Isco - 22
- Galacticos
Re: Isco - 23
A kiegett silva, a sosem kiemelkedo cazorla es a tulsztarolt "1 naptari evben minden fronton golt szerzo" pedro kezd, o meg padozik.
Nevetseges bazdmeg.
Nevetseges bazdmeg.
- mocsok
a három stílus szerintem nem is kevés.
sőt. robbennek csak a elindulok jobb oldalon, aztán hirtelen befelé és és kapura csavarom módszere van. mégis ha jó formában van nem tudják megállítani.
messinek is a lehajojok a labdára és kurvagyorsan futok vele sok labdaérintéssel és irányváltással dolog az erőssége és sokszor szabálytalanul se tudják megállítani.
isco is van elég kreatív és labdaügyes ahhoz, hogy hiába sejti a védő/kapus hogy mi következik, megoldja.
nem lehet mindenki ronaldinho.
sőt. robbennek csak a elindulok jobb oldalon, aztán hirtelen befelé és és kapura csavarom módszere van. mégis ha jó formában van nem tudják megállítani.
messinek is a lehajojok a labdára és kurvagyorsan futok vele sok labdaérintéssel és irányváltással dolog az erőssége és sokszor szabálytalanul se tudják megállítani.
isco is van elég kreatív és labdaügyes ahhoz, hogy hiába sejti a védő/kapus hogy mi következik, megoldja.
nem lehet mindenki ronaldinho.

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
az biztos hogy rendkívül tehetséges, viszont nagyon kiismerhető:
Itt a top10 gólja... 3 stílusba nyomja
http://www.realmadrid.com/en/fans/video ... p-10-goals
Itt a top10 gólja... 3 stílusba nyomja
http://www.realmadrid.com/en/fans/video ... p-10-goals
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Benitez alatt meglesz a helye elöl, baloson vagy a csatár mögött, James meg jobboson vagy csatár mögött, Benzema meg csatár vagy az mögött...ha Benitez rendszerében sem ott fogják használni ahol a legjobb akkor valakik nagyon vakon vannak.
- ___Samy___
nem tudom volt-e, én csak most találkoztam vele
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ez nem meglepő, többen is mondták nyilvánosan is. Nagy felháborodás lenne, ha elmenne. De nem hiszem, sztem Rafa ragaszkodik a spanyolokhoz, másrészt meg hülye aki elküldi (tán Perez?,mert ő az).___Samy___ írta:Az előbb néztem a Real Madrid Tv-t. Mikor Marcelo benézett a fiatalabb korosztályhoz, akkor az egyik kis srác megkérdezte tőle, hogy ki az a játékos a csapatból, aki a leginkább lenyűgözi, erre ő azt válaszolta, hogy Isco. Szerinte olyan dolgokra képes a labdával, mint senki más. Úgy tapad hozzá a labda, mintha be lenne ragasztózva a cipője.
- ___Samy___
Az előbb néztem a Real Madrid Tv-t. Mikor Marcelo benézett a fiatalabb korosztályhoz, akkor az egyik kis srác megkérdezte tőle, hogy ki az a játékos a csapatból, aki a leginkább lenyűgözi, erre ő azt válaszolta, hogy Isco. Szerinte olyan dolgokra képes a labdával, mint senki más. Úgy tapad hozzá a labda, mintha be lenne ragasztózva a cipője.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha Iscót és Benzit eladjuk, + az a görény Costa fehérbe öltözik, akkor én egy időre lehúzom a rolót.
Tudom, hogy csak pletykák, de akkor is felszabnak, hogy a két kedvencem távozását vizionálják.
Costára meg nem is tudok mit írni, a legellenszenvesebbek között van, ha meglátom a sunyi képét, már ökölbe szorul a kezem, pfejj.
Tudom, hogy csak pletykák, de akkor is felszabnak, hogy a két kedvencem távozását vizionálják.
Costára meg nem is tudok mit írni, a legellenszenvesebbek között van, ha meglátom a sunyi képét, már ökölbe szorul a kezem, pfejj.

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hulye lenne pont a Milanba menni, mikor a City (vagy a Barca.. szia paleszNorbii írta:A Fichajes jelentései szerint, Bee Taechaubol hajlandó lenne kifizetni a Real Madrid csapatának az Iscoért kért 35 millió eurót.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jövőre mi meg hozzuk a Milanból ugyan ennyiért, amiért most Alvest odaengedjük.. :Đ (Ez a Bee tag a Milanos csóka ugye?Norbii írta:A Fichajes jelentései szerint, Bee Taechaubol hajlandó lenne kifizetni a Real Madrid csapatának az Iscoért kért 35 millió eurót.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
A Fichajes jelentései szerint, Bee Taechaubol hajlandó lenne kifizetni a Real Madrid csapatának az Iscoért kért 35 millió eurót.
R.M.C.F., én nem emlékszem rá, hogy a védekezésére panasz lehetett volna lelkesedés terén. Én olyan meccsre nem emlékszem, mikor ő sétálgatott volna, míg más fedezi. Pont a fordítottjára emlékszem, sokszor Marcelo és a hullafáradt Kroos helyett védekezett - az más kérdés, hogy alkatilag Isco ehhez a védekező szerepkörhöz nagyon kevés és nyilván nem tudja úgy ellátni a feladatot, mint egy Makelélé, de a hajtással, alázattal szerintem nem volt gond.R.M.C.F írta:Voltak meccsei több is amikor nagyon visszafogott volt, az tény hogy ellenpéldák is vannak,lehet több is, és összességében nem futott rossz idényt,de volt meccse amikor felháborított hogy másnak kell helyette a saját poziciójában védekeznie, és isco sétált visszafelé.
Szerintem is alázatos (leszámítva az év vége felé tett nyilatkozatát, mikor padra tették, de azt én az ő évének és a helyzetet, körülményeket tekintve elnézem neki, mert baromi csalódott volt és másnap rögtön korrigálta, hogy a "szavait félreértelmezték".)numberone1 írta:+1csabi* írta:rmcf szerintem nála eddig se volt gond az akarással meg az alázattal.
Sokszor csak Isco futott vissza, amikor Kroos es James csak setalt a kp-n. Ennel jobban mar nem lehet alazatosabb.
De megfordítom a kérdést, ha Isco nem alázatos, akkor mi áll mondjuk Bale-re? Vagy akár Ronaldora, mert az az igazság, hogy Isco olyan szerepkört tol a két említett 100millás emberünkkel ellentétben, ami egyáltalán nem az ő stílusa, és mégis megbízhatóan és nagy hajtással játszotta a védekezőbb szerepkört is Isco. Szerintem a James-Kroos-Modric-Isco négyes alázata nem vonható kétségbe, mert mindannyian a csapatérdeknek alárendelődve sokkal védekezőbben játszanak, mint ami feküdne nekik, mi ez, ha nem alázat?

Ehhez képest elől-hátul szent tehenek vannak, akik mozdíthatlanok, bármit is csinálnak. És elől ráadásul a 2 ember még védekezni is baszik (Karimra semmi panasz nem lehet alázat terén megintcsak, kiszolgálja a két dekamillióst és védekezni is többet védekezik, mint ők!)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Voltak meccsei több is amikor nagyon visszafogott volt, az tény hogy ellenpéldák is vannak,lehet több is, és összességében nem futott rossz idényt,de volt meccse amikor felháborított hogy másnak kell helyette a saját poziciójában védekeznie, és isco sétált visszafelé.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szerintem nem volt. Nem volt mindig toppon, de összességében csak a tavasszal volt pár rossz hete.Realista24 írta:Szerintem is volt.csabi* írta:rmcf szerintem nála eddig se volt gond az akarással meg az alázattal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem is volt.csabi* írta:rmcf szerintem nála eddig se volt gond az akarással meg az alázattal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
+1csabi* írta:rmcf szerintem nála eddig se volt gond az akarással meg az alázattal.
Sokszor csak Isco futott vissza, amikor Kroos es James csak setalt a kp-n. Ennel jobban mar nem lehet alazatosabb.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- wZoLee7
Szerintem sem. Úgy kezdte az évet, hogy az egyik legjobb góllövője volt a csapatnak. Aztán amikor hátrébb rendelték, oda ahol előtte sosem játszott, nem tojta össze magát, nem kérte hogy elmehessen. Még akkor sem amikor Bale minden logikát mellőzve kezdett, ő meg a padon csücsült. Hozhat bárkit Perez, ha Iscot eladja, egy életre megutálom.
- wZoLee7
Ennyi, mostmár tudjuk kinek a helyén fog játszaniRealista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=e_3J-WTCLkI