AS és Marca már fel is kapta, twitterről nem beszélve, kíváncsi leszek.nmate írta:Az a baj, olyan korcs világban élünk, hogy ez nem zavarja az embereket.![]()
Kíváncsi vagyok lehozza-e bármilyen magyar lap.

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Minden a katalán kisebbségi komplexusukból ered. A vérükben van.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Valami nincs rendben amúgy a taggal, kissé autista szerintem. Ahogy a hálót vagdosta tegnap 30 percen keresztül, az a fanatikus tekintet...ijesztő.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, már videó is van erről a gyökérről. Meg is érdemlik egymást Fostos bácsival meg a többi nyomoronccal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Foglalkozna inkább a csapatával, vagy a teljesítményével, ami amúgy meglepően feljavult idén. De majd ősszel a walesi ágyúnk lecsap.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a baj, olyan korcs világban élünk, hogy ez nem zavarja az embereket.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ünneplésről élőben:
Pique: "Thank you Kevin Roldán (singer who leaked CR7's party pics that started the global criticism). It all started with you."
Ilyenkor azért nem csodálkozom, hogy ilyen szurkolóitok van. (Marca is lehozta, így kicsit kétkedve, de elhiszem, hogy ezt mondta)
Szánalmas szardarab, egy triplázás közben is Céről, Realról beszélni vagy -ra gondolni.
Pique: "Thank you Kevin Roldán (singer who leaked CR7's party pics that started the global criticism). It all started with you."
Ilyenkor azért nem csodálkozom, hogy ilyen szurkolóitok van. (Marca is lehozta, így kicsit kétkedve, de elhiszem, hogy ezt mondta)
Szánalmas szardarab, egy triplázás közben is Céről, Realról beszélni vagy -ra gondolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem akarom tudni mit csinálsz te azzal a babával a fészerben..ziro4vr írta:Kezdem azt érezni hogy nagyobb fanok, mint én. Bár kétlem, hogy nekik van egy életnagyságú, erősen használt babájuk a fészerben...![]()

Hát, mondjuk nekünk se jobb, hogy a lelátón csücsül valaki, és nem játszhat. Persze olyan szempontból igen, hogy nyáron le lehet zavarni a dolgokat, és télen nem kell ezzel vacakolni, de Januárig ki kell húznunk nélkülük, ami Xavi pótlásánál, és Alves utódjánál is elég necces, alternatívák hiányában - bár én Samperben nagyon bízok, de értelmes jobbhátvédünk nem lesz Januárig..Realista24 írta:Fel lettem homályosítva, hát ez igazán nevetséges.
Akárkit leigazolhattok, csatlakozhat is a kerethez, csak pályára nem léphet, hát jól kibactak a klubbalA játékosok szívják csak meg esetleg, akik aláírnak.
sentry írta:Ha már szóba jött Alves![]()

Jó lenne már, ha hivatalos lenne Verratti maradása, és Gündogan érkezése hozzánk, akkor nem kéne ezeket olvasnotok..Realista24 írta:Olyan aranyosak vagytok, amit Gündivel meg Verrattival lenyomtok

Senki ne nézze meg a videót ivás közben.

Nem is erről, hanem a "büntetés"-ről van szó. Mi értelme volt ennek a cirkusznak? Példát akartak vele statuálni, értem én, de azt nem így kell, mert ez a szó szerinti kabaré így. Abba bele se menjünk, hogy a legelső változatai mik voltak a büntetésnek, és miket finomítottak azóta rajta.Az a fél év mit se számít, ha utánna egy Barcába fix kezdő lesz.
Aki a Barcába akar játszani mindenáron az kibírja azt a fél évet.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ikarus93
Realista24 írta:Realista24 írta:De mi az, hogy maradhat a Barcánál és edzhet velük? A Sevilla játékosa, be sem regisztrálhatjátok nem?/quote]
Fel lettem homályosítva, hát ez igazán nevetséges.
Akárkit leigazolhattok, csatlakozhat is a kerethez, csak pályára nem léphet, hát jól kibactak a klubbalA játékosok szívják csak meg esetleg, akik aláírnak.
Az a fél év mit se számít, ha utánna egy Barcába fix kezdő lesz.
Aki a Barcába akar játszani mindenáron az kibírja azt a fél évet.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fel lettem homályosítva, hát ez igazán nevetséges.Realista24 írta:De mi az, hogy maradhat a Barcánál és edzhet velük? A Sevilla játékosa, be sem regisztrálhatjátok nem?
Akárkit leigazolhattok, csatlakozhat is a kerethez, csak pályára nem léphet, hát jól kibactak a klubbal

