így is sok sztem ugyanarra a posztra cserének Illara meg Casemiro is
egyiket bőven elég lenne megtartani..
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. június 5., péntek 18:55
HozzászólásSzerző: Donát » 2015. június 5., péntek 18:19
Suarez eseteben egyertelmuen a harapasa utan ultek el a hirek, emiatt visszakozhatott Perez.VanillaSky írta:Suareznél már megírták a gyerekének az óvodai jelét is, fizetését, házszámát Madridban, mindent. Aztán leigazolta a Barca.Én úgy vagyok vele, hogy ahol a sajtó már konkrét számokat dob be, átigazolási összeg, fizetés, év, ott megfog történni a biznisz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 18:00
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 5., péntek 17:50
Suareznél már megírták a gyerekének az óvodai jelét is, fizetését, házszámát Madridban, mindent. Aztán leigazolta a Barca.Én úgy vagyok vele, hogy ahol a sajtó már konkrét számokat dob be, átigazolási összeg, fizetés, év, ott megfog történni a biznisz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 5., péntek 17:09
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 5., péntek 15:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 15:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 5., péntek 14:45
Jovore lejar a szerzodese, a MU decemberben alarakott egy szerzodest evi 11 vany hany millios fizetessel, amit meg mindig nem irt ala, raadasul:Dragonhall írta:Amúgy honnan veszitek, hogy DDG eljönne ide? (Atletico nevelés) vagy így hogy nem közvetlenül jön, nem számít? anno Aguero és Forlán sem jött többek között ezen okokból.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 5., péntek 14:41
Nézd én is 17 éve szurkolok a csapatnak. Sok dolgot megéltem.Anthony írta:
Másrészt engedd meg nekem, és a hasonlóan pesszimista fórumozóknak, akik itt vagyunk, szurkolunk a csapatnak 15+ éve, hogy legyen egy véleményünk Benitezről oké?
Vagy te vagy az igaz magyar szurkoló, aki mindenre csak bólogatsz, és vigyorogsz, hogy jóóó lesz ez?
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 5., péntek 14:31
Ugye nem?Paul Clement: “David De Gea jó kapus, Madridból jött. Iker pályafutása már a végéhez közeledik, és egy legenda, de a Real Madridnak döntenie kell. Úgy tűnik, minden évben ez zajlik Madridban. Legutóbb is ez volt: Casillas vagy Diego López? Iker továbbra is ott fog maradni Madridban”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 5., péntek 14:31
Na ez jo hir nekunkA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az FA-kupa-győztes Arsenal 40 millió eurót ajánlott Gonzalo Higuaínért, a Serie A ötödik helyén végző Napoli csatáráért
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 13:45
Jó, ismerem nagyjából az FFP-t és csak az határozza meg igazából, hogy kit engedhetünk meg magunknak. Ezért is írtam, hogy számolhatnánk az említett két ember árával is és ezért is mindegy a dolog, mert kellően úgy sem látunk most abba bele, hogy -60 körül vagyunk vagy -150...Realista24 írta:De ez tényleg így van, de csak FFP szempontból írom.Kerlon írta:Jó, ilyen alapon számolhatunk még Bale árával is szerintem. Jameséval... stbstb..
Az hogy kit hány részletben fizetünk/fizettünk arról nagyon ritkán van pontos infó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 13:40
De ez tényleg így van, de csak FFP szempontból írom.Kerlon írta:Jó, ilyen alapon számolhatunk még Bale árával is szerintem. Jameséval... stbstb..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 13:32
A vételár eleve ugye el van osztva a szerződésben lévő évek számával. Bonyolult ez így a monitor mögöttKerlon írta:Akkor még az is előfordulhat, hogy Danilo "tavalyra" lett kiszámlázva?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 5., péntek 13:30
Inkább csak ennyire szeretné, megpróbálja elhitetni magával.. :Đnumberone1 írta:Ennyire biztos vagy, h jon Veratti?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 13:19
Július 1-június 30. Ez a pénzügyi évünk.Kerlon írta:A január hova számít? Mert, ha az idei költségvetésbe, akkor már 50 milliónál is járhatunk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 13:07
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem