PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 7., vasárnap 21:10

Sierra írta:Ez igaz, én Vice Cityre emlékszem, ott mennyit baszakodtam 1-1 küldetéssel.
Szerintem a GTA3 volt a legnehezebb. En ott konkret kuldetesekre is emlekszem ahol nem sok kellett hogy kettetorjem a bill-t. Grand Theft Auto pl, ahol idore kellett bizonyos kocsikat ellopni ugy hogy ne torjenek ossze... Aztan egyre konnyebbek lettek minden resszel.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 7., vasárnap 20:59

A hat rablás nem túl hosszú önmagában. Egy GTA 3-hoz képest ez extra rövid játék volt.
De a mellékküldetések sincsenek eltúlozva.
A gyűjtögetés, ami tovább tarthat, semmi más.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 7., vasárnap 20:51

Basszus, ahogy beírtam ide a hsz-t, megcsináltam két missziót és vége a storyline-nak. :lol: Basszus, csak kamilláztam, hogy ennyi volt?! :-( Nem számítottam még rá. :D
Egyébként fura, hogy ez a GTA a többihez képest kifejezetten könnyű lett, volt 1-2 küldetés ami bosszantó, de ettől függetlenül nem túl nehéz.
Ez igaz, én Vice Cityre emlékszem, ott mennyit baszakodtam 1-1 küldetéssel. :ozil:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 7., vasárnap 17:10

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is. :lol: Gyűlölöm őket, olyan nehéz irányítani, ha aprólékos feladatot ad. Egyébként a sivatagban van, mielőtt ellopják az aranyrudakat a bankból, és végül erre a vonatra kell ráejteni őket.

Egyébként fura, hogy ez a GTA a többihez képest kifejezetten könnyű lett, volt 1-2 küldetés ami bosszantó, de ettől függetlenül nem túl nehéz.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én amikor a teherszállítóba kellett belerepülni majd menekülni a vadászok elöl, akkor szoptam rengeteget. Meg mondjuk 1-2 skydivingos mellékküldi elég köcsög, mikor mozgó célpontokra kell ráejtőernyőzni.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 7., vasárnap 17:04

Boky írta:
Sierra írta:GTA V: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De utáltam ezt a missziót, amikor helikopterrel kell elcsórni a mozdonyt meg egy darab szerelvényt. :lol: :lol: Rendesen felbaszott már a végére. Másnak is ilyen nehéz volt? :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én erre konkrétan nem emlékszek, de a helikopteres küldetésektől már jó előre féltem, mint a lépfenétől :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is. :lol: Gyűlölöm őket, olyan nehéz irányítani, ha aprólékos feladatot ad. Egyébként a sivatagban van, mielőtt ellopják az aranyrudakat a bankból, és végül erre a vonatra kell ráejteni őket.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. június 7., vasárnap 17:00

Sierra írta:GTA V: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De utáltam ezt a missziót, amikor helikopterrel kell elcsórni a mozdonyt meg egy darab szerelvényt. :lol: :lol: Rendesen felbaszott már a végére. Másnak is ilyen nehéz volt? :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én erre konkrétan nem emlékszek, de a helikopteres küldetésektől már jó előre féltem, mint a lépfenétől :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 7., vasárnap 16:35

GTA V: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De utáltam ezt a missziót, amikor helikopterrel kell elcsórni a mozdonyt meg egy darab szerelvényt. :lol: :lol: Rendesen felbaszott már a végére. Másnak is ilyen nehéz volt? :D

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 6., szombat 19:44

hamesz írta:
Az 1-2-ben volt tároló a kocsmákban. 3-ban nincs olyan?
Nincs olyan ebben. Legalábbis én még nem találkoztam vele. :) Ha valami gagyi kardok lennének, akkor eldobom nem érdekel. De mivel jók így eladnám őket jó összegért csak még nem találtam olyat, aki megvegye. Addig meg segít a harcban, ha szükséges, mert tényleg jó kis kardok.
Kár, mert én is szeretem felhalmozni a cuccokat, legalábbis az 1-2 alapján...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 6., szombat 19:42

Nincs olyan ebben. Legalábbis én még nem találkoztam vele. :) Ha valami gagyi kardok lennének, akkor eldobom nem érdekel. De mivel jók így eladnám őket jó összegért csak még nem találtam olyat, aki megvegye. Addig meg segít a harcban, ha szükséges, mert tényleg jó kis kardok.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 6., szombat 19:31

hamesz írta:Eldobni el tudom, de nem igazán akarom. Pénzt akarok belőle csinálni mindenképp, de eddig még egy kereskedő se tudta megvenni. Akkor meg inkább legyen nálam és keresek valami nagyobb teherbírású táskát.
Csak szerintem nem a kérdésre válaszoltál? :hmmm:

P. Krisz írta:The Witcher 3
Star Wars easter egg. :mrgreen:
Bírom ezeket az easter egg-eket. :) 1-ben a Dan Brown-os, grálos, da Vinci-kódos volt hatalmas, pláne, hogy épp azt a könyvet olvastam, amikor belebotlottam. 2-ben meg a Gyűrűk urás, amit Iorveth és Geralt közösen lenyomott Philippánál, mint két hülyegyerek. Azon szakadtam. :lol:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 6., szombat 19:07

Az állati bundákat egy kovácsnál szedesd szét . Az nagyon sok helyet foglal . Nsgyobb táskával még nem találkoztam , nekem is 160 az összes teherbírás .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 6., szombat 18:56

Eldobni el tudom, de nem igazán akarom. Pénzt akarok belőle csinálni mindenképp, de eddig még egy kereskedő se tudta megvenni. Akkor meg inkább legyen nálam és keresek valami nagyobb teherbírású táskát.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. június 6., szombat 18:54

Nincs a játékban házad vagy valami, ahol letudod pakolni a cuccokat? Ládába vagy ilyesmi, nem ismerem Witchert, de szokott lenni RPG-kben ilyesmi.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 6., szombat 18:51

Witcher 3: Valaki nem tud egy helyet, ahol lehet nagy teherbírású "táskát" venni. Ott vettem egyet, ahol kopogtatni kell az ajtón és rögtön az ajtó melletti kereskedőnél. Így most 160-at birok el, de már ez is kevésnek bizonyul. Nincs valahol nagyobb? Ráadásul már eladni is alig tudok dolgokat, mert már csak olyan cuccok vannak, amiket a kereskedők képtelenek megfizetni. Ilyen 300-500-ért tudnék eladni egy kardot is, de megvenni se bírják.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 6., szombat 18:46

The Witcher 3
Star Wars easter egg. :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 5., péntek 13:20

FM15 -66% steamen. (bár 12-től ss akkor lehet megkapja a 75%-ot is), most 17 ajró. (b+ a 14-et vettem 40-ért és van benne 38 percem, időt kéne venni. :-( )

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 5., péntek 1:53

Néztem a Batman Arkham Knight gépigényét és hát elég durva... Remélem úgy lesz, mint a Witcher 3, hogy kb low-on kéne futnia és ultrán süvít olyan jól optimalizálták. Ezt várom a Batmantől is. :Đ

Az őszi és téli időszakra tud valaki valami jó játék megjelenést? A szokásos Cod, AC, Far Cry szennyet leszámítva? Egyik se hoz már semmi újat csak "másolás & beillesztés" és engem ezek személy szerint már nem kötnek le. :/

Volcanor
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Volcanor » 2015. június 2., kedd 21:44

hamesz írta:Witcher 3: van egy sikertelen küldetésem, amit nem csináltam meg és érdekelne mi volt a megoldás, mert visszamenni már nem tudok. Amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurafit kellett keresni. Ha jól emlékszem volt 3 helyszín, hogy kutassam át talán a kaszinót meg a rejtekhelyét meg még volt egy. Na a lényeg, hogy a rejtekhelyénél nem tudtam mit kell csinálni. Ha jól emlékszem a föld alatt kellett mászkálni volt egy csomó rácsos ajtó. Kinyírtam ott mindenkit. Kifosztottam mindent, de még mindig aktív volt a küldetés. Aztán találtam egy falat, ami pirosan világított ugye. De semmit nem lehetett vele csinálni. Meg a fal mellett volt egy fáklya a falon az is szintén pirossal világított. Meggyújtottam, de semmi. Gondolom a fal mögött lehetett valami, de sehogy se jutottam be. Jellel se tudtam belökni. Nem is az az illuzió volt, hogy eltűnik. Aztán végül is úgy hagytam kimentem onnan és megnéztem a másik két helyszínt, ami alapján továbbtudtam menni a történetben. Viszont már a rejtekhelyre nem tudtam visszamenni, mert nem jelezte a térkép és fejből nem tudtam hol volt. Na remélem sikerült valamennyire leírnom melyik küldetés is lehetett ez. Aki ott rájött a megoldásra az leírhatná, mert már böki a csőröm mit kellett volna. :mrgreen:
Nekem is ugyanez volt tegnap, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a jobb oldali fáklyával való interakció után kinyílt volna a rejtett ajtó, de nekem csak meggyújtani engedte. Utánaolvastam, néhány játékosnál is ezt adta be valamiért. :/

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 2., kedd 21:28

Életnagyságú Batmobile . B-) :agree:
Hogy híjják?
Bill.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 2., kedd 20:44

wow, újított a steam

http://store.steampowered.com/steam_refunds/

Vissza: