CR már ki volt próbálva középen és nem vált be. CR-nek szemmel láthatóan a szélen a helye!
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 6., szombat 2:09
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 6., szombat 1:11
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 6., szombat 1:10
Azert kicsit mas stilus a ketto. Nekunk mas tipusu kell oda kozepre...meg mindig azt mondom, h a legnagyobb balgasag lenne elboltolni Benzit. Probaljuk ki CR-t kozepen, ha nem valik be meg mindig lesz egy Benzi aki azert nem uj ebben a csapatban.dannen írta:aubameyang egy sterling másolat szerintem, csak olcsóbb lenne valszeg
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 5., péntek 23:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 5., péntek 22:26
ziro4vr írta:Szeretlek.Realista24 írta:Aubameyangról volt pletyka tegnap vagy ma egyébként.Nagyon illene ide, szélen is jó, középen is, padon sem sírna szerintem. Lendületes, kapura is veszélyes fazon és végre betörhetnénk a gaboni piacra is...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 5., péntek 22:23
Szeretlek.Realista24 írta:Aubameyangról volt pletyka tegnap vagy ma egyébként.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 5., péntek 22:23
ziro4vr írta:Verratti és Aubameyang.R.M.C.F írta: Két komoly igazolás kell,egy jó kpás és egy jó támadó. Ennyi.![]()
És ne menjen el Benzema semmiképp, de Isco se. Bevétel majd lesz az eladott bale-s hajráfokból.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 22:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 22:21
Na ja, díjaznám, ha maradna, mert a jövő évi mezemen is az ő neve lesz, ha itt van, ha nemÉs ne menjen el Benzema semmiképp
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 5., péntek 22:19
Verratti és Aubameyang.R.M.C.F írta: Két komoly igazolás kell,egy jó kpás és egy jó támadó. Ennyi.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 5., péntek 22:16
Realista24 írta:Kapusok adottak.Egy ekkora klub látókörében sok játékosnak kell benne lennie.....nem értem miért jó ha kizárnak sok opciót egy korai igazolással,sok lehetőség adott,itt a nyár,bárki elmehet,bárki nem tetszhet az edzőnek,szóval....ez érdekes döntés mindenesetre.
Végelem adott.
Középre Verratti vagy Pogba vagy mind a kettő.
Előre talán egy igazi center, bár szerintem előre nem fogunk igazolni, függ a középre érkezők számától és árától.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 22:14
Kapusok adottak.Egy ekkora klub látókörében sok játékosnak kell benne lennie.....nem értem miért jó ha kizárnak sok opciót egy korai igazolással,sok lehetőség adott,itt a nyár,bárki elmehet,bárki nem tetszhet az edzőnek,szóval....ez érdekes döntés mindenesetre.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 22:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 5., péntek 22:11
Egy ekkora klub látókörében sok játékosnak kell benne lennie.....nem értem miért jó ha kizárnak sok opciót egy korai igazolással,sok lehetőség adott,itt a nyár,bárki elmehet,bárki nem tetszhet az edzőnek,szóval....ez érdekes döntés mindenesetre.Realista24 írta:Szinte biztos vagyok benne.De ez sok lehetőséget bezár....ezek szerint már konkrét elképzeléseik vannak a teljes keretről?
Te mire gondolsz?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 22:07
Szinte biztos vagyok benne.De ez sok lehetőséget bezár....ezek szerint már konkrét elképzeléseik vannak a teljes keretről?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 5., péntek 22:04
Realista24 írta:Ahogy Chicha volt idén.R.M.C.F írta:Oké,de non eus mint pihentető csere? Az hogyan?
Casemiro, Danilo és James. Ők hárman lesznek gondolom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 21:58
Ahogy Chicha volt idén.R.M.C.F írta:Oké,de non eus mint pihentető csere? Az hogyan?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 5., péntek 21:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 21:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 5., péntek 21:47
Akkor viszont nem ertem miert vasaroltuk vissza. A Porto megvette volna 15 millioert, amivel osszessegeben 10.5 millios pluszban jottunk volna ki. Jelenleg 22.5 millioert kene eladni ahhoz, hogy meglegyen a 10.5 millios profit. Ennyit meg nem hinnem, hogy barki is adna erte.R.M.C.F írta:Casemiro egész évben játszott,nem kövér mint nálunk,és formában is van,de akkor sem egy modric,és nem egy kroos,senki sem ájulhat el tőle,max csere lehet,és ott sem fog semmit sem dobni a csapaton,max pihentető csere....már ha marad,de azt kétlem,szerintem azért veszik vissza hogy eladják....
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem