Konföderációs kupa 2013

Archívum
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 22:35

még annyit tennék hozzá, hogy ( nem mondok nagy újságot) azóta van itt a fórumon ekkora hisztéria Neymar körül, mióta a Barcába ment.
:agree: :agree: :agree: :salute: :salute: :salute:

Mint song........mint thiago.....mint alves.....mint a legtöbb.........a realos ezek szerint ilyen,a miénket szarozza,másét isteníti....

...és én vagyok a problémás? faszomat.....inkább a sok barom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 26., szerda 22:35

"Hernanes jön aki 4 gólt rúgott tahitinek." :lol: :lol: :lol:

Vajon mit cuccol Gundi? :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 22:34

hernanes, aki 4-et lőtt tahitinek :lol: :lol: :lol:
természetesen a brazilról van szó :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. június 26., szerda 22:32

Na ez a Bernard már most többet csinált mint Hulk az egész kupán összesen.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 26., szerda 22:28

R.M.C.F írta:Senkit nem akarok meggyőzni....csak nevetek azokon akiket ezek a szerencsétlen tudatlan speakerek "vezetnek".
Ne aggódj, majd ez is elmúlik. Ha te ülnél a mikrofon előtt, akkor a te szavad lenne a szent. Bár nem tudom, hogy hogyan tud valakit vezetni egy kommentátor... :|

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. június 26., szerda 22:28

pfuh..
ezdeszarmeccs

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 26., szerda 22:23

Ez a Neymar többet van a földön mint a saját lábán :lol: :lol:

Borzasztóan gyengék a csapatok, olyan hibákkal van tele a meccs, amiket megye 2-be is szégyen elkövetni. Két méterre pontosan passzolni, labdát átvenni nem megy. A labdára rácsavarodni, támadásokat megakasztani, ellenfélnek odaadni a labdát az bezzeg igen.

El Tigre

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. június 26., szerda 22:22

nem az , hogy nem isteníted. hanem, hogy amikor csak egy kommentátor elcsöppen tőle egyből tolod a megjegyzéseket.
kit érdekel mit mond a kommentátor? akit ez befolyásol azt úgysem tudod meggyőzni a hozzászólásaiddal. akit meg megtudsz győzni, azt úgyis meggyőzted eddig, nem kell 200x alkalommal is felhánytorgatni a témát.
de a legtöbb embert főleg itt , nem befolyásolja a szpíker, legalább is a magam nevében beszélve.

még annyit tennék hozzá, hogy ( nem mondok nagy újságot) azóta van itt a fórumon ekkora hisztéria Neymar körül, mióta a Barcába ment. Lekéstünk róla, slussz-passz, a következő szezonban lesz bőven alkalom elemezgetni, ez tuti.
De hogy ebben a topikban már 5000x lett leírva, hogy Neymar agyon van hypeolva ... kicsit már unalmas.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 22:19

Azokat se értem, akik tövig nyalják meg azokat se akik lehordják. Gusztustalan, amit a média misztifikál Neymarral, mert a teljesítménye nem zseniális, a statisztikája már nem rossz, de szerintem semmi extra... Jókor volt jó helyen és most 21 évesen ő a 3. legnagyobb sztár a fociban. Bizonyítson az öreg kontinensen aztán lehet tövig nyalni, ha megszorongatja Ronaldo és Messi golyóit... Ja, hogy Messi alá szeretne játszani.... :roll:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 22:16

azt úgysem tudod meggyőzni a hozzászólásaiddal
Senkit nem akarok meggyőzni....csak nevetek azokon akiket ezek a szerencsétlen tudatlan speakerek "vezetnek".

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 26., szerda 22:11

R.M.C.F írta: Mi a baj? Hogy nem istenítem? Kellene?
nem az , hogy nem isteníted. hanem, hogy amikor csak egy kommentátor elcsöppen tőle egyből tolod a megjegyzéseket.
kit érdekel mit mond a kommentátor? akit ez befolyásol azt úgysem tudod meggyőzni a hozzászólásaiddal. akit meg megtudsz győzni, azt úgyis meggyőzted eddig, nem kell 200x alkalommal is felhánytorgatni a témát.
de a legtöbb embert főleg itt , nem befolyásolja a szpíker, legalább is a magam nevében beszélve.
A kp-a továbbra is hulla gyenge........bocs,ne támadjatok ha negatív véleményem van,mert neymar miatt is hülyének néznek,de ez a brazil kp-a kb mint öreganyám.....
igen erről írtam, régebben akkor épp a Neymar témán pörögtetek ugyanitt. csak most Fredre volt kihegyezve a dolog, és a csatárkérdésre.
Sokkal kevesebbszer írtam le,mint a túlistenítő kommentek........azt miért nem számold?
az ilyenek mellett el kell menni... nem egészséges túlsztárolni senkit, de ennek az ellenkezője se.

