De az már van és még nézhető is... pedig Uwe Boll.ziro4vr írta:Egy jó Postal film mondjuk jöhet.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 7., vasárnap 20:47
De az már van és még nézhető is... pedig Uwe Boll.ziro4vr írta:Egy jó Postal film mondjuk jöhet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 7., vasárnap 20:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 7., vasárnap 20:44
Nyilván stúdiói szemmel kell nézni a dolgokatziro4vr írta:Jah, pénzügyi potenciál. A könyveket, képregényeket már kizsigerelték, amit tudtak már rebootoltak, most jönnek a játékok.Remy írta:Óriási potenciál van a játékadaptációkban, úgyhogy lassan kezdenek majd rátalálni a stúdiók. Az AC film meg színészileg brutál erős lesz, így szerintem annyira már a filmet se fogják tudni elrontani.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 7., vasárnap 20:41
Egyszerűbb mint gondolkodni új dolgokonziro4vr írta: Jah, pénzügyi potenciál. A könyveket, képregényeket már kizsigerelték, amit tudtak már rebootoltak, most jönnek a játékok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 7., vasárnap 20:39
Jah, pénzügyi potenciál. A könyveket, képregényeket már kizsigerelték, amit tudtak már rebootoltak, most jönnek a játékok.Remy írta:Óriási potenciál van a játékadaptációkban, úgyhogy lassan kezdenek majd rátalálni a stúdiók. Az AC film meg színészileg brutál erős lesz, így szerintem annyira már a filmet se fogják tudni elrontani.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 7., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 7., vasárnap 20:34
Túlságosan jó az AC világa, hogy elrontsák, úgyhogy nagyon szurkolok nekikP. Krisz írta:AC film első promo kép .
Dizájnra a 3. rész ugrik be róla először . A sas pedig már az AC sorozat védjegyévé vált .
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. június 6., szombat 23:27
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 6., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 6., szombat 18:13
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 6., szombat 17:50
HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2015. június 6., szombat 16:16
Szerelemre hangszerelvemessideco írta:Vígjátékokat keresek, aki tud írjon jó sokat, láttam párat már
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 6., szombat 15:09
A nimfomániás 1-2Remy írta:Holtodiglan
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 6., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 6., szombat 15:06
A nő, Két szerető, Csillagainkban a hiba, Egy napDragonhall írta: Tudnátok mondani bnővel nézős jó romantikus filmeket az utóbbi pár évből?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 6., szombat 15:04
Crazy Stupid Love, Think Like a Man ezeket pl. még én is élveztem mikor néztükDragonhall írta:Tudnátok mondani bnővel nézős jó romantikus filmeket az utóbbi pár évből?
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 6., szombat 15:00
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 5., péntek 7:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 4., csütörtök 22:21
Én is basszus.Remy írta:Sierra írta:Ezt nem hiszem el, Angelina Jolie Jon Voight lánya?![]()
Hát besírok, eddig ezt miért nem tudtam?
Tavaly tudtam meg én is. Enyhén kiégtem.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 4., csütörtök 21:52
Sierra írta:Ezt nem hiszem el, Angelina Jolie Jon Voight lánya?![]()
Hát besírok, eddig ezt miért nem tudtam?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem