Egyéb bajnokságok
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
Gálamérkőzések így is vannak. Nem lenne a legnézettebb, mert nem lenne tétje, az ilyen lötyögésekre nem sokan kíváncsiak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem azon az egy gálán múlna a játékosok karrierje. Egyrészt jótékonysági eseményként tökéletes lenne, másrészt a világ egyik legnézettebb eseménye lenne. Azért egy Messi - CR párost egy csapatban látni nem lenne rossz.
Egyik csapat mondjuk a FIFA legjobb 11 lenne, a másik meg szavazás útján történne, amit a rajongók hoznának össze.
Egyik csapat mondjuk a FIFA legjobb 11 lenne, a másik meg szavazás útján történne, amit a rajongók hoznának össze.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
Így is sok felesleges meccsük van a sztároknak. Ha nem lenne kötelező, erre sem mennének.
Az ilyen 11-es rúgások, meg labdavezetés gála gyanánt... ezeket te sem gondolod komolyan.
Az meg, hogy átrendezik a BL-csoportkört szerintem jó, mégiscsak bajnokcsapatokról szólt az egész eredetileg.
Az ilyen 11-es rúgások, meg labdavezetés gála gyanánt... ezeket te sem gondolod komolyan.
Az meg, hogy átrendezik a BL-csoportkört szerintem jó, mégiscsak bajnokcsapatokról szólt az egész eredetileg.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tudom, hogy volt már hasonló elképzelés, de én nagyon megnéznék egy all-stars gálát.
Az elképzelésem szerint ez valamikor a szezon vége és az átigazolási piac nyitása előtt lenne. Csakis uefa tagországok csapataiból lennének játékosok. Az alap elképzelés hogy fognék egy térképet és elosztanám északra és délre. Ezután a drukkerek szavaznának arról, hogy melyik játékosok lehetnek ott, a részvétel nem lenne kötelező, aki akarja visszaléphet tőle. A csapatok tagjai összemérnék erejüket 11-es rúgásban, szabadrúgásban, rövid-hosszú sprintekben, labdavezetés, meg hasonlók. A végén meg tolnának egymás ellen egy meccset. Szívesen megnéznék egy ilyent. Hogy a szavazás ne csak szimpátia dolog legyen, és hogy tényleg All Star legyen megszabnék pl egy 25 éves kort, tehát ennél fiatalabbak nem lennének képben. Nem tom...ilyeneken kellene gondolkodni és nem a bl kalapokat átrendezni
Az elképzelésem szerint ez valamikor a szezon vége és az átigazolási piac nyitása előtt lenne. Csakis uefa tagországok csapataiból lennének játékosok. Az alap elképzelés hogy fognék egy térképet és elosztanám északra és délre. Ezután a drukkerek szavaznának arról, hogy melyik játékosok lehetnek ott, a részvétel nem lenne kötelező, aki akarja visszaléphet tőle. A csapatok tagjai összemérnék erejüket 11-es rúgásban, szabadrúgásban, rövid-hosszú sprintekben, labdavezetés, meg hasonlók. A végén meg tolnának egymás ellen egy meccset. Szívesen megnéznék egy ilyent. Hogy a szavazás ne csak szimpátia dolog legyen, és hogy tényleg All Star legyen megszabnék pl egy 25 éves kort, tehát ennél fiatalabbak nem lennének képben. Nem tom...ilyeneken kellene gondolkodni és nem a bl kalapokat átrendezni
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Újabb FIFA-botrány: 5 millió euróval fizették le az íreket,hogy elhallgattassa a szigetlakókat azok után, hogy válogatottjuk egy ordító bírói tévedésnek köszönhetően veszítette el esélyét a világbajnoki szereplésre.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
H-h kint vagyunk az U20-as VB-n? Se franciák, se spanyolok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
- Túl sok volt a botrányból, ebből elég. A szervezetnek már nincs szüksége Blatterre - mondta beszédében Platini. - Ha semmi sem változik, akkor meg kell vizsgálnunk egy esetleges bojkott lehetőségét. Az európai tagszervezetek szavazhatnak arról, induljanak-e a 2018-as világbajnokságon.
Az európai országok nagyjából 90%-a biztos, hogy Blatter ellen szavaz egyébként.
Az európai országok nagyjából 90%-a biztos, hogy Blatter ellen szavaz egyébként.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Az hagyján, de még barcás is...dannen írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... on-2415973
megdöntötte odegaard rekordját egy 14 éves gyerek. komolyan szabnék már valami határt az ilyeneknek, nem normális ez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Állítólag a PSG egy szezonra kölcsönvenné Xavit, ezzel pedig úgy erősíthetné meg csapatát, hogy megkerüli az FFP-t.
Szerintem is a Monaco nyakán marad. Ilyen teljesítményre senki nem fogja megadni neki azt a fizetést, önszántából meg nyilván nem enged belőle...
-
Dragonhall
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Chelsea csak nem olyan hülye, hogy egy ilyen lepukkadt játékost kölcsönvegyen.
Hatalmas fizuja mellé nulla teljesítmény társul. Szerintem marad a Monacoban.
Hatalmas fizuja mellé nulla teljesítmény társul. Szerintem marad a Monacoban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Chelsea.András93 írta:A Monaco 3. lett, így augusztusban selejtezik a BL-főtábláért.
Vajon Falcao hova igazol most? Ugye a MU is BL induló jövőre. Valaki csak megveszi, aki nem.
Vagy valamelyik milánói csapatba, akik 13 részletben plusz selyemsonkában és pizzában rendezik a fizetését.
Nem illik.
- András93
A Monaco 3. lett, így augusztusban selejtezik a BL-főtábláért.
Vajon Falcao hova igazol most? Ugye a MU is BL induló jövőre. Valaki csak megveszi, aki nem.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Mondjuk könnyen vállal be ilyeneket így, hogy Terry már nem a csapattársa.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
csak nehogy jöjjön a bejelentés, miszerint júliusban davidluiz megnősül...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerencsétlennek eddig ennyi öröme volt a foci mellett, mostmár ez sem lesz
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
De szerintem ő úgy gondolja, hogy mostantól számítva
Eddig nyugodtan lehetett...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk én csak felpróbálom a cipőt mielőtt megveszem.
Komolyra fordítva, bár értelmét nem látom, természetesen tiszteletre méltó.
Komolyra fordítva, bár értelmét nem látom, természetesen tiszteletre méltó.