Édes a bosszú DM miatt

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 9:23
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 8., hétfő 9:19
En hamar lezarnam amugy a targyalasokat. 20 millio. Ha tetszik akkor deal, ha nem tetszik akkor tartsak meg, nincs harag. Van 2 kapusunk is, nekunk ugyan nem surgos. Ha nekik sem, akkor nem kell ezt eroltetni... Vannak mas posztok ahova el tudjuk kolteni az euro milliokat.Spanyol és angol lapok is beszámolnak arról, hogy a Manchester United kész “feldühíteni” a Real Madridot. Annak ellenére, hogy De Gea távozni szeretne, és már mindenben megállapodott a Real Madriddal, nem akarják elengedni a játékost. Annak ellenére sem, hogy jövőre így ingyen távozhatna. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 8., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 8., hétfő 0:07
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 8., hétfő 0:02
Igen ő volt az.Reaper's Scythe írta:Sierra írta:A legjobb viszont az volt pár éve egy játékos (az istenért nem találom ki volt az), talán az Atléticohoz szerződött, de még azon a nyáron megvette egy másik csapat.
Szerintem te Demichelisre gondolsz, akit ingyen vettek a Malagától, majd továbbadták a City-nek 5(?) millióért.
Gondoltam hogy lehetséges, különben nem vette volna meg a City, de akkor is milyen vicces, leigazolja az Atlético, ott volt kb 1 hónapot, és aztán ment tovább Manchesterbe.ha nem lép pályára tétmeccsen a "közvetítő" csapatban akkor meglehet csinálni
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 7., vasárnap 23:38
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. június 7., vasárnap 23:33
Sierra írta:A legjobb viszont az volt pár éve egy játékos (az istenért nem találom ki volt az), talán az Atléticohoz szerződött, de még azon a nyáron megvette egy másik csapat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 7., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 7., vasárnap 22:52
Most, hogy mondod, tényleg ez volt Negredoval is. Akkor meg van a masterplan, go Perez, go!Már hogy értve? Mert 2009-ben Negredoval ugyanezt csináltuk, visszavettük és ugye rögtön tovább is passzoltuk a Sevillának.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 7., vasárnap 22:51
Egyébként, szerintem benne van...Realista24 írta: *azt hiszem![]()
Nekem minden megoldás tetszik, csak Real mezben ne lássam többet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 22:48
*azt hiszemSierra írta:Már hogy értve? Mert 2009-ben Negredoval ugyanezt csináltuk, visszavettük és ugye rögtön tovább is passzoltuk a Sevillának.Realista24 írta:Egy átigazolási szezonban azt hiszem nem lehet kétszer csapatot váltani.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 7., vasárnap 22:47
Már hogy értve? Mert 2009-ben Negredoval ugyanezt csináltuk, visszavettük és ugye rögtön tovább is passzoltuk a Sevillának.Realista24 írta:Egy átigazolási szezonban azt hiszem nem lehet kétszer csapatot váltani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 22:44
Egy átigazolási szezonban azt hiszem nem lehet kétszer csapatot váltani.realmadridfan írta:Azt nem lehet, hogy élünk az opcióval 30ért (vagy 35?) és egyből továbbadjuk mondjuk Citynek, Chelseanek vagy valami egyéb madárnak? Szerintem simán fizetnének többet is érte a BL-góljai miatt, pár milla is számít.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 7., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 7., vasárnap 22:32
Kissé erős és kabbeafaszom lenne, ha Casemiro után őt is visszahoznánk egy zseniális pénzügyi tranzakció keretén belül.Realista24 írta:Nem tetszik Morata legutóbbi insta képe és a hozzá kapcsolódó szövegtúl búcsú szagú lett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 22:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 7., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 22:02
A soymadridista szerint 2013 decemberétől tartozik a portugálhoz.Kerlon írta:Transfermarkt szerint nem így van.Realista24 írta:El is felejtettem, hogy DDG ügynöke Mendes.![]()
Meg Varane-é is, bár a hivatalos váltásról nem találtam infót, de most ezt írják, hogy ő az ügynöke.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 7., vasárnap 21:57
Transfermarkt szerint nem így van.Realista24 írta:El is felejtettem, hogy DDG ügynöke Mendes.![]()
Meg Varane-é is, bár a hivatalos váltásról nem találtam infót, de most ezt írják, hogy ő az ügynöke.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 21:45
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem