szerk.: HOZZUKVISSZA

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 6., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. június 6., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: kodo » 2015. június 6., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 21:59
Focihoz azért van sütnivalója, persze nem egy Modric.sonic írta:Egy kis agy sem art.
Nem. De hogy jön ez ide?Kerlon írta:Egy kérdés: szerinted, ha Kroos vagy Modric kidőlne, akkor ő tudná őket megfelelően pótolni? Mert szerintem nem, viszont Verratti igen. És a kis gyerek a komoly meccseken rendre jól játszott eddig.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 6., szombat 21:58
Egy kérdés: szerinted, ha Kroos vagy Modric kidőlne, akkor ő tudná őket megfelelően pótolni? Mert szerintem nem, viszont Verratti igen. És a kis gyerek a komoly meccseken rendre jól játszott eddig.nmate írta:Nem is kell mindenkinek ilyennek lennie.M1Ö írta:Viszont a játékán látszik, hogy soha nem lesz olyan típusú, hogy majd megdöglik a pályán és mindent megtesz a mezért.
Tehetséges, jó fizikummal. Jó ütemérzéke van. Hosszú lábak, mégse birodalmi lépegető sebességben közlekedik. Kis területen jól tartja meg. Passzkészség rendben bár nem kiemelkedő. A lövője átlag feletti.
Mi kell még?
Hoppá, ez meglepett, hogy kihagyták.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 6., szombat 21:57
Ezekkel nem tudok vitatkozni, így van.nmate írta:Nem is kell mindenkinek ilyennek lennie.
Tehetséges, jó fizikummal. Jó ütemérzéke van. Hosszú lábak, mégse birodalmi lépegető sebességben közlekedik. Kis területen jól tartja meg. Passzkészség rendben bár nem kiemelkedő. A lövője átlag feletti.
Mi kell még?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 6., szombat 21:57
Egy kis agy sem art.nmate írta:Nem is kell mindenkinek ilyennek lennie.
Mi kell még?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 21:52
Nem is kell mindenkinek ilyennek lennie.M1Ö írta:Viszont a játékán látszik, hogy soha nem lesz olyan típusú, hogy majd megdöglik a pályán és mindent megtesz a mezért.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 6., szombat 21:48
Nincs vele különösebb bajom, mert tényleg thetséges, viszont nem annyira, mint amennyire be van állítva. Mondjuk a posztján per pill nem sok tehetség van, így érthető. Viszont a játékán látszik, hogy soha nem lesz olyan típusú, hogy majd megdöglik a pályán és mindent megtesz a mezért.nmate írta:Ez alapján nem lehet megítélni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 6., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. június 6., szombat 21:47
Még ha így is van, a foci iránt ettől még lehet alázatos és én ezt is látom rajta a pályán.L.Miki írta:A kisugárzása mindent elmond... legalábbis nekem ez jön le a srácról.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 6., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. június 6., szombat 21:42
Nem kell beszélni vele ahhoz, hogy lássa az ember azt, hogy nem sok alázat szorult a srácba. A kisugárzása mindent elmond... legalábbis nekem ez jön le a srácról.nmate írta:Ezt honnan tudod? Beszéltél vele?L.Miki írta:Csak nem tudja, hogy mi az az alázat... az a baj.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2015. június 6., szombat 21:39
Hat igen, mert fegyelmezetlen es nem tud vedekezni.András93 írta:Ezt a Pogbát sem láttam még fontos meccsen annyira perfektül játszani, hogy 100 milliók repkedjenek érte...
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 21:38
Ezt honnan tudod? Beszéltél vele?L.Miki írta:Csak nem tudja, hogy mi az az alázat... az a baj.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. június 6., szombat 21:37
Csak nem tudja, hogy mi az az alázat... az a baj.nmate írta:Annyit egyelőre nem ér. Nagyon nyers még, de jól tartja meg, üresbe jól húzza be. Sokat kell még játszania, alázatosan és kurva jó lesz.András93 írta:Ezt a Pogbát sem láttam még fontos meccsen annyira perfektül játszani, hogy 100 milliók repkedjenek érte...
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 21:36
Annyit egyelőre nem ér. Nagyon nyers még, de jól tartja meg, üresbe jól húzza be. Sokat kell még játszania, alázatosan és kurva jó lesz.András93 írta:Ezt a Pogbát sem láttam még fontos meccsen annyira perfektül játszani, hogy 100 milliók repkedjenek érte...
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 6., szombat 21:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 21:32
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem