az ilyenek miért nem érzik, hogy saját magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt? ? ? ?

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 7., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. június 7., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. június 7., vasárnap 10:57
A fele nem is Barca szurkoló... hanem mindig az adott legsikeresebb csapat szurkolója. Úgy vélem az igazi drukker a saját csapatával foglalkozik, az ellenféllel meg csak annyira, hogy gratulál nekik és kész. De ezek... szánalom, ami a fácsén is megy.Kerlon írta:Ehhez még hozzátartozik, hogy oltogatják a Juvesokat is. Tudnak minek örülni, aztán csodálkoznak, hogy azt mondjuk, hogy a Barcás szurkolóknál rosszabb nincsen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 7., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 7., vasárnap 10:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 7., vasárnap 10:31
Mert papírforma volt. Én megmondtam, hogy minimum lesz 2 közötte, azért meglepett, hogy csak az utolsó pillanatban jött be a dolog.VanillaSky írta:Egyébként elég eseménytelen végjátékra sikeredett ez a BL végjáték. Persze az egyetlent mi okoztuk az elődöntőben, hogy ki bírtunk esni, de a döntő már unalmas volt, semmi meglepetés, semmi izgalom.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 7., vasárnap 10:30
Realista24 írta:Töröltem a hozzászólást, de erre azért reagálok. Innentől kezdve akkor lehet az összes Barcást egy hsz után kivágom.úgy is visszajövök ahogy azt már 8-10 x meg is tettemTehetetlenek vagytok az ilyen szálkákkal a körmötök alatt!!! :Đ :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 7., vasárnap 10:27
Töröltem a hozzászólást, de erre azért reagálok. Innentől kezdve akkor lehet az összes Barcást egy hsz után kivágom.úgy is visszajövök ahogy azt már 8-10 x meg is tettemTehetetlenek vagytok az ilyen szálkákkal a körmötök alatt!!! :Đ :Đ
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 7., vasárnap 10:20
Attól még, hogy nem fogja megközelíteni, a Barcánál lesz a Messi és Ronaldo utáni korszak legjobbja.R.M.C.F írta:Aki ezt nem látja az menjen el kaparós sorsjegyet árulniCsabi írta:a büdös életben meg se fogja közelíteni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 7., vasárnap 10:18
Abban egyetértek, hogy nem ér 100 milliót. Viszont nekem tetszett a tegnapi játéka. A legtöbb labdát simán megtartotta és meg is verte elég simán a Barca védőit, plusz jól is tette tovább a lasztikat. Ha Verratti nem jön össze, akkor azt sem fogom bánni, ha Pogba jön, csak tényleg ne 100 körüli áron.Anthony írta: nekem nem kellene Pogba, a labdavezetése, a passzai bizonytalanok, ez nem a 100 milliós szint).
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 7., vasárnap 10:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 7., vasárnap 9:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 7., vasárnap 9:37
Nem jóslat az, hanem vélemény.Fosi Bácsi írta:A jóslataid valahogy nem a hozzáértésedről tanúskodnak
Valószínű nem fogja azt mondani Zidane amikor már Neymar ott van nálatok. Jobb lenne utánanézni a dolgoknak mikor mondta ezt, meg miért, nem csak üres szavakat puffogtatni ferdített tényekről.Fosi Bácsi írta:Ezért nem baj ha valahogy nem tudok hinni a jövendöléseidnek ? Ha tényleg Zidane is ezt nyilatkozta akkor szerintem ne várjátok annyira hogy edzőként leüljön a kispadotokra.
HozzászólásSzerző: Fosi Bácsi » 2015. június 7., vasárnap 9:27
A jóslataid valahogy nem a hozzáértésedről tanúskodnakR.M.C.F írta:Aki ezt nem látja az menjen el kaparós sorsjegyet árulni
Re: Kommentáld a híreket
PosztSzerző: R.M.C.F Dátum: 2013. május 4., szombat 19:53
Ja, és jobb, mint Neymar, és szvsz nagyobb karrierje is lesz.
Az egyértelmű hogy neymarnál jobb,ez nem is lehet vita,igazat is adok zidanenak,messi és ronaldohoz CSAK bale mérhető......
A faszi alulértékelt,itt a fórumon biztosan, a vadló jelenleg egy nagyon nagy vétel.....iszonyat mi lakozik benne......és ha visszanézzük,hogy folyamatosan fejlődött,megtörés nélkül....akkor gondolhatjuk,hogy még tovább tart a fejlődése,és ez a lényeg.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. június 7., vasárnap 2:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 7., vasárnap 1:42
Aki ezt nem látja az menjen el kaparós sorsjegyet árulniCsabi írta:a büdös életben meg se fogja közelíteni.Sierra írta:Ott lesz Neymar helyette egy jó pár évig.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. június 7., vasárnap 1:22
Amíg az igazolásainknál a sportszakmai szempontok csak másodlagosak, addig nem kell meglepődni, hogy egy komoly ember kiválása gallyra vágja a szezonunkat.mikor leszünk mi ennyire egyben?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 7., vasárnap 1:17
Én nagyon jónak tartom Neymart, de nincs akkora világklasszis, mint Messi. Nem tud olyan meghatározó lenni soha.Sierra írta:Ott lesz Neymar helyette egy jó pár évig.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 7., vasárnap 1:16
a büdös életben meg se fogja közelíteni.Sierra írta:Ott lesz Neymar helyette egy jó pár évig.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. június 7., vasárnap 1:11
Na meg amivel évek óta előrébb járnak az egy adott koncepció, amit mi elég sűrűn elképzelés és mindenféle következetesség nélkül váltogatunk.Amíg Messi ott van plusz aládolgozik egy top3-as keret, addig dominálni fognak.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem