Én is a Barcanak szorítok majd. Jobb a focijuk és spanyolok.Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..

Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Legyen izgalmas, fordulatos meccs annyit szeretnék csak. Nem juve passzivitást és bekkelést akarok nézni végig.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én nem tudom eldönteni. Leginkább egy jó focinak szurkolok, de inkább nyerje meg spanyol, mint más. Megkel mutatni a világnak hol játszák a focit, mert h a pl-ben nem az beton.DinhoL írta:Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Tök jó.R.M.C.F írta: Annak ellenére hogy a riválisnak drukkolok,nekem senki se arcoljon,hogy mekkora ász a barca,meg minden idők legjobbja,meg ők a különlegesek,a saját nevelések,mert akkor vissza fogom dobni a szart.

Som i Serem!
6oat
6oat
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lattad is vagy csak olvastal rola?.....ezt most nem rosszbol.DinhoL írta:Ahogy közeledünk a holnap estéhez egyre inkább felrémlik bennem az a bizonyos '94-es BL döntő. Ugyanez volt a szituáció, a felvezetés szinte egészen..Az a nap egy rémálom volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
DinhoL írta:Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..
Engem meghívtak egy egységbe nézni,rengeteg ember lesz,italosan....én mondjuk nem szoktam inni.....de majd felveszem a stilust/ritmust.....szóval,én a barcának drukkolok,a juvét nem szeretem,egy csaló csapat,akik mindig is próbálkoztak mindennel ami nem korrekt.
Annak ellenére hogy a riválisnak drukkolok,nekem senki se arcoljon,hogy mekkora ász a barca,meg minden idők legjobbja,meg ők a különlegesek,a saját nevelések,mert akkor vissza fogom dobni a szart.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- DinhoL
Ahogy közeledünk a holnap estéhez egyre inkább felrémlik bennem az a bizonyos '94-es BL döntő. Ugyanez volt a szituáció, a felvezetés szinte egészen..Az a nap egy rémálom volt.

Som i Serem!
6oat
6oat
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akármennyire is kemény dió a Juve, a Barca csatársora fénykorát éli, Suarez, Neymar és Messi... lesz ott olyan fejfájás az olaszok részéről, hogy csak na... persze nincs lehetetlen, de a Barcának dukál a meccs. Reménykedem természetesen inkább a zebrák sikerében, mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok.TheKingSlayer írta:Ha.... a Juve kemény dió lesz, a döntő meg egy meccs, ahol bármi lehet.csabi87 írta:Fjfúúú gyerekek mi lesz itt,ha megnyeri ezek holnap.![]()
Tiszta szánalom...
- DinhoL
Amúgy lesz itt valaki aki nekünk fog szurkolni? Csak kíváncsiságból kérdezem, én a döntő alatt biztos nem fogok jönni fórumozni. Másnap majd kifejtem a véleményem ha olyanom lesz..

Som i Serem!
6oat
6oat
én merek rá valamiben fogadni, hogy 2 vagy 2nél több lesz közötte a Barcának
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ha.... a Juve kemény dió lesz, a döntő meg egy meccs, ahol bármi lehet.csabi87 írta:Fjfúúú gyerekek mi lesz itt,ha megnyeri ezek holnap.![]()
Tiszta szánalom...
Fjfúúú gyerekek mi lesz itt,ha megnyeri ezek holnap.
Tiszta szánalom...

Tiszta szánalom...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Micsoda egy emberi szardarab ez , persze nem a barca mint klub hibája hogy "megtalálják" ezek a moslékok,és nekik drukkolnak. Már ha drukkol igazán,mert ezek a patkányok ha süllyed a hajó másikra ugranak egyből.....ismerek ilyenek jó párat.
Sajnos sok esze nincsen,így ezekkel a közönséges,primítiv dumákkal próbálkozik,de mint már korábban többször is mondtam,ezeket a tetveket el kell fogadni,a társadalomnak ezekre is szüksége van,nyilvános wc pucolása,szemétseprés,parkokban kutyaszar gyűjtése.......
Itt meg ne tiszteletlenkedjen egy barcás se,itt mindenki partner,mindenki tisztelettel bír,és a sportot tartja a szeme előtt,ez egy korrekt hely........ennek a ágybavizelőnek meg meg kell mutatni ki az első....és ki a második.
Spanyolországban:
1. Real Madrid
2. Barcelona
Világon:
1. Real Madrid
2.Milan
3.pool,mu,barca,bm
4.ajax,inter,juve,
5....stb......
Sajnos sok esze nincsen,így ezekkel a közönséges,primítiv dumákkal próbálkozik,de mint már korábban többször is mondtam,ezeket a tetveket el kell fogadni,a társadalomnak ezekre is szüksége van,nyilvános wc pucolása,szemétseprés,parkokban kutyaszar gyűjtése.......
Itt meg ne tiszteletlenkedjen egy barcás se,itt mindenki partner,mindenki tisztelettel bír,és a sportot tartja a szeme előtt,ez egy korrekt hely........ennek a ágybavizelőnek meg meg kell mutatni ki az első....és ki a második.
Spanyolországban:
1. Real Madrid
2. Barcelona
Világon:
1. Real Madrid
2.Milan
3.pool,mu,barca,bm
4.ajax,inter,juve,
5....stb......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a sikerkorszakukban ezek még írni se tanultak meg, most az újabb triplázás küszöbén előbújnak, végre jól beolthatnak minket.
nagybetűs foci
zizou, r9, robi cé, figo, guti, raúl meg a többiek meg lófaszjóskák
nagybetűs foci

-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Kérdés, hogy a kéket vagy a pirosat választja-e.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Akkor ezek szerint a fehér nyúl vezette ide.dzsi91 írta:Hiába ő maga a mátrix,megmondta. A teknika ördöge.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Imádom az ilyet, mikor az interneten magyaráz, de az utcán meg kussol és tűr.
Szar lehet azért fatalnak lenni, kicsit sajnálom.

- DinhoL
Abszolút nem értek egyet Zoli!Erről már regéltem is de nem volt itt népszerű..még..Realista24 írta:Áh, egy ilyen miatt nem érdemes. Biztos odaát is volt pár iq betyár madridista. Bár, hogy ilyen kitartó volt-e azt nem tudom, mert ez már hatnál jár.wZoLee7 írta:De, egy csapatot sajnos nagyban jellemeznek a szurkolóik.

Som i Serem!
6oat
6oat
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hiába ő maga a mátrix,megmondta. A teknika ördöge.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Bannoljátok MAC cím alapján, az jobb mint az IP Ban, Ráadásul tartósabb is.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