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Kezdem azt érezni hogy nagyobb fanok, mint én. Bár kétlem, hogy nekik van egy életnagyságú, erősen használt babájuk a fészerben...Realista24 írta: Olyan aranyosak vagytok, amit Gündivel meg Verrattival lenyomtok

Na menj a falloszba....

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De mi az, hogy maradhat a Barcánál és edzhet velük? A Sevilla játékosa, be sem regisztrálhatjátok nem? Vagy most akkor ez mi meg hogy?
Olyan aranyosak vagytok, amit Gündivel meg Verrattival lenyomtokZiro, Gundi meg jon, torodj bele.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Alvest marasztalni akarjuk, de ha eseteg megis megy, akkor a portugal sracot akarjuk elhozni, akirol a kocsogbarcasgyerek amokfutasa elott irtam. Ugyhogy Douglas es Montoya szerintem mennek a nyaron, addig meg Alves tavozasa eseten kihuzzuk az Adriano-Pedro duoval. Max Douglas marad cserenek januarig..
Ziro, Gundi meg jon, torodj bele.
Ziro, Gundi meg jon, torodj bele.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
vidalról pár sevilla meccsen kívül semmit nem tudok, az biztos, hogy igen gyors játékos.
persze az, hogy mennyire jó transzfer, az ár függvénye is, amiről még nem láttam infot.
óriási áldozat lenne tőle az, hogy fél évig bevállalja, hogy nem játszik, de nehéz eldönteni, hogy ez jó lenne vagy rossz.
így a csapattal maradna, gondolom együtt edzhetnének, emberileg és focistaként is megszokná az új csapatot, a csapattársakat, a közeget, ellenben egy kölcsönadás esetén meg folyamatosan játékban lenne.
persze az, hogy mennyire jó transzfer, az ár függvénye is, amiről még nem láttam infot.
óriási áldozat lenne tőle az, hogy fél évig bevállalja, hogy nem játszik, de nehéz eldönteni, hogy ez jó lenne vagy rossz.
így a csapattal maradna, gondolom együtt edzhetnének, emberileg és focistaként is megszokná az új csapatot, a csapattársakat, a közeget, ellenben egy kölcsönadás esetén meg folyamatosan játékban lenne.
- ziro4vr
Elmegyek fosi bácsihoz vagy kihez egy langyi sörözős medencés partira ha az a faszi 3-nál több tétmeccsen pályára lép még a Barcában.cart írta:Vagy Douglas él a lehetőséggel, és kiszorítja a Vidal gyereket, aztán hiába nézelődött fél évet a padon
Drake: és Gündi mit csinálna januárig? Kebabot árul a nou camp mellett?

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Alves elvileg maradni fog,és a Montoya-Douglas duóból az egyik távozik.ziro4vr írta:És addig Montoya vagy a Döglégy játszik azzal a tudattal, hogy január 1-től többet nem látják a gyepet testközelből?
Jövő héten meg bejelentik Gündit,és számunkra vége is az átgazolási szezonnak.

Vagy Douglas él a lehetőséggel, és kiszorítja a Vidal gyereket, aztán hiába nézelődött fél évet a padon

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Inkább Adriano lesz a befutó szerintem. Már, ha Alves megy.