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. június 26., szerda 22:11

Na, Cavani, gyönyörű akció! :D

Hajrá Uruk!!!!

Vesszetek, Branyilok :vivo:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 22:10

R.M.C.F írta:

Gyerekek.....vége az alemao,redondo,cerezo féle focistáknak........vége....ha robotoztok,akkor azért ezt gondoljátok végig,mert ezt el kell tudni majd fogadni az elkövetkező 10-20 évben......a szupertechnika kora lejárt,azok a focisták már a hattyúdalukat éneklik......vége........kevés ma már....és egyre kevesebb.
Régen kiszínezték a pályát...mert az ellenfél,a többi nem volt rá felkészülve,nem tudta beérni a tudását....de ma már taktikailag,és védekező tudásban is könnyen hatástalanítod,nincs akkora területe,nincs lehetősége felgyorsulni,nincs álló védelem, a védők is egyre ügyesebbek (nem csak kirúgóbekk).....stb......

A jövő...a katonáké....akik mindenben jók,de semmiben sem a legjobbak.....hidd el,övék a jövő.
Ha ez többnyire bekövetkezik, akkor én sportot váltok. :mrgreen:
___Samy___ írta:neymarral az a baj, hogy túlvállalja magát, sokat akar mutatni
sok olyan helyzet volt mikor, ha nem tartogatja a labdát és visszaadja marcelonak, akkor ő egyből tudott volna kiugratni
Engem eddig se győzött meg, de legalább eredményes volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 22:08

Nas írta:
Mi a baj? Hogy nem istenítem? Kellene? Na majd a meccs végén kielemezzük akkor.....hogy tiszta legyen mit csinált.

Csak neked.
Az a baj, hogy ha 100 000x nem írtad le ,hogy egy túlsztárolt szimplán jó játékos akkor egyszer se. Tényleg baromi unalmas.

ps: Ki kérte ,hogy istenítsd?

Sokkal kevesebbszer írtam le,mint a túlistenítő kommentek........azt miért nem számold?

:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 22:05

neymarral az a baj, hogy túlvállalja magát, sokat akar mutatni
sok olyan helyzet volt mikor, ha nem tartogatja a labdát és visszaadja marcelonak, akkor ő egyből tudott volna kiugratni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2013. június 26., szerda 22:04

Mi a baj? Hogy nem istenítem? Kellene? Na majd a meccs végén kielemezzük akkor.....hogy tiszta legyen mit csinált.

Csak neked.
Az a baj, hogy ha 100 000x nem írtad le ,hogy egy túlsztárolt szimplán jó játékos akkor egyszer se. Tényleg baromi unalmas.

ps: Ki kérte ,hogy istenítsd?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 26., szerda 22:03

nem igazán megy neymarnak, de a többi 50 millás támadó sem brillírozik. (cavani,suarez,hulk)
elég nokedli a meccs, ha holnap tovább mennek a spanyolok, továbbra is ők az esélyesek szerintem.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 22:01

kodo írta:lehet, hogy Fred nem egy fulltechnikás csatár, de legalább a kapu előtt róla befele pattan a labda :mrgreen:
van egy év még összekaparni valami csatárt a vb-re, jó lesz ez srácok :zoldsalas:

A kp-a továbbra is hulla gyenge........bocs,ne támadjatok ha negatív véleményem van,mert neymar miatt is hülyének néznek,de ez a brazil kp-a kb mint öreganyám.....

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 21:58

El Tigre írta:
zseni....most mondta a speaker.
nem unod még ? :hmmm:

Csak neked.

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 26., szerda 21:56

___Samy___ írta:hihetetlen, hogy ez a fogalmatlan fred már megint betalál, ráadásul egy ilyen suta mozdulattal :lol:
de kit érdekel, vezetnek a brazilok :zoldsalas:
Nem tudom, hogy az milyen figura, motívum akart lenni, de bejött. :happy:

Vissza: