Inkább csak ennyire szeretné, megpróbálja elhitetni magával.. :Đnumberone1 írta:Ennyire biztos vagy, h jon Veratti?
(Én meg pont az ellentettje vagyok..

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 5., péntek 13:30
Inkább csak ennyire szeretné, megpróbálja elhitetni magával.. :Đnumberone1 írta:Ennyire biztos vagy, h jon Veratti?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 13:19
Július 1-június 30. Ez a pénzügyi évünk.Kerlon írta:A január hova számít? Mert, ha az idei költségvetésbe, akkor már 50 milliónál is járhatunk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 13:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 5., péntek 12:57
Itt arra gondoltam, csak marha vagyok és nem írtam le, hogy Arbeloa gondolom visszavonul, nem megy ő már sehova (aztán ki tudja megy dubajozniRealista24 írta:Arbeloa mehet ingyen, Casillas nem?
Bocs már bennem van hogy biztos őrült vagy. Sry. :Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 5., péntek 12:56
Bocs már bennem van hogy biztos őrült vagy. Sry. :ĐKerlon írta:He? Kábszizol?ziro4vr írta:Danilot ne írd le Kerlon. Ha úgy adódik mondjuk, hogy James kerül a jobbosra, akkor jól jöhet nagyon. Meg amúgy is, nálunk van a kb top4 jhv közül kettő, ami nagy előny. Ki lehet ezt használni okosan.Nem írtam én egy rossz szót se Daniloról. Neki csak az árával van bajom. Toni Kroos 30 millió, Danilo meg akár 40. #justperezthings vagy #justportothings
Perez helyében inkább a Porto gazdasági embereit igazolnám le 50 millióért. Azzal spórolnánk hosszútávon több száz milliót. :Đ :Đ
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. június 5., péntek 12:50
Hát de nem így történt. A kölcsön és az visszavásárlási opció közt pont az a különbség, hogy előbbi esetben nem kell, vagy csak minimumot kell ráfizetni. Az utóbbival meg majd élünk Moratánál.Realista24 írta:Vedd úgy, hogy eladtuk 10 millióért és érvényesítettük rá a visszavásárlási opciót 16 millióért. (mert ugye 1,5 milliót kaptunk a kölcsönért)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 12:50
He? Kábszizol?ziro4vr írta:Danilot ne írd le Kerlon. Ha úgy adódik mondjuk, hogy James kerül a jobbosra, akkor jól jöhet nagyon. Meg amúgy is, nálunk van a kb top4 jhv közül kettő, ami nagy előny. Ki lehet ezt használni okosan.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 12:50
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 5., péntek 12:47
Ennyire biztos vagy, h jon Veratti?wZoLee7 írta:Ez jócart írta:Akkor ennyi volt a középpálya megerősítése. Modric/Kroos-Illarra/Casemiro lesz jövőre.
Mondjuk nálam alapból elképzelhetetlen, hogy Perez kiadjon a 0 reklámértékű Verrattira 50-60 milliót...Jönni fog Verratti, az meg hogy nulla a reklám értéke...az egyik legjobb olasz játékos. Modricnak olyan nagy volt a reklám értéke?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 12:44
Jó, akkor írom azt, hogy Danilo szerződéséből 1 év volt hátra és akár 40 millió is lehet a végleges vételár. Verratti szerződése meg 2019-ig szól.cart írta:De ketten együtt kerültek kb 60 millióba...
Én már ezzel is megbékéltem az elmúlt fél órábanBasznám ki egyből azt az okost, aki tavaly a Casemiro "üzletet" zsírozta. Hogy lehet valaki ekkora balfasz? Saját játékosunkért fizetünk 7,5 milliót. Bravó![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. június 5., péntek 12:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 12:41
Ez jócart írta:Akkor ennyi volt a középpálya megerősítése. Modric/Kroos-Illarra/Casemiro lesz jövőre.
Mondjuk nálam alapból elképzelhetetlen, hogy Perez kiadjon a 0 reklámértékű Verrattira 50-60 milliót...
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 5., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 12:39
Illarra reklámértéke mekkora volt? Vagy Modricé?cart írta:Akkor ennyi volt a középpálya megerősítése. Modric/Kroos-Illarra/Casemiro lesz jövőre.
Mondjuk nálam alapból elképzelhetetlen, hogy Perez kiadjon a 0 reklámértékű Verrattira 50-60 milliót...
Arbeloa mehet ingyen, Casillas nem?Casillas elmegy őt is elengedjük ingyen, Arbeloát is ha nem idén, akkor jövőre (ez mondjuk rendben van),
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 5., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 5., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 5., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 12:16
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem