+atma, muKerlon írta:ha van csapat, akiket egy formán ki nem állhatok az a barca-juve-bayern trió, szóval veszek egy mély levegőt és nem érdekel, ohgy a barca simán fog nyerni
Ja meg még egy Evra-Suarez fight mehet tőlem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 5., péntek 21:41
+atma, muKerlon írta:ha van csapat, akiket egy formán ki nem állhatok az a barca-juve-bayern trió, szóval veszek egy mély levegőt és nem érdekel, ohgy a barca simán fog nyerni
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 5., péntek 21:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 21:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 5., péntek 21:37
+1R.M.C.F írta:szóval,én a barcának drukkolok,a juvét nem szeretem,egy csaló csapat,akik mindig is próbálkoztak mindennel ami nem korrekt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 5., péntek 21:35
Valahogy így. Meg is teszem holnap a barcát.Realista24 írta:Engem nem érdekel, hogy hogyan és miként, de a Juve győzzön. Felőlem lehet 90/120 perc antifoci is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 21:34
HozzászólásSzerző: Nas » 2015. június 5., péntek 21:32
Én is a Barcanak szorítok majd. Jobb a focijuk és spanyolok.Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 5., péntek 21:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 21:28
Én nem tudom eldönteni. Leginkább egy jó focinak szurkolok, de inkább nyerje meg spanyol, mint más. Megkel mutatni a világnak hol játszák a focit, mert h a pl-ben nem az beton.DinhoL írta:Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 5., péntek 21:24
Tök jó.R.M.C.F írta: Annak ellenére hogy a riválisnak drukkolok,nekem senki se arcoljon,hogy mekkora ász a barca,meg minden idők legjobbja,meg ők a különlegesek,a saját nevelések,mert akkor vissza fogom dobni a szart.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 5., péntek 21:20
Lattad is vagy csak olvastal rola?.....ezt most nem rosszbol.DinhoL írta:Ahogy közeledünk a holnap estéhez egyre inkább felrémlik bennem az a bizonyos '94-es BL döntő. Ugyanez volt a szituáció, a felvezetés szinte egészen..Az a nap egy rémálom volt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 5., péntek 21:19
DinhoL írta:Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 5., péntek 21:13
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. június 5., péntek 21:08
Akármennyire is kemény dió a Juve, a Barca csatársora fénykorát éli, Suarez, Neymar és Messi... lesz ott olyan fejfájás az olaszok részéről, hogy csak na... persze nincs lehetetlen, de a Barcának dukál a meccs. Reménykedem természetesen inkább a zebrák sikerében, mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok.TheKingSlayer írta:Ha.... a Juve kemény dió lesz, a döntő meg egy meccs, ahol bármi lehet.csabi87 írta:Fjfúúú gyerekek mi lesz itt,ha megnyeri ezek holnap.![]()
Tiszta szánalom...
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 5., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 21:05
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 5., péntek 21:03
Ha.... a Juve kemény dió lesz, a döntő meg egy meccs, ahol bármi lehet.csabi87 írta:Fjfúúú gyerekek mi lesz itt,ha megnyeri ezek holnap.![]()
Tiszta szánalom...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. június 5., péntek 20:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 5., péntek 20:49
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 5., péntek 20:31

Jelenlévő fórumozók: 47 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem