Rühelltem mindkét válogatottat, amúgy semmi extra.numberone1 írta:A Franciak nyertek ezzel mi volt a gond?

Real Madrid vs. Barcelona
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A Franciak nyertek ezzel mi volt a gond?nmate írta:
Amúgy sanszosan nem nézem a meccset sem.Ez a finálé legalább akkora szenvedés a lelkemnek, mint a 2000-es EB döntő. Barca focija miatt valszeg megérné meglesni, ha megy az első triónak remekül zsugáznak, el kell ismerni. De valamilyen szinten az meg fáj a szívemnek. Szóval ja.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Nem szeretem a whoscored oldalt, de itt le van írva, hogy hány meccset játszott az egyes posztokon.palesz77 írta:Játszik azt is elég sűrűn a Sevillaban, szóval ezzel nincs gond, nem mi akarjuk csak átnevelni. De nem tudom, hogy mennyire hozza jól a posztot - igazából semmit nem tudok róla, szóvl ez nem meglepő..pheco írta:Én konkrétan úgy emlékszem, hogy ellenünk meg szerintem az EL döntőben is jobb szélső támadót játszott. Ő nevét hallottam ellenünk is a legtöbbet, amikor a Sevilla támadott. Szóval nem tudom mennyire válna be védőként.
Hát nem a védekezés szerintem a fő feladata...
Kövezzetek meg, de én azt érzem, hogy ma 3-0ra simán nyer a Barca a döntőben.
Sokkal jobb csapat, minta Juve, nincs sérült, eltiltott, együtt a csapat. És sajnos tapasztalhattuk a klasszikusokon, hogy nekik nem kell 3-4 helyzet, hogy berúgjanak egy gólt... a Juve meg küzdhet emberfeletti mód, csak akkor van valami kis esélye, ha korai 11es vagy piros lapot sújtja a katalánokat. Én így látom, és nem sz_pkodom őket, de mi nagyon elbalf_szkodtuk a Juve ellen, és ezért vannak ők ott, és nem mi...

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Játszik azt is elég sűrűn a Sevillaban, szóval ezzel nincs gond, nem mi akarjuk csak átnevelni. De nem tudom, hogy mennyire hozza jól a posztot - igazából semmit nem tudok róla, szóvl ez nem meglepő..pheco írta:Én konkrétan úgy emlékszem, hogy ellenünk meg szerintem az EL döntőben is jobb szélső támadót játszott. Ő nevét hallottam ellenünk is a legtöbbet, amikor a Sevilla támadott. Szóval nem tudom mennyire válna be védőként.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én konkrétan úgy emlékszem, hogy ellenünk meg szerintem az EL döntőben is jobb szélső támadót játszott. Ő nevét hallottam ellenünk is a legtöbbet, amikor a Sevilla támadott. Szóval nem tudom mennyire válna be védőként.palesz77 írta: Közben elvileg Aleix Vidal lesz az új jobbhátvédünk, hát kíváncsi leszek - forrás a barcastuff twitter, nekik meg a Sport. Alapvetően az a legfőbb bajom vele - azon kívül, hogy nem ismerem a játékát -, hogy nem is hátvédként kezdte elvileg, Sevillaban sem azt játszik mindig, szóval kicsit érdekes. De onnan az utóbbi időben csak jó vásárokat csináltunk, szóval bizakodó vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha eldönti ezt is, tuti visszaveszitek 30-ért, ezt szeretnéd?pheco írta:Szóval hajrá Juve, hajrá Morata!

Közben elvileg Aleix Vidal lesz az új jobbhátvédünk, hát kíváncsi leszek - forrás a barcastuff twitter, nekik meg a Sport. Alapvetően az a legfőbb bajom vele - azon kívül, hogy nem ismerem a játékát -, hogy nem is hátvédként kezdte elvileg, Sevillaban sem azt játszik mindig, szóval kicsit érdekes. De onnan az utóbbi időben csak jó vásárokat csináltunk, szóval bizakodó vagyok.
- ateeemadrid
Ezzel mondjuk óvatosan, ha mondjuk eldöntené a BL döntőt Perez elkattan azt még visszahozza a nyakunkra egy laza 50 millióért.hajrá Morata!

- pheco
Igazából azért nem tudok a Barcának szorítani, mert elkorcsosult kurva világ van, ahol a Barca sikere egyenlő a Real bukásával és a cikkek fele azzal foglalkozik, hogy haha Messi nyert, Ronaldo nem. Plusz ugye tudjuk, hogy megjelennek a kárörvendő korcsok is, mint a tegnapi kisdivatbarcásszarházi. Szóval hajrá Juve, hajrá Morata!

- nmate
Én inkább abbahagyok a focizással, foci nézéssel, fociról beszélgetéssel mindennel, minthogy egy percig is szorítsak a Juve sikerért. Amit a negyeddöntőben leműveltek, azt nem kell kommentálni. Tipikus mákos, csaló banda. A hazai "teljesítményüket" meg gondolom említenem sem kell, abból a sok scudettoból a negyede jó ha nem bundázással lett meg, ebben biztos vagyok.
Amúgy sanszosan nem nézem a meccset sem.
Ez a finálé legalább akkora szenvedés a lelkemnek, mint a 2000-es EB döntő. Barca focija miatt valszeg megérné meglesni, ha megy az első triónak remekül zsugáznak, el kell ismerni. De valamilyen szinten az meg fáj a szívemnek. Szóval ja.
Amúgy sanszosan nem nézem a meccset sem.

- pheco
Volt pár meccs ami előtt azt mondtam, hogy nem drukkolok senkinek vagy inkább a Barcának. 2000-es évek közepén a Milan és Chelsea ellen volt ilyen(ugyanígy voltam az utóbbi években is ezekkel a párosításokkal), aztán 90 perce akkora Milan és Chelsea drukker lettem... Tavaly is simán tudtam az Atleticonak drukkolni ellenük, a Bayernt is "megszeretem" 90 percig, ha a Barca ellen játszik. Szóval ma simán tudok a Juvénak drukkolni, bár szinte semmi esélyt nem adok nekik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
TheKingSlayer írta:Ősrégi tétel: hajrá Barcelona és a Real aktuális ellenfele, nálatok meg fordítva, nincs ezzel baj.
A Real játékosoknak csakis a válogatottban tudok drukkolni, valahogy ott más a szitu, más dimenziót kap a dolog.
Mellesleg fura is lenne az elképzelt szitu, hogy egy Barcának szorító Real drukkerrel összepacsizunk Messi gólja után....brrrrr :-)
Most ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ugrándozom ha a barca gólt szerez.....egy számomra érzelmileg független meccs, és a juvét eléggé utálom, igy inkább a kevésbé nem szimpibb felé tartok.....

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az olaszok ebben a stadionban már nyertek. akkor sem ők voltak az esélyesek.
Nagyon rafináltak, egyáltalán nem tartom őket esélytelennek, sőt..
Nagyon rafináltak, egyáltalán nem tartom őket esélytelennek, sőt..
- ateeemadrid
Én csatlakozom a Barca-ellenes táborhoz, elképzelni sem tudom, hogy a katalánoknak szorítsak. Az egyetlen párosítás ahol nem drukkolnék a katalánok ellenfelének az egy jó kis Atletico Barca, de minden más csapat közelebb áll hozzám mint a Barca. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy a Bayern vagy esetleg a Juve bármilyen szinten is szimpatikus lenne számomra.
Na szóval, ma hajrá Juve, habár kb. semmi esélyt nem látok a győzelmükre.
Na szóval, ma hajrá Juve, habár kb. semmi esélyt nem látok a győzelmükre.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nehéz dolog ez...ennél csak az lenne rosszabb ha a négy között lenne egy Barca, Juve, Bayern, MU

azt hittem csak én szurkolok annak, hogy dőljön össze a stadion ma estenmate írta:Mondjuk én igazából más dolognak szurkolok, de olyat ide nem lehet leírni![]()

akkor csak a Bayern maradna a szívemcsücskében.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ősrégi tétel: hajrá Barcelona és a Real aktuális ellenfele, nálatok meg fordítva, nincs ezzel baj.
A Real játékosoknak csakis a válogatottban tudok drukkolni, valahogy ott más a szitu, más dimenziót kap a dolog.
Mellesleg fura is lenne az elképzelt szitu, hogy egy Barcának szorító Real drukkerrel összepacsizunk Messi gólja után....brrrrr :-)
- nmate
Mondjuk én igazából más dolognak szurkolok, de olyat ide nem lehet leírni 

Amúgy megint több aranylabdája lesz, mint VB góljaHolnap, h kinek szoritok....valszeg egyiknek sem, de ha Barca behuzza megerdemlik a dicseretet. Messi is ha triplaz, plusz a Copa, akkor nem is kerdes, h megerdemli az otodiket.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. június 6., szombat 9:14-kor.
vegre vkiRealista24 írta: Számomra ez valahol a "normális". Egész évben fikázzuk a másik csapatot, szidjuk őket mert csalnak, fetrengenek, bírózunk, eltiltanánk őket mindenért (és fordítva is persze). Számomra mókás lenne, ha ezek után nekik szorítanék.

evek ota ezt mondom.
h tud egy madrid szurkoko a barcelonanak szoritani egy bl dontoben??
erre regebben jottek ilyen valaszok, h mert spanyolorszag es az akkor milyen jo mar.. kinek jo? ok amugy is kataloniat hirdetik. meg ahh, nemistudom meg mi szoktak menni. de komolyan en belegobdolni sem tudok h drukkoljak nekik barmilyen meccsen, nem plane egy bl donton.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Számomra ez valahol a "normális". Egész évben fikázzuk a másik csapatot, szidjuk őket mert csalnak, fetrengenek, bírózunk, eltiltanánk őket mindenért (és fordítva is persze). Számomra mókás lenne, ha ezek után nekik szorítanék.TheKingSlayer írta:Érthető és vice versa igaz :-)Realista24 írta: Ezzel nincs gond, de lehánynám magam, ha a Barcának szurkolnék. E van
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Érthető és vice versa igaz :-)Realista24 írta: Ezzel nincs gond, de lehánynám magam, ha a Barcának szurkolnék. E van