Hagyd, remenytelen barmilyen mas allaspontot megvedeni ezen a forumon. Perez a satan, mindenert o a felelos.nmate írta:Azért ez nem így van.

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 7., vasárnap 0:43
Hagyd, remenytelen barmilyen mas allaspontot megvedeni ezen a forumon. Perez a satan, mindenert o a felelos.nmate írta:Azért ez nem így van.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. június 7., vasárnap 0:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 7., vasárnap 0:23
Azért ez nem így van.Kerlon írta:100%-ban Perez, ő hozta ide
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 7., vasárnap 0:21
100%-ban Perez, ő hozta idenmate írta:De erről csak kis részben tehet. Részben Perez, részben Carlo.Demes írta:Emberhátrány volt kb minden meccsen. Gondolj bele mi lett volna idén ha helyette van egy hasznos játékos a csapatban.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 6., szombat 23:53
Vagy a madridisták a fejétRealista24 írta:Az egy dolog, hogy a szakmai stáb nem volt a toppon, de azért megszakadhatott volna a mezért. Na mindegy. Ennek már vége, nézzünk előre. Jövőre szétrúgja a szögletzászlót Milánóban.De erről csak kis részben tehet. Részben Perez, részben Carlo.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 6., szombat 23:52
Az egy dolog, hogy a szakmai stáb nem volt a toppon, de azért megszakadhatott volna a mezért. Na mindegy. Ennek már vége, nézzünk előre. Jövőre szétrúgja a szögletzászlót Milánóban.De erről csak kis részben tehet. Részben Perez, részben Carlo.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 6., szombat 23:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 23:51
De erről csak kis részben tehet. Részben Perez, részben Carlo.Demes írta:Emberhátrány volt kb minden meccsen. Gondolj bele mi lett volna idén ha helyette van egy hasznos játékos a csapatban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 6., szombat 23:50
Hát ezektől a "te vagy a Real jövője" dumáktól nem hinném hogy kisebb lesz az arca.nmate írta: Kíváncsi vagyok mi lesz vele ősszel. Flegmázik tovább, vagy tényleg kapcsol, hogy bazmeg ez nem jó.
HozzászólásSzerző: Demes » 2015. június 6., szombat 23:50
Annyira csak nem szar ha még mindig itt vagy.petiamadridista írta: a világ legfosabb dolga madridistának lenni az elmúlt 10 évben.
Emberhátrány volt kb minden meccsen. Gondolj bele mi lett volna idén ha helyette van egy hasznos játékos a csapatban.Mérges vagyok Balere én is, el is adnám a 'cibe, de - tiszteletben tartva természetesen a véleményeteket ziroval - nem hinném, hogy az ő nyakába kéne ezt varrni.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 6., szombat 23:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 23:47
Mérges vagyok Balere én is, el is adnám a 'cibe, de - tiszteletben tartva természetesen a véleményeteket ziroval - nem hinném, hogy az ő nyakába kéne ezt varrni.Realista24 írta:Áh, egy szó: Bale.
Tetszik vagy sem, ennyin múlott. szerintem.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. június 6., szombat 23:46
ha ezt csak így eldönthetném, akkor nem lennék szurkoló, hanem csak valami divatmajom, csakhogy én szerelmes vagyok a Real MadribaAkkor ne legyél. Vagy ne itt.
Én nem írtam oda, hogy szerintem, de akkor most javítom, hogy szerintem meg nem Bale volt a különbség.Odaírtam szerintem. De gondolom, ha 40 centiről befejeli üres kapuba, akkor más a véleményed neked is.
Miért hogy állsz hozzám?Ez meg...., ezentúl legalább tudom, hogy állok hozzád.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 6., szombat 23:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 6., szombat 23:45
Ez meg...., ezentúl legalább tudom, hogy állok hozzád.a világ legfosabb dolga madridistának lenni az elmúlt 10 évben.
HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. június 6., szombat 23:45
nekem van egy ismerősöm,tavaly Realos profilkép,borítókép kiírások stb.Azt hittem nagy Realos,még az állapotom alá is kommentált,hogy mennyire várta már ezt a bl győzelmet.Erre most látom kiírta,hogy hajrá barca,meg a borítóképén is a teljes barca csapat volt.ezek mit érezhetnek?Face nekem ennyi volt, kiakad a divat mutató
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 6., szombat 23:43
Odaírtam szerintem. De gondolom, ha 40 centiről befejeli üres kapuba, akkor más a véleményed neked is.ugyanmár.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 6., szombat 23:43
petiamadridista írta: röviden:
a világ legfosabb dolga madridistának lenni az elmúlt 10 évben.
végre nagy nehezen megnyerjük a BL-t, erre a következő évben behúzza a Barca..
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. június 6., szombat 23:42
ugyanmár.Áh, egy szó: Bale.
Tetszik vagy sem, ennyin múlott. szerintem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 6., szombat 23:42
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem