Anthony írta:
Másrészt engedd meg nekem, és a hasonlóan pesszimista fórumozóknak, akik itt vagyunk, szurkolunk a csapatnak 15+ éve, hogy legyen egy véleményünk Benitezről oké?
Vagy te vagy az igaz magyar szurkoló, aki mindenre csak bólogatsz, és vigyorogsz, hogy jóóó lesz ez?
Nézd én is 17 éve szurkolok a csapatnak. Sok dolgot megéltem.
Ti a saját spekulációtokra meg a hírekre (amik 90%-ban faszság szokott lenni) alapoztok és úgy pörögtök és pörgetitek a szerényebb képességű fórumozókat, keltitek a feszkót, full feleslegesen.
Ez a véleményem, én így látom. Ezt mellre lehet szívni, meg el lehet engedni.
Én megvárom az igazolásokkal augusztus végét, megvárom december végét mire leírok valamit is Benítezről.
Ancelotti is sokat variált az elején, Benítez is fog. De majd 55x leírhatod majd : én megmondtam már a kinevezése előtt brutt 3 nap hogy ez lesz stb.
De majd kussoltok, ha tévedtek. De minden lehetséges rosszat leírtok, hogy ez lesz az lesz de még egy edzést sem ment le, nincs meg a végleges keret, pletykák mennek izomból, hogy mi lesz kik lesznek, kiket akarnak stb.
Nekem ez fáj, de nagyon. Ez igen is magyar mentalitás hogy már előre sipákoltok, hogy jáááj ez nagyon rossz lesz, jááj Benítez, jáááj nem veszünk semmi, jáááj ELben indulunk jövőre stb, stb.
Ha értesz, értesz, ha nem, nem. Hidegen hagy.