáállás,forma bármi.....és akkor általában ment a részükről a bunkó duma.....akkor csaholtak és arcoltak.
Ez a piké nem egyedüli jelenség,a többség ilyen,drukkeri szinten is.....csak van aki nem ennyire tolakodó,szimplán csak utál,és lenéz. Ez a kisebb a nagyobb felé csak a csecsemő és korai gyerekkorban működik még normálisan.....itt már a kisebb lenézi és utálja a nagyobbat.
Olyanok mint fosi. Az is egy szarházi nulla. Meg is mutatta mekkora.
Realista24 írta:Öltözőben a Realt gyalázzák a kupadöntő után.
A klub korábbi legendái, jelenlegi vezetői, volt vezetői a Realt gyalázzák.
Triplázás ünneplés közben a játékos a Reallal és Cristianoval van elfoglalva.
respect
meszkeunclub
(és ez csak egy év)
részükről ez normális......ilyenek. Ilyenek voltak amióta ismerem a klubjukat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.