Ha minden felett csak szemet huny az ember, akkor elérjük, hogy az ilyen vadbarmok azt csinálnak, amit akarnak.wZoLee7 írta:Pique egy barom, nem kell vele foglalkozni. Ezt még a barca drukkerek is tudják. Az aki nyilvánosan rendőrökkel vitatkozik, részegen, mi másra lenne képes, a pályán már rég nem olyan mint amilyennek lennie kellene

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pique egy barom, nem kell vele foglalkozni. Ezt még a barca drukkerek is tudják. Az aki nyilvánosan rendőrökkel vitatkozik, részegen, mi másra lenne képes, a pályán már rég nem olyan mint amilyennek lennie kellene
Ez a Pique.
Tavaly senki nem foglalkozott ezekkel a gyökerekkel a Real részéről.
Erre ez a majom benyom egy ilyet.
Majd jön a szöveg tudom,hogy részeg volt.
Leszarom.
Tavaly a Real játékosi is azok voltak mégsem foglalkoztak a majmokkal.
Utálatos az összes.
Tavaly senki nem foglalkozott ezekkel a gyökerekkel a Real részéről.
Erre ez a majom benyom egy ilyet.
Majd jön a szöveg tudom,hogy részeg volt.
Leszarom.
Tavaly a Real játékosi is azok voltak mégsem foglalkoztak a majmokkal.
Utálatos az összes.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
17 millió volt ez a Vidal? Tavaly 3-at fizetett érte a Sevilla.
Mondjuk alapból keményen tolják: tavaly 50 millióért adtak el, 20ért vettek, előtte 90-34ért... Aztán mégis toppon vannak.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Özil Draxlerrel meg Neymarral bulizott, megünnepelték a Barca bl győzelmét.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy nézem a klubjainak a számát, ő mindenhol otthon érzi magátToti írta:úgy, h előtte meg a barcelonában volt.
és igazából majd így le lehet adni, h "hazatért".

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ja, az apai nagyapjának a gyerekkori nagy szerelme volt egyszer Barcelonában vásárolni, nem? Meg talán a anyai dédanyja volt ott átutazóban, még valamikor 1900-as évek közepén.Toti írta:piquen meg sem lepődök. egy igazi féreg.
ja azt tudtátok, h ki lett matekozva, h aleix vidal barca nevelés?![]()
szóljon aki meglepődött.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
úgy, h előtte meg a barcelonában volt.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
2002-2005 között nálunk játszott, szóval Real nevelésja azt tudtátok, h ki lett matekozva, h aleix vidal barca nevelés?![]()
![]()

de amúgy az hogy Barca nevelés hogy jön ki?

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
piquen meg sem lepődök. egy igazi féreg.
ja azt tudtátok, h ki lett matekozva, h aleix vidal barca nevelés?

szóljon aki meglepődött.
ja azt tudtátok, h ki lett matekozva, h aleix vidal barca nevelés?

szóljon aki meglepődött.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nem tudom mi a szarér kell ilyenkor a gyűlölködéssel foglalkozni..
Mindegy, végülis azt csinál amit akar, ők tripláztak. Mi meg nyelhetjük az anyagot.
Csak azt kérem,hogy az őszi klasszikus előtt játsszák le ezt a videót az öltözőben, főleg CR-nek.
Mindegy, végülis azt csinál amit akar, ők tripláztak. Mi meg nyelhetjük az anyagot.
Csak azt kérem,hogy az őszi klasszikus előtt játsszák le ezt a videót az öltözőben, főleg CR-nek.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
In case Luis Enrique decides not to continue, FC Barcelona see Ajax coach Frank de Boer as a possible option to replace him. [Onda Cero]

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kis sz*rházi, nulla képességű focista.ocsmány, ahogy a többi szurkolója ennek az ocsmány brigádnak.nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=zC0oweE7U4I
Ez lenne az gondolom.
Megjegyzésként még idebökném, Becks a meccs előtt Xavit köszöntötte fel, Pique 3 kupával a kezében köpköd másokra. Az úriember és a patkány.
Beckham előtt meg le a kalappal. De hát látszik, hogy mekkora különbségek is vannak itt....
But he is a good boy...
Ja, amúgy egy kis napi Alves még pluszba, estére:ikarus93 írta:és ezek után csodálkozik meg ki van akadva mindenki, ha CR nyomja a calma calmákat.
Nagyon remélem hogy jövőre a Barca stadionjába fogja lesz*patni katalánékat egy mesterhármassal plusz odatól a pofájukba egy kis calma calmát.
Calma
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ikarus93
Srácok csak én vettem észre azt, hogy köszönhetően a Barca triplának, a Pep féle Barca fanok egyre többen másznak elő a barlangjukból?

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A tegnap is bulizott egyet 
Piqué egy elkényeztetett úrigyerek, szerintem a neveltetésében is volt csorba... talán más bébiszitter kellett volna neki. Vagy szigor és szeretet. Na de elkalandoztam

Piqué egy elkényeztetett úrigyerek, szerintem a neveltetésében is volt csorba... talán más bébiszitter kellett volna neki. Vagy szigor és szeretet. Na de elkalandoztam

"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Henry
- Kedvenc csapatod: FCB
Piqué néha tényleg egy picit idióta tud lenni, nem kellett volna ezt mondania. Az alkoholfogyasztást is abba kéne hagynia, mert ahogy láttam, elég jól állt
OFF:
Egyébként igen, Barcás vagyok, de nem ilyen fosika féle, meg nem is most regeltem be(2013-ban), csak egyáltalán nem szóltam hozzá idáig semmihez... Csak olvastam, passzív fórumozó voltam
Szóval üdv mindenkinek!

OFF:
Egyébként igen, Barcás vagyok, de nem ilyen fosika féle, meg nem is most regeltem be(2013-ban), csak egyáltalán nem szóltam hozzá idáig semmihez... Csak olvastam, passzív fórumozó voltam

Szóval üdv mindenkinek!

Henry - The Legend!
Tetszik vagy sem, a részegség állapotában legtöbbször a(z amúgy elfojtott) tudatalatti tör felszínre.Mattrészeg az emberünk (ma is) szerintem az is beszél jócskán belőle.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerinted néztem azt? :mrgeen:
Hogy válaszoljak: nem hallottam róla.
Hogy válaszoljak: nem hallottam róla.
"And my heart will leave you never."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
az mentség bármire is? tavaly valamelyik játékosunk mondott hasonlót?messideco írta:Mattrészeg az emberünk (ma is) szerintem az is beszél jócskán belőle.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.